Dodaj do ulubionych

HOTEL I PLAZA -POMOCY

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.05, 14:57
Chcemy pojechać na tydzień do Egiptu tylko na wypoczynek- plaża , slońce,
woda no i oczywiście RAFY. Poradzcie do jakiego hotelu jechać i z jakim
biurem żeby nie bylo strasznie drogo, ale dobre warunki no i oczywiście żeby
byly rafy blisko hotelu. DZIĘKI
Obserwuj wątek
    • Gość: annie2003 Re: HOTEL I PLAZA -POMOCY IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 06.09.05, 15:14
      polecam Holiday Inn Amphoras, bardzo sympatyczny hotel 4* z jeszcze
      sympatyczniejsza rafa przy wlasnej plazy - zajrzyj na opisy hoteli na forum. na
      pewno jest w katalogu Triady, ale nie wiem czy jeszcze sa miejsca bo hotel jest
      bardzo chodliwy.. :)
      • hispana Re: HOTEL I PLAZA -POMOCY 06.09.05, 15:23
        coral beach, desert rose, ktos jeszcze pisal ze w hiltonie jest super plaza z
        rafa

generalnie im dalej na poludnie tym lepsze plaze i blizej raf
        • Gość: Karus Horizon Sharm-Kopernik IP: *.astral.lodz.pl 06.09.05, 16:29
          To na prawde bardzo dobry hotel. Kopernik to tez bardzo dobre biuro podrozy i
          oferuja bardzo przystepne ceny. Z reszta wejdz na: www.koperniktravel.pl a sie
          przekonasz.
          Pozdrawiam
          • pc_maniac Mam prośbę-dyskutujmy o hotelach na forum Hotele 06.09.05, 17:50

Dzięki temu gromadzą się tam istotne informacje, z których skorzysta nie tylko
            jedna osoba, ale bardzo wiele.

Tutaj zaś nie tylko dyskusje o hotelach wzbudzają niezdrowe emocje, ale również
            wątki te są w żaden sposób nie posortowane, a po tygodniu dwóch spadają na
            kolejne strony.
            Na forum HOTELE jest zaś możliwość sortowania alfabetycznego po nazwach hoteli.
            • Gość: annie2003 Re: Mam prośbę-dyskutujmy o hotelach na forum Hot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 20:16
              pc, mysle ze autor z pewnoscia szukalby na tym specjalnym forum gdyby znal
              nazwy hoteli. w momencie, gdy nie ma sie bladego pojecia, ktory w ogole wchodzi
              w rachube, przejrzenie wszystkich watkow o wszystkich hotelach byloby wrecz
              straszne. mysle ze opcja propozycji hotelu z odeslaniem do forum hotele nie
              jest takim najgorszym rozwiazaniem
              • pc_maniac Do annie2003 06.09.05, 21:30
                Sorki, masz całkowitą rację.
                Zasugerowałem się napisem Plaza i w pierwszym momencie pomyślałem, że chodzi o
                hotel Plaza, a nie o plażę.
                Biję się w pierś, byłem zmęczony po pracy i stąd ta pomyłka.
    • leila78 Re: HOTEL I PLAZA -POMOCY 07.09.05, 12:55
      Ja tradycyjnie będę monotematyczna. Szczerze i z całego serca polecam, na tak
      określone wymagania, El Gounę i np. hotel, w którym ja byłam - Sultan Bey.
      Rewelacja! W październiku tam wracam.

Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka