Dodaj do ulubionych

Szanowny Dawidzie...

30.11.05, 17:13
Zanim zaczniesz dopatrywac się drugie dna w interwencjach lekturę Regulaminu
Forum proponuję:

6.
Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
Gazeta.pl przekazów reklamowych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenek Re: Szanowny Dawidzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 17:15
      Dyskusja zapowiadała się ciekawie, a Ty ciachnęłaś ................
    • Gość: Reksior Re: Szanowny Dawidzie... IP: *.wzserwis.pl 30.11.05, 20:35
      ...to powiedz mi kochana miriam co na tym forum robią reklamy biura aabasharm???
      jakoś ich to nie łaska usunąć!!!Tu ma miejsce zwykła cenzura a nie
      przestrzeganie regulaminu!!!aaa...tak poza tym to tak pokrótce prosze mi
      wyjaśnić czym różni sie reklama biura np. z Sharmu czy Hurgady od reklamy
      np.Alfy czy Eximu???Jedne są zabronione a drugie jakos tak sie tu nie zwalcza i
      traktuje się wypowiedzi na ich temat jako informację...w rozumieniu zwrotu
      reklama z całą pewnością wiąże się również recenzowanie tutaj hoteli...no
      przeciez one też walczą o klientow, maja swoich właścicieli a pisanie o nich w
      moim mniemaniu nie za bardzo różni się od "reklamowaniu" w innej formie!!!Te
      całe wasze przepisy są czystą cenzurą, może i w słusznej sprawie ustanowioną
      ale w tragiczny sposób egzekwowaną!!!
      • miriam_73 Re: Szanowny Dawidzie... 30.11.05, 20:47
        Biuro AAbba ani żadne inne typu wspomniane przez Ciebie np. Exim czy Alfa nie
        reklamują same SIEBIE, natomiast ludzie po powrocie piszą o wycieczkach. Poza
        tym akurat konkretnie AAbaa do niedawna miała wykupiony link reklamowy, tak jak
        w tej chwili ma to np. lokalne biuro z Hurgady Hany-Alibaba. CZym innym jest
        rekomendacja klientów, a czym innym próba robienia sobie darmowej reklamy.
        jesli tej różnicy nie widzisz no to sorry.
        • Gość: Reksior Re: Szanowny Dawidzie... IP: *.wzserwis.pl 30.11.05, 21:33
          to powiedz mi proszę jak to poznajesz czy dane biuro jest reklamowane czy też
          opisywane???jedne tematy są ewidentnie wywalana a inne nie i skoro nie widzisz
          w tym nic dziwnego to chyba mineła się droga Pani z powołaniem!Tak wiec jak
          ktoś kiedyś wykupił reklamę to już teraz "po wszystkim" może bezkarnie się
          reklamować???Ja opisywałem tutaj moje wrażenia z wyjazdów z biurem Luna Rossa i
          Kay i jakoś one znikły wiec co...ja reklamuje a inni nie???Pojęcie reklamy jest
          bardzo szerokim pojeciem i albo sie je traktuje na poważnie albo lepiej go za
          często nie przywoływac bo robi się z tego czysta CENZURA i tyle!!!Robicie tutaj
          istną wiochę pod przykrywką regulaminu który tak naprawde jest tutaj
          interpretowany w zależności od tego "z której strony wiatr wieje"...tutaj nie
          da się opisać swoich wrażeń z pobytu z jakims konkretnym biurem na objazdówce
          bo zaraz zostanie to wyłapane jako reklama i wywalone - oby tak dalej, w końcu
          dla 54,56% Polaków Media Markt ma dzwi zamknięte...pogłębmy ową statystykę!!!
          • miriam_73 Re: Szanowny Dawidzie... 30.11.05, 22:30
            Wątki na temat Luna Rossa są i mają się dobrze:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=27370026&a=27370026
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=26071052&a=26104691
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=23452039&v=2&s=0

Natomiast sprawdziłam do czerwca wstecz wpisy - nie widzę nic usuniętego na
            temat biura Kay, co byłoby recenzją turysty.
            Np. jest tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=28159874&v=2&s=0
            I nawet żeby było smieszniej chyba zainicjowany spod Twojego IP. Więc najpierw
            sprawdź dokładnie, a dopiero potem pisz komentarze. Ostatni wpis jest z 15
            września więc już bardzo daleko spadł ten watek.
            • Gość: Matti Re: Szanowny Dawidzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:56
              To może i ja coś dorzucę - osoba, która zarzuca cenzurę na tym forum zasłynęła
              już na innym forum turystycznym swoimi nahalnymi reklamami biura Kay. Wiem
              napewno - właśnie sprawdziłem w linku podanym przez Miriam. Identyczne posty,
              podpisywane nickiem LILA I PAWEŁ, dosłownie zawalały tamtejsze forum. Potem
              zaczęli produkować na skalę masową takie same posty tylko pod zmienionym
              nickiem. Oczywiście moderator zrobił z tym porządek.
              Dzięki Miriam to forum nie wygląda jak gazetka reklamowa.
            • derduch Re: Szanowny Dawidzie... 30.11.05, 23:22
              Miriam, nie znizaj sie do poziomu spamera... widac ze mamy nowe orbit na Forum :-)
              Mama, siostra, kolega :-) Się nie wyszumi tym razemm zegnamy BEZ ŻALU
              staropolskim wypier... :-)
    • izraelczykejlat Re: Szanowny Dawidzie... 01.12.05, 08:03
      widze ze stalem sie osoba powodujaca dyskusje na temat reklam no coz wiem ze mojego narodu nie bardzo sie lubi wiec jezeli nie chcecie mnie tutaj to ok. zycze milych wrazen z mojego kraju i nie dziwcie sie ze tyle czasu zajmuje wam przekroczenie granicy jezeli przyjezdrzacie do nas z arabskimi biorami to normalne musimy sprawdzic dokladnie kto i po co przyjerzdrza
      • pipipipi Szanowny izraelczykejlat 01.12.05, 08:20
        izraelczykejlat napisał:

> widze ze stalem sie osoba powodujaca dyskusje na temat reklam no coz wiem ze
        mo
        > jego narodu nie bardzo sie lubi wiec jezeli nie chcecie mnie tutaj to ok.
        zycze
        > milych wrazen z mojego kraju

No i wyszedł z wora idiota.
        Moderatorka mu cytuje jaki paragraf złamał, który obowiązuje tak samo
        Muzułmanina, Chreeścijanina, Buddystę i Hare Kriszna, a ten głupek wyskakuje,
        że to przez to iż jest wyznania Mojżeszowego go skasowali.
        Idź do ortopedy bo na głowę to w Twoim przypadku juz za późno. I następnym
        razem nie pieprz, ze łamanie regulaminu ma coś wspólnego z pejsami.
      • miriam_73 Re: Szanowny Dawidzie... 01.12.05, 08:42
        Misiu, akurat ja jestem ostatnią osobą której mógłbys coś takiego zarzucić.
        Domysl się dlaczego mam taki a nie inny nick.
        PS. Nigdy nie miałam kłopotu z wjazdem do Eretzu.
        • pipipipi Do Miriam. 01.12.05, 08:53
          No to się teraz zacznie w drugą stronę :P
          Wiesz Miriam, czasem warto się ugryźć w język zanim coś dwuznacznego się
          napisze...
          • miriam_73 Re: Do Miriam. 01.12.05, 09:00
            Co masz konkretnie na mysli???
            • pipipipi Re: Do Miriam. 01.12.05, 09:04
              Tylko to, że dałaś kolejną pożywkę złośliwcom forumowym. Niew wystarczy?

O ile Twoja pierwsza odpowiedź była poważna i konkretna jak na modera
              przystało, to w tej już zaczęłaś dyskusję, która bardziej przystoi forumowiczce
              niż moderatorowi.
              • miriam_73 Re: Do Miriam. 01.12.05, 09:08
                Pipipi, nic nie poradze na to, że wystepuję faktycznie w podwójnej roli -
                nożyczek i forumowiczki :))). A co do złościwiści - I don't care. Nie mam
                powodu wstydzić się własnej tożsamości i nigdy tego nie robiłam, podobnie
                zresztą z samego faktu kim jestem z pochodzenia. Bo akurat moim skromnym
                zdaniem nie to jest w człowieku najważniejsze.
                • miriam_73 Re: Do Miriam. 01.12.05, 09:11
                  PS. Natomiast nie będę cicho siedzieć jeśli ktoś pisze bzdury, zarzucając mi w
                  zawoalowany spoób - mówiąc wprost i dosadnie - antysemickie pobudki. Bo to co
                  najmniej krzywdzące.
              • derduch Re: Do Miriam. 01.12.05, 09:13
                Zaraz, przecież Miriam pisze na czarno jako forumowiczka, na czerwono jako
                moderator, i tak trzymać.
                A co do wspomnianego spamera, sam do niego maila wysłałem z zapytaniem o
                wycieczki i wcale nie powiedziane że bym nie skozystał, po tym co napisał
                dzisiaj i mieszaniu interesów z religią niech spada.
                • Gość: Zenek Re: Do Miriam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:22
                  E tam ,tak jak wszedzie zdarzy sie taki "inny". Napisałem co o tym mysle ale
                  Miriam mnie ciachneła razem z poprzednim wątkiem ;)
                  (swoją drogą to jedne z najpiekniejszych kobiet na świecie ;) )
                  • Gość: Grzesiek Do Miriam i pipipi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 12:44
                    Oj, chyba cała sprawa polega na nieporozumieniu! Miriam, ja odczytałem
                    krytyczne uwagi PIPIPI nie do Ciebie, a do "gościa z Eljatu" który właśnie
                    zarzucił TOBIE antysemtyzm!!! A dalej to już samo poszło - i niepotrzebnie!!!
                    Pozdrawiam
                  • Gość: katusz Re: Do Miriam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:47
                    Znam właściciela biura Kay i on mówi super po polsku no ale pisanie nie za
                    bardzo mu wychodzi i nie zagląda na takie fora wiec w to że on te bzdury
                    wypisuje to na bank nie wierze!!!Sprawdz proszę miriam adres tego reksia i tego
                    od tych aluzji a na bank to nie te same osoby!Zrobiliscie sobie tutaj jadkę, a
                    swoją drogą ten cały reksio ma sporo racji. Zamiast sie tłumaczyć powinnaś
                    poprostu wyciągnąć wnioski i tak jak już ktoś wcześniej pisał jako moderator nie
                    paplać dla samego paplania.
                    Tarek by nigdy takich rzeczy nie napisał (nawet gdyby potrafił)
                    • miriam_73 Re: Do Miriam. 01.12.05, 13:55
                      Ale o co Ci chodzi człowieku???

Wątek o Kay jest na swoim miejscu i zarzut że coś wycięto jest śmieszny.
                      Zainiscjowany został przez niejakiego "Pawła" spod IP: (1896).wzserwis.pl.

O dziwo, identyczne ID widze przy Reksiu:
                      Re: Szanowny Dawidzie... IP: (1896).wzserwis.pl
                      Gość: Reksior 30.11.05, 21:33 + odpowiedz

Co do pozostałych "zarzutów" Reksia patrz wyżej.

Więc kto tu się czepia???

PS. Nie jestem moderatorem.
                      • Gość: David do miriam w sprawie ip IP: *.bb.netvision.net.il 01.12.05, 15:05
                        jak zapewne widzisz moje IP jest izraelskie a nie polskie jak twierdzisz
                        • miriam_73 Re: do miriam w sprawie ip 01.12.05, 15:35
                          A gdzie ja napisałam Dawidzie, że piszesz z Polski????
                          • izraelczykejlat Re: do miriam w sprawie ip 01.12.05, 15:39
                            no tak mi sie jakos wydawalo
                          • Gość: Paweł Re: do miriam w sprawie ip IP: *.wzserwis.pl 02.12.05, 13:52
                            ...a może tak zajełabys się w końcu czymś pożyteczniejszym od prowadzenia tych
                            dziwnych polemik - w poście odnosnie Orbit Tours reklamy nie widzisz???to jak
                            to w końcu jest z regulaminem na tym forum???
                            • miriam_73 Re: do miriam w sprawie ip 02.12.05, 14:09
                              Czasem zajmuje się też pracą i nie zawsze mam czas w ciągu dnia zajrzeć na
                              forum. Poniał??? I zdecyduj się może czy jestes Paweł czy Reksiu.
                              • Gość: Paweł Re: do miriam w sprawie ip IP: *.wzserwis.pl 02.12.05, 14:19
                                ...a co to nie można mieć imienia i ksywy???Prosze Cie, troszkę merytoryzmu w
                                Twoich wypowiedziach.Tutaj nie każdy "czycha" na Ciebie tak wiec i ty nie
                                podchodz do ludzi przedmiotowo...wszędzie widzisz jakieś teorie spiskowe a i po
                                co!
                                Pozdrawiam Cie serdecznie(bez ironi i sarkazmu - Tobie też by sie to przydało w
                                kontaktach z ludzmi)
                                • miriam_73 Re: do miriam w sprawie ip 02.12.05, 16:22
                                  A gdzie jest "merytoryzm" w Twoich zarzutach Pawełku??? To Ty postawiłeś
                                  konkretne oskażenia. Konkretna odpowiedź na nie znajduje się powyżej.
                                  Zaś teoria spisku to raczej autorstwa Dawida była... Że go wyciełam tylko
                                  dlatego, że tak naprawdę nie lubie określonej nacji... (;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka