Dodaj do ulubionych

BIURO PODRÓŻY KOPERNIK

IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 18.08.05, 14:54
PROSZĘ O INFO
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzesiek Re: BIURO PODRÓŻY KOPERNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:14
      Nie lubię! Więcej z nimi nie polecę!!! Sieją fałszywe informacje - że wiza
      wliczona w opłatę, a potem na miejscu każą płacić i wbrew obietnicom nie
      zwracają!!!
    • Gość: Lyko76 Re: BIURO PODRÓŻY KOPERNIK IP: 195.136.246.* 18.08.05, 15:26
      Lecieliśmy z nimi do Egiptu 30 czerwca na dwa tygodnie do hotelu ROMA. Jedyne
      do czego można się przyczepić to zbyt drogie wycieczki u rezydentów. Wróciliśmy
      zadowoleni. Polecam!
      Pozdrawiam
      Artur
      P.S. Ani ja ani moja Żona nie jesteśmy pracownikami firmy Kopernik. Wycieczkę
      wykupiliśmy tydzień przed terminem wylotu (PROMOCJA!!!), wcześniej nawet o nich
      nie słyszałem.
      • Gość: MARIO Re: BIURO PODRÓŻY KOPERNIK IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 18.08.05, 15:32
        POPROSZE KONTAKT DO BIURA
        • Gość: Lyko76 Re: BIURO PODRÓŻY KOPERNIK IP: 195.136.246.* 18.08.05, 15:43
          Sprawdź na stronie www.koperniktravel.pl
          Mam nadzieję, że nie pomyliłem
    • Gość: Karus Re: BIURO PODRÓŻY KOPERNIK IP: *.astral.lodz.pl 18.08.05, 15:41
      Kopernik to wedlug mnie dobre i solidne biuro, mile rezydentki i w ogole :)
      Wiem, bo bylem z nimi w tym roku w Sharm.Naprawde nie masz sie czego obawiac.
      Przy okazji pozdrawiam moja rezydentke Agnieszke ktora niestety juz tam nie
      pracuje :(
      • Gość: bk Sharm el Sheikh - Horizon 4**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:32
        Lecę 25 z katowic z Kopernika do SeS, moze kotos cos powiedziec o tym hotelu?
        Pozdrawiam
        • Gość: Karus Re: Sharm el Sheikh - Horizon 4**** IP: *.astral.lodz.pl 18.08.05, 18:43
          Tutaj masz link z moim opisem tego hotelu, jezeli masz jeszcze jakies pytanka
          to pytaj :)
          Pozdrawiam
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=27693161
          • Gość: do Karus Re: Sharm el Sheikh - Horizon 4**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:59
            Mozemy pogadac na gg?
            • Gość: bk do Karus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:01
              Wczesniejsza wiadomosc za szybko wysłałam:(Moj nr gg 4543221, jak mozesz to sie
              odezwij.Dzieki
    • abirka Re: BIURO PODRÓŻY KOPERNIK 18.08.05, 19:50
      Miałam z nimi lecieć do Sharm. Wyjazd wykupiłam w lutym i .... 2 tygodnie przed
      wylotem ( krótko po wybuchach) dowiedziałam sie, że nie polecę. Rozmowa z
      pracownikami praktycznie zadna i bezprzedmiotowa. Obsługa i traktowanie klienta
      przez pracowników tego biura to przykład antymarketingu. Nigdy więcej żadnych
      nawet prób wyjazdów z biurem Koperrnik.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka