Dodaj do ulubionych

gdzie?rybki przy brzegu i rafa do snurkowania?

11.07.06, 13:47
Wybieramy się z 1,5roczną córką i chciałabym: rybki+ hotel z udogodnieniami
dla niej:) a fajną rafę do snurkowania dla nas:) Byłam w Holiday Inn Amphora
gdzie niebieskie ryby/jak karpie/ podpływały na płyciznę! Natomiast w
Nuweibie przy Hiltonie przepływały delfiny:) Gdzie tym razem pojechać by
spełnić swe marzenia o Egipcie:) ?
Obserwuj wątek
    • 1eya Re: gdzie?rybki przy brzegu i rafa do snurkowania 11.07.06, 13:57
      my wybieramy sie do iberotel fanara. wybieralismy hotel pod wzgledem rafy i dzieci tak aby mogly
      wejsc do morza i nie wpasc od razu na glebie. pojedziemy w sierpniu zobaczymy czy dobrze
      wybralismy :)
      • ptyss Re: gdzie?rybki przy brzegu i rafa do snurkowania 11.07.06, 14:28
        Poproszę o kontakt po powrocie na priv lub GG 5417976 :)
        • 1eya Re: gdzie?rybki przy brzegu i rafa do snurkowania 11.07.06, 14:32
          ok. gdybym jednak zawieruszyla gg to napewno opisze hotel na forum. wracamy 16 sierpnia.
      • anna-dark Wszędzie !!! Sharm El Sheikh w szczególności !!! 12.07.06, 19:32
        Wszędzie !!! Sharm El Sheikh w szczególności !!!
    • patka.ben Re: gdzie?rybki przy brzegu i rafa do snurkowania 11.07.06, 14:48
      witam serdecznie

ja byłam z synkiem w safage HOTEL MENAVILLE , jest rafa przy brzegu są rybki
      ładna plaża, dla dzieci duży plac zabaw, wspaniali animatorzy mówiący po polsku-
      INTERESUJA SIĘ DZIEĆMI .polecam bardzo ten hotel.w tym roku lecimy drugi raz
      do menaille.
      • agul86 Re: gdzie?rybki przy brzegu i rafa do snurkowania 11.07.06, 15:48
        rowniez biore pod uwage hotel menaville w safadze. I tez ze wzgledu na rafe. Moglaby Pani powiedziec z jakiego biura Pani leci?
        • patka.ben Re: gdzie?rybki przy brzegu i rafa do snurkowania 11.07.06, 20:24
          z ecco holiday w zwszły roku byłam z neckermannem w menaville.hotel jest
          naprawdę bardzo fajny
    • marina_diana Re: gdzie?rybki przy brzegu i rafa do snurkowania 11.07.06, 17:01
      W Hurghadzie Arabia Beach.Rafa,rybki,piaszcysta plaza.Z Tui,ale czesto sa
      promocje.
    • earlyyears Re: gdzie?rybki przy brzegu i rafa do snurkowania 12.07.06, 20:43
      W Gizie. Wejdź na piramidę i skocz. Przeżycie nieziemskie.
    • meksy Re: gdzie?rybki przy brzegu i rafa do snurkowania 12.07.06, 20:57
      byłem w czerwcu w sharm w iberotel fanara
      miejsce znakomite (przy brzegu najładniejsze rafy w całym sharm)
      do brzegu podpływają płaszczki!
      przypływają tam łodzie z całego sharm na nurkowanie (ale nie jest to uciążliwe)
      z pełnym przekonaniem polecam!
      obok jest drugi hotel Farana (włoski) który ma jeszcze ładniejszą plażę i
      wygodny pomost którym można się dostać za rafę (na głębszą wodę)
      jedynym problemem... były upały 43 stopnie w cieniu - więc nie wiem jak będzie w
      sierpniu...
      pozdr.
      • marbor3 Re: gdzie?rybki przy brzegu i rafa do snurkowania 14.07.06, 11:17
        Odnosnie hotelu iberotel fanara?? Z jakim biurem najpewniej do tego hotelu??
        Czy sa zmiany hoteli???
    • kadoro1969 Re: gdzie?rybki przy brzegu i rafa do snurkowania 13.07.06, 00:02

• 1eya Re: dynamiczni 13.07.06, 10:05
      meksy meksy tu ziemia tu ziemia :) a tak na powaznie, lece w sierpniu do iberotel fanara, wiec jak
      wszyscy niemalze chcialabym jak najiecej informacji przed zasiegnac... gdybys mogl mi opisac troche
      hotel-pokoje, animacje(czy sa dla dzieci), czy w miare urozmaicone jest jedzonko (mam synka niejadka
      z lekka :))... no i co tam ci sie jeszcze nasunie... bede wdzieczna niezmiernie. gdyby czlek sam z
      mezownikiem lecial to inna sprawa mozna i w ciemno mozna i fortune wziac, ale z dziecmi to juz inna
      historia:) wole zasiegnac jezyka.
      • marbor3 Re: eya1 14.07.06, 15:46
      • marbor3 Re: eya1 pytanko!!!!!! 14.07.06, 15:50
        Mam pytanie do eya1 a mianowicie z jakim biurem lecisz do fanary?? Masz jakies
        potwierdzenie rezerwacji w tym hotelu??? A moze wiesz czy czesto zdarzaja sie
        nieprzewidziane zmiany tego hotelu na inny??
        pozdrawiam
        • 1eya Re: eya1 pytanko!!!!!! 14.07.06, 15:56
          marbor wykupilam ten hotel w biurze sun&fun i wlasnie od nich mam potwierdzenie rezerwacji. co do
          zmian na inny hotel nie slyszalam w przypadku tego akurat hotelu, informacje glownie czerpie z tego
          forum, bo biuro wiadomo ze zachwala itp... wiec jest malo obiektywne. co do potwierdzenia to pisalam
          jeszcze do menagera hotelu i dzis otrzymalam confirmed :) wiec mam nadzieje, ze bedzie ok. tylko sie
          boje zeby zbyt duzych opoznien na lotnisku nie bylo, bo lecimy z dziecmi, wiec ... ale to juz jak bozia
          da :)
          • 1eya Re: eya1 pytanko!!!!!! 14.07.06, 15:57
            marbor a czy ty tez sie tam wybierasz? w jakim terminie?
            • marbor3 Re: eya1 pytanko!!!!!! 15.07.06, 11:01
              witam!
              Oj ja sie wybieram dopiero w przyszlym roku i pomalu zbieram informacje. Szukam
              hotelu z super rafa i chyba juz znalazlem. Zastanawiam sie jeszcze nad Hilton
              Dreams. Zobaczymy.
              eya1 kupowalas last minute??
              Zycze Ci super wypoczynku i zdaj relacje po przyjezdzie.
              pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka