Dodaj do ulubionych

Orbit_tours i PROWOKACJE NA FORUM

31.08.05, 17:35
Ponieważ od jakiegoś czasu pewna osoba bezczelnie zaczęła podszywać się swoim
nickiem pod nick Diany z Orbit Tours, a w galimatiasie tworzenia coraz to
wymyślniejszych nicków przypominających ten prawdziwy

PROPONUJĘ poprostu wejść na stronę biura Orbit Tours podaną na jasnożółtym
pasku reklamowym forum EGIPT i stamtąd, wybierając przycisk KONTAKT nadać
mail do biura lub skorzystać z linii telefonicznej.

I nie wierzcie we wszystkie bzdury o bankructwach, jakie na tym forum osoby
niezrównoważone psychicznie wypisują.
Obserwuj wątek
    • derduch Re: Orbit_tours i PROWOKACJE NA FORUM 31.08.05, 18:11
      Ja tam podtrzymuje swoje zdanie, cały ten szum robią sobie sami, gdy pokazałem
      że piszą z Egiptu to przestali pisać. Poza wszystkim natychmiastowe odpowiedzi i
      reakcje nie pozostawiają wątpliwości że sami są sprawcami tej bzdury.
      Zobacz ile jest biur Hurghadzie, ilu organizatorów, a problemy na tym forum
      stwarza tylko Orbit. Żałuje, szczerze żałuje że nie podłożyłem im baaaardzo
      śmierdzącej świni jak byłem ostatnio w HRG. Co się odwlecze to nie uciecze :-)
      Znajomi lecą lada dzień, a dowcipnisie z nich nie mniejsze niż ja :-))))
      • kuba_halford Re: Orbit_tours i PROWOKACJE NA FORUM 31.08.05, 18:38
        derduch napisał:

> Ja tam podtrzymuje swoje zdanie, cały ten szum robią sobie sami, gdy pokazałem
        > że piszą z Egiptu to przestali pisać. Poza wszystkim natychmiastowe
        odpowiedzi
        > i
        > reakcje nie pozostawiają wątpliwości że sami są sprawcami tej bzdury.

Ojej yyyyyyyy ripenet umiesz obslugiwac jacieeeee ale ty chkjer jestes ja p...
        no posrali sie jak im to udowodniles yyy... teraz sie bedziesz szczycil tym
        przez kilka tygodni na forum a takze opowiesz o tym znajomym i rodzinie napewno

> Zobacz ile jest biur Hurghadzie, ilu organizatorów, a problemy na tym forum
        > stwarza tylko Orbit. Żałuje, szczerze żałuje że nie podłożyłem im baaaardzo
        > śmierdzącej świni jak byłem ostatnio w HRG. Co się odwlecze to nie uciecze :-)
        > Znajomi lecą lada dzień, a dowcipnisie z nich nie mniejsze niż ja :-))))
        >

Jej juz sie ciebie boja pewnie pojdziesz do Diany i sie przedstawisz jako ktos
        inny i tak jej swinie podlozysz ze nie bedzie miala pojecia z kim ma do
        czynienia. Zajebisty facet jestes ja tez sie juz ciebie bac zaczynam litosci.
      • Gość: Paweł Re: Orbit_tours i PROWOKACJE NA FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:16
        derduch napisał:

> Ja tam podtrzymuje swoje zdanie, cały ten szum robią sobie sami, gdy pokazałem
        > że piszą z Egiptu to przestali pisać. Poza wszystkim natychmiastowe
        > odpowiedzi

Gdybyś miał mózg to byś pomyślał, lecz tego widocznie troszkę ci brakuje.
        Troszke pomyślunku, skoro jak pisze pc dzieją się jaja z nikami, to co stoi na
        preszkodzie aby to samo było wcześniej ???
        Po prostu w Hurghadzie walka o klienta przybiera na sile (co odbija się na tym
        forum) podczas gdy turystów jest coraz mniej i sms-iarze z biurami walczą o
        każdego jednego turystę.

> Zobacz ile jest biur Hurghadzie, ilu organizatorów, a problemy na tym forum
        > stwarza tylko Orbit.

lub osoby podszywające się pod nich ( co jest zresztą bardziej prawdopodobne ).

> Żałuje, szczerze żałuje że nie podłożyłem im baaaardzo
        > śmierdzącej świni jak byłem ostatnio w HRG. Co się odwlecze to nie uciecze :-)

podejrzewam, że oni też bardzo żalują że nie zawitałeś do nich, pewnie za te
        twoje mądrości pod ich adresem na tym forum pożadnie by ci buźkę okrasili
        nowymi siniaczkami.

Ot i cała tajemnica.

Więc proponuję troszkę więcej rozsądku.

Pozdrawiam.
    • kuba_halford Re: Orbit_tours i PROWOKACJE NA FORUM 31.08.05, 18:24
      pc_maniac napisał:

>
      > I nie wierzcie we wszystkie bzdury o bankructwach, jakie na tym forum osoby
      > niezrównoważone psychicznie wypisują.

Ty za to jestes zrownowazony psychicznie z tego wzgledu bo bez przerwy sie tego
      argumentu starasz trzymac przy kazdej wymianie zdan. Zastanawiajacym jest fakt
      ze sie tego tak trzymasz czesto gdy ktos ma odmienne (czyt. gorsze) zdanie od
      twojego.
      Nawolywanie do pobicia mnie rozumiem jest objawem twojego zrownowazenia
      psychicznego a skoro juz poruszylismy temat mam nadzieje ze zastanowiles sie
      jak sie z tego zamierzasz przed sadem wytlumaczyc bo sprawa nie stanela w
      miejscu. Chyba wtedy powolasz sie na brak zrownowazenia psychicznego albo twoja
      polmrocznosc jasna podejrzewam. Mysl mysl... udanego wieczoru :).
      pzdr. Twoj fan Dzasty
    • kuba_halford z tymi "PROWOKACJAMI" pc_maniacu 31.08.05, 18:51
      chyba ci sie czasy pomylily z tymi gdy twoj tatus byl urzednikiem partyjnym bo
      skadz musiales nasiaknac za mlodu ta terminologia skoro sie ja tak czesto
      poslugujesz. Co tesknimy za dawnymi czasami co ? hahaha
      • derduch Re: z tymi "PROWOKACJAMI" pc_maniacu 31.08.05, 18:54
        Informuję Cie uprzejmie że zostałeś dodany do jakże elitarnego klubu nicków
        których wypowiedzi nie są dla mnie widoczne.
        Moje gratulacje
        Nie sil się na riposte, nie bedzie dla mnie widoczna
        • kuba_halford Re: z tymi "PROWOKACJAMI" pc_maniacu 31.08.05, 18:57
          derduch napisał:

> Informuję Cie uprzejmie że zostałeś dodany do jakże elitarnego klubu nicków
          > których wypowiedzi nie są dla mnie widoczne.
          > Moje gratulacje
          > Nie sil się na riposte, nie bedzie dla mnie widoczna
          >

No wiedzialem ze kiedys sie doigram i bedziesz do tego zdolny zrobic no i co ja
          teraz poczne chyba ide sie rozplakac i pomyslec jak cie przekonac zebys moze
          jeszcze przemyslal swoja decyzje.
          • Gość: Kaja Do osob kłócących sie pod tym postem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:00
            Błagam,uzywajcie znkow przestankowych,bo bez nich wychodzi jeden,wielki bełkot.(
            • Gość: ha ha Re: Do osob kłócących sie pod tym postem IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:21
              to sie naucz czytac ciemnoto jedna
            • Gość: Turysta Re: Do osob kłócących sie pod tym postem IP: *.toya.net.pl 01.09.05, 12:06
              Gość portalu: Kaja napisał(a):

> Błagam,uzywajcie znkow przestankowych,bo bez nich wychodzi jeden,wielki
              bełkot.
              > (

Ty chyba jesteś wielką optymistką jeśli uważasz, że wypowiedzi Dżastego, gdyby
              używał znaków przestankowych, nabrałyby jakiegokolwiek sensu, czy logiki?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka