Dodaj do ulubionych

ROYAL ROJANA RESORT

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:00
Czy ktoś był w tym hotelu,czy warto tam jecać w lutym,czy jest podgrzewany
basen,a może ktoś podpowie inny hotel za rozsądne pieniądze do 2500/os za 7
dni?
Obserwuj wątek
    • derduch Re: ROYAL ROJANA RESORT 01.02.06, 21:35
      Wróciłem 21.01 z RRR. Polecam, basenów jest 7, jeden podgrzewany do temperatury
      zupy :-)
      • pc_maniac Przykro mi Derduch, że tylko tutaj odpisujesz 02.02.06, 08:18
        Bo to samo pytanie padło również na forum Hotele, ale może faktycznie
        forumowicze mają rację, że tamto forum umarło i nie ma sensu na nim zadawać
        pytań jeśli nikomu nie chce się na nim odpowiadać.

Szkoda, bo to przez Was całe tamto forum na diabła warte.
        • derduch Re: Przykro mi Derduch, że tylko tutaj odpisujesz 02.02.06, 08:35
          Napisałem już w kilku wątkach: Od powrotu mam malutko czasu i odpowiadam
          zdawkowo na pytania. Dzisiaj lub jutro(jak też juz zaznaczałem) powinienem mieć
          troszke czasu i opisać hotel jak i pomyłkę jakim jest biuro Aaba Sharm
    • Gość: do derducha Re: ROYAL ROJANA RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:26
      mam sprzeczne dane czy ten hotel jest w all czy HB ja znalazłem go za 2489 w
      eximie czy Byłeś z eximu czy iinego biura cena za 7 dni,czy hotel wart tych
      pieniędzy?
      • derduch Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 16:36
        Kurde PC mnie zabije :-) OK, tylko pare słów, hotel dokładnie opisze wkrótce
        Hotel jest cały ALL, na prawdę świetne ALL, mozesz mi zaufać w tej kwesti, to
        były wspaniałe dwa tygodnie ;-)
        Znam Exim, jeździłem z nimi ale nie do tego hotelu. W RRR byłem z
        pegas.com.pl/ nie był to mój pierwszy wyjazd z tym biurem i powiem
        krótko: biuro spisało się doskonale, najmniejszych problemów, a rezydentka
        Agnieszka Żelechowska powinna być WZOREM dla innych w tym fachu.
        O ile wiem to Pegas da Ci lepszą cene, to w sumie ich hotel.
        • eb_13 Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 16:43
          Kurcze Derduch ty też przy kompie:))) Tak myślałam, że leciałeś z Pegasem:)))
          Pozdrawiam!!!
          • derduch Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 16:45
            Tylko ze ja miałem super cene ;-)
            • eb_13 Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 16:51
              Wiem, wiem:))) Też między innymi z nimi latam, więc wiem co można dostać od
              biura które Cię "lubi", a przynajmniej raz z nim wyleciałeś:))) Pozdrówka!!!
              • derduch Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 16:53
                A to pozdrówka ;-)
      • eb_13 Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 16:41
        Sprawdź sobie ten hotel w Pegas Touristik. Z lasta można go dostać niskiej
        cenie, w opcji all teraz za 1899,-, a przypuszczam, że cena może jeszcze trochę
        zejść:) Pozdrawiam!!!
        www.pegas.com.pl/
        • Gość: lucky Re: ROYAL ROJANA RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:12
          dzięki za wszystkie informacje,polecają mi hiltona za 2199 7 dni ale ten royal
          chyba jest niezły ,czy myślicie że cena może jeszcze spaść wylot jest 11.02 z
          arszawy gdzie tam można zostawić samochód w pobliżu?
        • Gość: lucky Re: ROYAL ROJANA RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:13
          jeszcze jedno jak u nich z samolotami czy mają duzo opóżnień,oczywiście takich
          z ich winy nie pogody
          • derduch Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 17:26
            Latają Fischer-em jak wszyscy więc co za różnica? Jak polecisz z Eximu to i tak
            będziesz tym samym samolotem leciał :-)
          • Gość: lucky Re: ROYAL ROJANA RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:46
            czy czekając do ostatniej chwili np.2 dni przed wylotem można liczyć na spadek
            ceny,czy miałeś tego typu doświadczenia ?W ramach rewanżu gdybyś chciał lecieć
            do Meksyku -pbjazd polecam Destino Mexico ,byłem z tym biurem wszyscy byli
            zadowoleni
            • eb_13 Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 18:51
              Czekając do końca można czasami doczekać się sporego upustu (5 lat temu tak
              czekałam w Pegasie na końcową cenę, wykupiłam 2 dni przed wylotem do Turcji)
              Opłacało się:))) Jednak to co już wcześniej pisałam, opłaca się trzymać tych
              samych BP (można wynegocjować niezłe upusty - chociaż... w tym roku
              upust "zadzwonił" sam i to taki, że nie miałam sumienia odmówić:))) Tak na
              marginesie, opłacało się wyjechać z Selectoursem 2 razy:))) Pozdrawiam i życzę
              udanych łowów:)
              • derduch Re: ROYAL ROJANA RESORT 02.02.06, 19:45
                Z Selectoursem byłem 4 razy. Fakt, opłaciło się :-)
    • Gość: lucky Re: ROYAL ROJANA RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:12
      może coś więcej powiecie o tym selectoursie jak i gdzie ich podejść,czy i gdzie
      derduch wypowie się więcej o Royalu,a co sądzicie o wyborze między royalem a
      hiltonem waterfalls -300 drożej hilton?
      • eb_13 Re: ROYAL ROJANA RESORT 06.02.06, 16:36
        Hej lucky! Czytałeś już dzisiejszą ofertę z Pegasa? Interesujące Cię hotele już
        są tańsze, a sądzę, że będą jeszcze większe zniżki (no chyba, że sprzedadzą
        wszystkie miejsca w samolocie;(
        Niestety co do tego jak załatwia się rabaty niestety nie mogę Ci pomóc, ale tak
        jak wcześniej napisałam warto trzymać się tych samych BP, ponieważ czasami
        nawet nie musisz się wysilać aby dostać większy upust - sami zabiegają o
        klienta:))) Pozdrawiam!
    • Gość: lucky Re: ROYAL ROJANA RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:18
      dzięki za podpowiedzi eb 13 zdecydowałem sie odrobinę za wcześnie mogłem
      poczekać dwa dni zaoszczędziłbym 250 PLN ale i tak nie żałuję wybrałem hiltona
      waterfalls lecę w sobotę będzie oki pozdrawiam
      • eb_13 Re: ROYAL ROJANA RESORT 08.02.06, 22:33
        Udanego wypoczynku życzę:))) Pozdrówka!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka