Gość: MARIO IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 18.08.05, 14:54 PROSZĘ O INFO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzesiek Re: BIURO PODRÓŻY KOPERNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:14 Nie lubię! Więcej z nimi nie polecę!!! Sieją fałszywe informacje - że wiza wliczona w opłatę, a potem na miejscu każą płacić i wbrew obietnicom nie zwracają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lyko76 Re: BIURO PODRÓŻY KOPERNIK IP: 195.136.246.* 18.08.05, 15:26 Lecieliśmy z nimi do Egiptu 30 czerwca na dwa tygodnie do hotelu ROMA. Jedyne do czego można się przyczepić to zbyt drogie wycieczki u rezydentów. Wróciliśmy zadowoleni. Polecam! Pozdrawiam Artur P.S. Ani ja ani moja Żona nie jesteśmy pracownikami firmy Kopernik. Wycieczkę wykupiliśmy tydzień przed terminem wylotu (PROMOCJA!!!), wcześniej nawet o nich nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Re: BIURO PODRÓŻY KOPERNIK IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 18.08.05, 15:32 POPROSZE KONTAKT DO BIURA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lyko76 Re: BIURO PODRÓŻY KOPERNIK IP: 195.136.246.* 18.08.05, 15:43 Sprawdź na stronie www.koperniktravel.pl Mam nadzieję, że nie pomyliłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karus Re: BIURO PODRÓŻY KOPERNIK IP: *.astral.lodz.pl 18.08.05, 15:41 Kopernik to wedlug mnie dobre i solidne biuro, mile rezydentki i w ogole :) Wiem, bo bylem z nimi w tym roku w Sharm.Naprawde nie masz sie czego obawiac. Przy okazji pozdrawiam moja rezydentke Agnieszke ktora niestety juz tam nie pracuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Sharm el Sheikh - Horizon 4**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:32 Lecę 25 z katowic z Kopernika do SeS, moze kotos cos powiedziec o tym hotelu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karus Re: Sharm el Sheikh - Horizon 4**** IP: *.astral.lodz.pl 18.08.05, 18:43 Tutaj masz link z moim opisem tego hotelu, jezeli masz jeszcze jakies pytanka to pytaj :) Pozdrawiam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=27693161 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Karus Re: Sharm el Sheikh - Horizon 4**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:59 Mozemy pogadac na gg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk do Karus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:01 Wczesniejsza wiadomosc za szybko wysłałam:(Moj nr gg 4543221, jak mozesz to sie odezwij.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
abirka Re: BIURO PODRÓŻY KOPERNIK 18.08.05, 19:50 Miałam z nimi lecieć do Sharm. Wyjazd wykupiłam w lutym i .... 2 tygodnie przed wylotem ( krótko po wybuchach) dowiedziałam sie, że nie polecę. Rozmowa z pracownikami praktycznie zadna i bezprzedmiotowa. Obsługa i traktowanie klienta przez pracowników tego biura to przykład antymarketingu. Nigdy więcej żadnych nawet prób wyjazdów z biurem Koperrnik. Odpowiedz Link Zgłoś