Gość: mario-2014 IP: 194.106.193.* 18.01.06, 13:08 chce jechac z selectours do sharm hotel sol virginia czy polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stiwi Re: selectours czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:08 Selectours jest bardzo w porządku, ale poszukaj na sunfun.pl - mają Sol Verginia w przeważnie niższych cenach od Selectours. Byłem właśnie z SunFun w Sol Verginii. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: selectours czy warto 18.01.06, 14:09 A ja dodam ,że byłam z Sun&Fun i Selectoursem - oba biura w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia30 Re: selectours czy warto IP: *.r-szczerbice.atupartner.pl 19.01.06, 22:17 Ja byłam z tym biurem w Hrgd. Szybka sprzedaż wycieczek, niestety jak prosiliśmy o pomoc z lekarzem nikt się nie zjawił. Być może to nie wina biura tylko rezydentki. W sumie to było ok. Moja rada poproś jeszcze w Polsce o nr polisy ubezpieczeniowej ponieważ od nas tego wymagano, a my nie otrzymalismy żadnych dyskietek, druków itp. Mielismy nie lada problemy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: selectours czy warto 20.01.06, 23:59 Lecialam z Selectursem 3 miesiace temu teraz z SunFun i nie odczulam zadnej roznicy. Zarowno jedno jak i drugie biuro numer polisy dawalo wraz z biletem na lotnisku wiec dziwie sie ze nie dostaliscie.. Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 Re: selectours czy warto 21.01.06, 21:40 Również nie mogę powiedzieć złego słowa na Selectoursa.Byłam z nimi 2 razy w Egipcie i teraz również wykupiłam u nich wakacje. Mam nadzieję, że po przylocie moja pozytywna opinia o nich zostanie zachowana:))) (Co do nr. polisy to zgadzam się z Anuulką, przedstawiciel biura Selectours rozdaje je wraz z biletami. Są to karty, na których jest nr polisy oraz nr. telefonu i faxu pod który należy dzwonić w razie potrzeby.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: selectours czy warto IP: *.kghm.pl 24.01.06, 13:05 bylam z nimi w hurgardzie i nie mam zastrzezen, nr polisy dawali z biletami na lotnisku Odpowiedz Link Zgłoś