Dodaj do ulubionych

Rekord cenowy

28.12.05, 22:45
Był kiedyś wątek z informacjami o wyjazdach po atrakcyjnych cenach.
Ja natomiast muszę się z Wami podzielić tym co przed chwila znalazłam, bo nie
moge wyjść z podziwu. I mimo, że dobrze umiem liczyć i czytać, to w tym
wypadku robiłam to kilka razy ;))). Otóż biuro Alfa Star ma oferte wyjazdu do
hotelu Four Seasons 5,5* w Sharm za jedyne ( i proszę teraz dobrze sie
usadowić i mocno trzymać!!!) 9890zł za 1 tydzień BB. Fajna oferta co? :))))
Dla zainteresowanych podam odrazu, że 2 tygodnie HB kosztuja jedynie
22090zł :))))
Życze miłego pobytu i dobrej, slonecznej pogody ;))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: ella19 Re: Rekord cenowy IP: *.interpc.pl 28.12.05, 22:49
      <wow> To faktycznie okazja!!!Tak sie zastanawiam ze moze fundne taki wyjazd
      calej rodzince??W koncu taka okazja,za takie grosze moze sie juz nie
      powtorzyc!!!To prawie jak za darmo;)
      • amat1 Re: Rekord cenowy 28.12.05, 22:58
        To na pewno było w złotych?
    • Gość: Stiwi Re: Rekord cenowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:02
      Tak, Four Seasons jest drogi - to najbardziej ekskluzywny hotel w Sharmie,
      jednak lepiej wychodzi organizacja na własną rękę, tydzień w tym hotelu dla
      dwóch osób ze śniadaniami na 7 noclegów wychodzi niecałe 2200$ ze wszelkimi
      podatkami, do tego przeloty po 1000pln, to wyjdzie niecałe 9000pln za dwie
      osoby.

Więc cena w AlfaStar faktycznie z kosmosu.
      • Gość: Stiwi Re: Rekord cenowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:21
        No i pierwsze miejsce na Tripadvisor :)
        tinyurl.com/9o5vu
        Osobiście i tak wolałbym jechać dwa razy do Hilton Dreams (na Tripadvisor też
        wysokie czwarte miejsce) niż jeden raz do Four Seasons, wprawdzie pokoje w Four
        Seasons robią wrażenie, praktycznie nie ma pojęcia typowego standardowego
        pokoju, można na tej stronie co podałem link wyżej obejrzeć zdjęcia turystów z
        tego hotelu.
        • Gość: andrzej Re: Rekord cenowy IP: 83.168.106.* 29.12.05, 00:33
          to jest taki trik marketingowy.
          zawsze trzeba mieć w ofercie coś, co jest niedostępne dla 99% klientów.
          po to, żeby mieć coś dla tego pozostałego 1%.
          możemy się z tego śmiać, ale to działa. przecież nie kupuje się Rolexa dlatego, że
          dokładnie mierzy czas...
          pzdr
          • Gość: Grzesiek Re: Rekord cenowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:37
            He, he - kupiłem podróbkę Rolexa za 40 zet, chodzi to tej pory (punktualnie!) i
            na oko nie widać różnicy (dostaję spamy, gdzie takie oferty są po 200$!), choć
            w punkcie firmowym nie chcieli mi skrócić paska "podróbkami się nie zajmujemy" -
            pogardliwie do mnie!
            To na zasadzie przenośni - z hotelami bywa tak samo! Mój ukochany
            hotel "Panorama" w ElGounie jest najtańszy w tej miejscowości - bo nie należy
            do żadnej międzynarodowej sieci, jest własnością Egipcjanina, a poza nim tam
            Sheraton, moevenpick, Steigenberger i inne, z którymi konkurencje warunkami
            wytrzymuje!!!
            • amat1 Re: Rekord cenowy 29.12.05, 17:08
              > hotel "Panorama" w ElGounie jest najtańszy w tej miejscowości - bo nie należy
              > do żadnej międzynarodowej sieci, jest własnością Egipcjanina, a poza nim tam
              > Sheraton, moevenpick, Steigenberger i inne, z którymi konkurencje warunkami
              > wytrzymuje!!!.

Bez obrazy Grześ . Wiem że byłeś już w Panoramie 5 razy....ale tylko w Panoramie
              Hotel panorama jest zupełnie ok. Ale do hoteli wymienionych wyżej to mu jeszcze daleko, daleko jak z hotelu nad otwarte morze :))
    • corrina_f1 Re: Rekord cenowy 29.12.05, 09:58
      No cenka niezła, trzeba przyznać, nie wiedziałam nawet że w SSH jest Four
      Seasons. Ale to generalnie jest sieć bardzo drogich i ekskluzywnych hoteli.
      Przechodziłam obok tego w Kairze na Zamalek, to było naprawdę imponujące...
      Sami popatrzcie :
      www.fourseasons.com/cairofr/index.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka