Dodaj do ulubionych

mahmoud omar

31.05.06, 15:46
kochani pomozcie, naprawde licze na wasze opinie, czy ktos zna chlopaka
Mahmoud Omar, pracuje w hurghadzie jako instruktor nurkowania, miedzy innymi
przy sultan beach hotel? czy mozna mu zaufac czy to typowy lep na baby? :)
czekam na opdowiedzi!
Obserwuj wątek
    • rikifiki Re: mahmoud omar 31.05.06, 15:55
      maya36 napisała:

> kochani pomozcie, naprawde licze na wasze opinie, czy ktos zna chlopaka
      > Mahmoud Omar, pracuje w hurghadzie jako instruktor nurkowania, miedzy innymi
      > przy sultan beach hotel? czy mozna mu zaufac czy to typowy lep na baby? :)
      > czekam na opdowiedzi!

Alez gdzie tam!To ideal na ktory czekalas cale zycie!Zakochal sie w Tobie od
      pierwszego wejrzenia,mozesz mu calkowicie zaufac i uwierzyc w to co
      opowiada.Baardzo mu na tobie zalezny i nigdy zadnej tego nie powiedzial co
      Tobie!
      • maya36 Re: mahmoud omar 31.05.06, 17:17
        :) no problem w tym ze o milosci nikt nic nie mowil, okazalo sie ze bylismy w
        paru miejscach w europe w tym samym czasie, no idostalam zaproszenie na wypad
        do kairu ale nie organizowany.. dlatego na wszelki wypadeczek sprawdzam czy
        przypadkiem gosc nie jest specjalista od "organizowania" takich wypadów.
        dzieki! pa
        • arytmia6969 Re: mahmoud omar 31.05.06, 18:47
          Nie ufaŁabym mu na Twoim miejscu ale to Twoja decyzja.Z przykrością stwierdzam
          że prawie wszyscy są tacy sami-dla zŁośliwych-nie nie przespaŁam się z żadnym..
          • ewano2 Re: mahmoud omar 01.06.06, 08:52
            Napisalam Ci odpowiedz na stronie Egipt. I tu nie chodzi o lozko, bo jesli Ty
            tak to traktujesz, to OK, nawet pewnie bedziesz zadowolona... Tylko nie daj
            sobie wbic do glowy, ze tylko Ty, ze jestes wyjatkowa, jak tylko Cie zobaczyl
            poczul, ze jestes jemu przeznaczona itp. Dopoki traktujesz to jako zabawe - OK,
            jesli potraktujesz powazniej, moze Ci byc potem przykro (delikatnie mowiac)
          • abdulwisimullaha Spac nie musieliscie:-)))))))) 17.06.06, 13:38

Wystarczy ,ze cie wygrzmocil:-))))))))))
            arytmia6969 napisała:

> Nie ufaŁabym mu na Twoim miejscu ale to Twoja decyzja.Z przykrością
            stwierdzam
            > że prawie wszyscy są tacy sami-dla zŁośliwych-nie nie przespaŁam się z
            żadnym..
      • vargquorthon Re: mahmoud omar 01.06.06, 11:21
        rikifiki napisał:

> Alez gdzie tam!To ideal na ktory czekalas cale zycie!Zakochal sie w Tobie od
        > pierwszego wejrzenia,mozesz mu calkowicie zaufac i uwierzyc w to co
        > opowiada.Baardzo mu na tobie zalezny i nigdy zadnej tego nie powiedzial co
        > Tobie!

Racja !.
        Kto wie moze to ten jedyny i za niedlugo zalatwisz mu paszport UE i sciagniesz
        do Polski, nie rezygnuj bo moze mu naprawde na tobie zalezec. A przeciez
        piramidy, Karnak starozytnosc no czlowiek mysli byc cywilizowany.
        Napisz po powrocie jak bylo :).
    • maya36 Re: mahmoud omar 04.06.06, 22:39
      kurcze no wlasnie o to chodzi ze on ma juz nemiecki paszport.. nie wiem sama co
      myslec, totalny metlik w glowie.. ja naprawde lubie podrozowac, w zeszlym roku
      pojechalam spotkac sie z kolezanka ktora poznalam w turcji - w kazachstanie,
      ona tam mieszka na stale, a tej wiosny na 2 tyg na kaukaz. prosze napiszcie
      jesli to typowy egipski gigolo. ja nie tego szukam. majka
      • ewano2 Re: mahmoud omar 05.06.06, 09:31
        Maya, dziewczyno, jeśli do tej pory nic nie zrozumiałaś, to już nie wiem, co Ci
        pisać... Ręce opadają... Rób co chcesz!
        • kaskoss101 Re: mahmoud omar 29.07.06, 13:57
          Tak, bo według was wszyscy Egipcjanie to oszuści i wszyscy chcą się załapać na
          polski paszport. A dziewczyna przecież pisze, ze nie tego szuka i opowiada o
          innych swoich wyjazdach. Ale Polakami byście nie byli, gdybyście nie przykleili
          kilku łatek...Żenujące!
          • szaga33 Re: mahmoud omar 29.07.06, 18:52
            zgadzam się z powyższym, dlatego nie warto się dzielić ze swoimi myślami na tym
            forum. Zastanawiam się tylko nad jednym, po co tacy jak rikifiki, czy taki co
            mu cośtamwisi zabierają głos, chyba tylko po to, żeby mogli się cieszyć, że
            swoje "mądrości" mogą sobie potem jeszcze raz poczytać. Bez sensu jak dla mnie.
    • puls Jeszcze jeden glupi dupodajec sie odezwal 19.08.06, 18:56
      Ciemnota polska z pipidowki , szybko daje a potem po powrocie z mamusia
      do kosciola pilnie chodzi.
      • szaga33 Re: Jeszcze jeden glupi dupodajec sie odezwal 21.08.06, 11:01
        każdy sądzi wg siebie. Czyli to raczej ty jesteś ciemna masa z pipidówy zabitej
        dechami a obcokrajowców ogladasz na discovery, ale oczywiście w niedziele po
        kosciele (z mamusią a juści) i po obiedzie. Jak żałujsz komuś, że daje to sama
        daj: sołtysowi na przykład :) I zamknij się!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka