Gość: nina10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 18:39 Czy ktoś się wybiera do Palmyra Resort 29.01? Mam nadzieję,że odezwiecie się na forum.Jak przygotowania do wyjazdu. Może jakieś dobre rady?Czy ktoś jedzie z nastolatkiem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bastet35 Re: PALMYRA RESORT 29.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:07 też byłam tam z nastolatkiem. Mój sie nie nudził. Znalazł sobie towarystwo wśród współgraczy w water polo. Poza tym wszystko zależy od animatorów. jak trafisz na fajnych (czyt. prawdziwych)to młodego masz z głowy, ale jak trafisz na takich co to podrywają tylko panienki to ci się młody wynudzi. Do miasta daleko, tylko płetwy i do morza go ratuje. Dyskoteki fajne wieczorem jak lubi hip hop i techno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: PALMYRA RESORT 29.01 IP: *.infinity.net.pl / *.z.infinity.net.pl 25.12.05, 23:35 Witam, rowniez wybieram sie do tego hotelu na pocatku stycznia, moze podasz jakies wskazowki co do wycieczek, samego hotelu jak i wlasnie jakichs rozrywek, miasta itp. bylbym bardzo wdzieczny z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina10 Re: PALMYRA RESORT 29.01 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 20:05 Do Mario Lecę z Orbisu, myślę o wejściu na Górę Mojżesza i o wycieczce do Izraela.Wolałabym z miejscowego biura np.www.taniewycieczkisharm.com ,ale pojawiają się na forum głosy,że nie zawsze jest komplet turystów na fakult.Zobaczymy na miejscu.Opinie o samym hotelu są dobre, gorsze jeśli chodzi o plażę.W cenie mam pokaz delfinów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANEK Re: PALMYRA RESORT 29.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 02:04 Witam ja lece 3 stycznia z Gdanska Odpowiedz Link Zgłoś
szaga33 Re: PALMYRA RESORT 29.01 18.12.05, 11:52 Do DANEK !!!! Czy Ty może jesteś Danek C ?????? Z Akademii P ????? Jeśli tak to się odezwij wreszcie ;))) Zapomniana załoga TORNADO. Odpowiedz Link Zgłoś
lzmija Re: PALMYRA RESORT 29.01 18.12.05, 14:17 Z jakiego biura, na ile i za jaka kase jedziesz? Tez rozwazam ten hotel... Zmija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaga33 szaga33 do DANEK pilne!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:55 hej Danek przeczytaj powyższy post od szaga33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danek Re: szaga33 do DANEK pilne!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:33 witam niestety jestem ze Slupska, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina10 Re: PALMYRA RESORT 29.01 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 20:08 Do Izmija Lecę z Orbisu za 2600 (rezerwacja w październiku ze względu na ferie!)W tej cenie jest ubezpieczenie+od rezygnacji+pokaz delfinów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś