Dodaj do ulubionych

FORTUNA **** all inclusive

IP: *.compnet.com.pl 18.08.05, 12:31
Witam, czy ktoś był na imprezie tego typu?? Lecę z Alfa Star. Prosze o
jakiekolwiek informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzesiek Re: FORTUNA **** all inclusive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:47
      All inclusive w 4* są wszędzie takie same, a poziom jest całkiem przyzwoity.
      Drinki przez cały dzień rzecz miła - mój ulubiony zwrot gdy mieszkałem w
      Hurghadzie w "Cataract La Pacha" był "Double whisky please!". Polecam Ci
      wejście na stronkę AlfaStara, to zobaczysz jakimi czterogwiazdkowymi hotelami z
      all inclusive dysponuje - i wtedy będziesz miała zawężony wybór! Ja osobiście
      wolę HB - śniadania i obiadokolacje, bo przy gorącu nie chce się jeść w ciągu
      dnia, poza tym nie jestem uwiązany w hotelu i chodzę gdzie chcę, ale wszystko
      ma swoje zady i walety - jak mówią. Poważnie: plusem tegoż jest, że masz picie
      cały dzień na okrągło (chodzi mi tu nie o alkohol, a płyny w ogólności), ale to
      działa tylko jeśli chcesz spędzić cały dzień w hotelu nie wychodząc na miasto
      (bo na hotelowej plaży zazwyczaj masz barek z napojami i obiadkiem w wersji all)
      Pozdrawiam
      • Gość: zuza Re: FORTUNA **** all inclusive IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.05, 18:39
        kurcze chodzi mi o to czy ktoś był w tym sezonie z fortuną bo z tego co wiem to
        podobno rok temu był jeden 3* (Ambassador) i jeden 4*(Roma) do których lądowali
        wszyscy z fortuny, dlatego chciałbym woiedziec jak jest w tym roku.
        • Gość: Grzesiek Re: FORTUNA **** all inclusive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:16
          TAŻ TŁUMACZĘ!!!! Zajrzyj na ich stronę jakimi hotelami dysponują - i już to
          zawęzi Ci wybór!!!
          Pozdrawiam
          • cameltravel Re: FORTUNA **** all inclusive 21.08.05, 13:50
            w tym roku wiele osób z 4* fortuny w all ląduje w ... Empire.

zastukaj do mnie na priva opowiem ci coś więcej.
            gg 5468279.

Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka