Gość: lucky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:00 Czy ktoś był w tym hotelu,czy warto tam jecać w lutym,czy jest podgrzewany basen,a może ktoś podpowie inny hotel za rozsądne pieniądze do 2500/os za 7 dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derduch Re: ROYAL ROJANA RESORT 01.02.06, 21:35 Wróciłem 21.01 z RRR. Polecam, basenów jest 7, jeden podgrzewany do temperatury zupy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Przykro mi Derduch, że tylko tutaj odpisujesz 02.02.06, 08:18 Bo to samo pytanie padło również na forum Hotele, ale może faktycznie forumowicze mają rację, że tamto forum umarło i nie ma sensu na nim zadawać pytań jeśli nikomu nie chce się na nim odpowiadać. Szkoda, bo to przez Was całe tamto forum na diabła warte. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Przykro mi Derduch, że tylko tutaj odpisujesz 02.02.06, 08:35 Napisałem już w kilku wątkach: Od powrotu mam malutko czasu i odpowiadam zdawkowo na pytania. Dzisiaj lub jutro(jak też juz zaznaczałem) powinienem mieć troszke czasu i opisać hotel jak i pomyłkę jakim jest biuro Aaba Sharm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do derducha Re: ROYAL ROJANA RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:26 mam sprzeczne dane czy ten hotel jest w all czy HB ja znalazłem go za 2489 w eximie czy Byłeś z eximu czy iinego biura cena za 7 dni,czy hotel wart tych pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 16:36 Kurde PC mnie zabije :-) OK, tylko pare słów, hotel dokładnie opisze wkrótce Hotel jest cały ALL, na prawdę świetne ALL, mozesz mi zaufać w tej kwesti, to były wspaniałe dwa tygodnie ;-) Znam Exim, jeździłem z nimi ale nie do tego hotelu. W RRR byłem z pegas.com.pl/ nie był to mój pierwszy wyjazd z tym biurem i powiem krótko: biuro spisało się doskonale, najmniejszych problemów, a rezydentka Agnieszka Żelechowska powinna być WZOREM dla innych w tym fachu. O ile wiem to Pegas da Ci lepszą cene, to w sumie ich hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 16:43 Kurcze Derduch ty też przy kompie:))) Tak myślałam, że leciałeś z Pegasem:))) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 16:45 Tylko ze ja miałem super cene ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 16:51 Wiem, wiem:))) Też między innymi z nimi latam, więc wiem co można dostać od biura które Cię "lubi", a przynajmniej raz z nim wyleciałeś:))) Pozdrówka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 16:41 Sprawdź sobie ten hotel w Pegas Touristik. Z lasta można go dostać niskiej cenie, w opcji all teraz za 1899,-, a przypuszczam, że cena może jeszcze trochę zejść:) Pozdrawiam!!! www.pegas.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: ROYAL ROJANA RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:12 dzięki za wszystkie informacje,polecają mi hiltona za 2199 7 dni ale ten royal chyba jest niezły ,czy myślicie że cena może jeszcze spaść wylot jest 11.02 z arszawy gdzie tam można zostawić samochód w pobliżu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: ROYAL ROJANA RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:13 jeszcze jedno jak u nich z samolotami czy mają duzo opóżnień,oczywiście takich z ich winy nie pogody Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 17:26 Latają Fischer-em jak wszyscy więc co za różnica? Jak polecisz z Eximu to i tak będziesz tym samym samolotem leciał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: ROYAL ROJANA RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:46 czy czekając do ostatniej chwili np.2 dni przed wylotem można liczyć na spadek ceny,czy miałeś tego typu doświadczenia ?W ramach rewanżu gdybyś chciał lecieć do Meksyku -pbjazd polecam Destino Mexico ,byłem z tym biurem wszyscy byli zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 18:51 Czekając do końca można czasami doczekać się sporego upustu (5 lat temu tak czekałam w Pegasie na końcową cenę, wykupiłam 2 dni przed wylotem do Turcji) Opłacało się:))) Jednak to co już wcześniej pisałam, opłaca się trzymać tych samych BP (można wynegocjować niezłe upusty - chociaż... w tym roku upust "zadzwonił" sam i to taki, że nie miałam sumienia odmówić:))) Tak na marginesie, opłacało się wyjechać z Selectoursem 2 razy:))) Pozdrawiam i życzę udanych łowów:) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 19:45 Z Selectoursem byłem 4 razy. Fakt, opłaciło się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: ROYAL ROJANA RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:12 może coś więcej powiecie o tym selectoursie jak i gdzie ich podejść,czy i gdzie derduch wypowie się więcej o Royalu,a co sądzicie o wyborze między royalem a hiltonem waterfalls -300 drożej hilton? Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 Re: ROYAL ROJANA RESORT 06.02.06, 16:36 Hej lucky! Czytałeś już dzisiejszą ofertę z Pegasa? Interesujące Cię hotele już są tańsze, a sądzę, że będą jeszcze większe zniżki (no chyba, że sprzedadzą wszystkie miejsca w samolocie;( Niestety co do tego jak załatwia się rabaty niestety nie mogę Ci pomóc, ale tak jak wcześniej napisałam warto trzymać się tych samych BP, ponieważ czasami nawet nie musisz się wysilać aby dostać większy upust - sami zabiegają o klienta:))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: ROYAL ROJANA RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:18 dzięki za podpowiedzi eb 13 zdecydowałem sie odrobinę za wcześnie mogłem poczekać dwa dni zaoszczędziłbym 250 PLN ale i tak nie żałuję wybrałem hiltona waterfalls lecę w sobotę będzie oki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 Re: ROYAL ROJANA RESORT 08.02.06, 22:33 Udanego wypoczynku życzę:))) Pozdrówka!!! Odpowiedz Link Zgłoś