Gość: AREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:25 EXIM WSTRZYMAŁ WYLOTY W ŚERPNIU DO HURGADY SZOK OSTATNI RAZ JADE PRZEZ TO BIURO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AREK Re: EXIM TO NAJGRSZE BIURO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:27 NIE WSPOMNE ZE DO SSH TEZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia28 Re: EXIM TO NAJGRSZE BIURO IP: *.laczpol.net.pl 03.08.05, 19:36 jak to wstrzymal? tak poprostu? z jakiego powodu? na ich stronie nie ma info na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: EXIM TO NAJGRSZE BIURO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:40 A skąd masz taką informację? Na ich stronie internetowej nadal są wyloty do Hurghady... www.eximtours.pl/page_rozklad_lotow.html Odpowiedz Link Zgłoś
arek30 Re: EXIM TO NAJGRSZE BIURO 03.08.05, 20:12 dzisiaj zostałem poinformowany przez biuro ze moge leciec ale wylot z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: EXIM TO NAJGRSZE BIURO 03.08.05, 20:12 To jakas pomylka... Albo dzialania konkurencji ;-) Zadzwonilam do nich i zdementowali to. Exim lata do Egiptu normalnie. Jedynie co-to ze wzgledu na mala ilosc zainteresowanych wylotem z lokalnych lotnisk- moga byc (Pani podkreslila-moga byc) przenoszone wyloty na Okecie. Gdyby ktos mi nie wierzyl oto numer 0801443030 Pozdrawiam cieplutko :-) Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
arek30 Re: EXIM TO NAJGRSZE BIURO 03.08.05, 20:13 zgazdza sie chodzi tu ogulnie o poznan Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: EXIM TO NAJGRSZE BIURO 03.08.05, 20:21 qrcze....wspolczuje Ci. Ale...takie jest ryzyko. Jak jest malo chetnych- nieoplaca sie ladowac na lokalym lotnisku...taniej zrobic transwer i przewalic busem turystow do Warszawy.... Wspolczuje Ci, troche sie bedziesz tlukl :-| Ale...mam nadzieje, ze cudny Egipt Ci to wynagrodzi :-) Powodzenia i bezpiecznego powrotu z wakacji :-) Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: EXIM TO NAJGRSZE BIURO 03.08.05, 23:53 no cóż nie ma to jak zasiać zamęt .... a kopernik nie lata do Sharmu - i kurczaki szkoda - bo mieli extra hotel sea view !!!! moi klienci wrócili - i są zachwyceniu - jutro zdjęcia pooglądam@!!! EWA Odpowiedz Link Zgłoś
nikitaa1 Re: EXIM TO NAJGRSZE BIURO 04.08.05, 11:01 a ja lecę 16.8 z Poznania...może załatwiacie w ostatniej chwili i nie ma już MIEJSC! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikitaa1 Re: EXIM TO NAJGRSZE BIURO 04.08.05, 11:39 Macie racje Kofani Exim w kulki leci! Najpier Z Wrocka skierowali mnie do Poznania teraz...chyba Katowice albo Warszawa...! Pozdrawiam towarzyszy niedoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AREK Re: EXIM TO NAJGRSZE BIURO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:39 EXIM NIE MÓWI OFICJALNIE ALE JESZCZE TROCH DOWIEDZA SIE WSZYSCY SSH PRIMA LIVE REHANA 17.08 Z WARSZAWY PYTANIA ODPOWIADAM I DORADZE Odpowiedz Link Zgłoś