Dodaj do ulubionych

PALMYRA RESORT 29.01

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 18:39
Czy ktoś się wybiera do Palmyra Resort 29.01? Mam nadzieję,że odezwiecie się
na forum.Jak przygotowania do wyjazdu. Może jakieś dobre rady?Czy ktoś jedzie
z nastolatkiem? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bastet35 Re: PALMYRA RESORT 29.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:07
      też byłam tam z nastolatkiem. Mój sie nie nudził. Znalazł sobie towarystwo
      wśród współgraczy w water polo. Poza tym wszystko zależy od animatorów. jak
      trafisz na fajnych (czyt. prawdziwych)to młodego masz z głowy, ale jak trafisz
      na takich co to podrywają tylko panienki to ci się młody wynudzi. Do miasta
      daleko, tylko płetwy i do morza go ratuje. Dyskoteki fajne wieczorem jak lubi
      hip hop i techno.
      • Gość: mario Re: PALMYRA RESORT 29.01 IP: *.infinity.net.pl / *.z.infinity.net.pl 25.12.05, 23:35
        Witam,
        rowniez wybieram sie do tego hotelu na pocatku stycznia, moze podasz jakies
        wskazowki co do wycieczek, samego hotelu jak i wlasnie jakichs rozrywek, miasta
        itp. bylbym bardzo wdzieczny
        z gory dzieki
        • Gość: nina10 Re: PALMYRA RESORT 29.01 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 20:05
          Do Mario
          Lecę z Orbisu, myślę o wejściu na Górę Mojżesza i o wycieczce do
          Izraela.Wolałabym z miejscowego biura np.www.taniewycieczkisharm.com ,ale
          pojawiają się na forum głosy,że nie zawsze jest komplet turystów na
          fakult.Zobaczymy na miejscu.Opinie o samym hotelu są dobre, gorsze jeśli chodzi
          o plażę.W cenie mam pokaz delfinów.
          Pozdrawiam
    • Gość: DANEK Re: PALMYRA RESORT 29.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 02:04
      Witam ja lece 3 stycznia z Gdanska
      • szaga33 Re: PALMYRA RESORT 29.01 18.12.05, 11:52
        Do DANEK !!!!
        Czy Ty może jesteś Danek C ?????? Z Akademii P ????? Jeśli tak to się odezwij
        wreszcie ;))) Zapomniana załoga TORNADO.
    • lzmija Re: PALMYRA RESORT 29.01 18.12.05, 14:17
      Z jakiego biura, na ile i za jaka kase jedziesz? Tez rozwazam ten hotel...
      Zmija
      • Gość: szaga33 szaga33 do DANEK pilne!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:55
        hej Danek przeczytaj powyższy post od szaga33
        • Gość: Danek Re: szaga33 do DANEK pilne!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:33
          witam niestety jestem ze Slupska, pozdrawiam.
      • Gość: nina10 Re: PALMYRA RESORT 29.01 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 20:08
        Do Izmija
        Lecę z Orbisu za 2600 (rezerwacja w październiku ze względu na ferie!)W tej
        cenie jest ubezpieczenie+od rezygnacji+pokaz delfinów.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka