Dodaj do ulubionych

sun&fun egipt

31.07.06, 15:11
Po dluzszej nieobecnosci wrocilam do kraju. Znalazlam ciekawa oferte w sun & fun
Prosze o odpowiedz czy jest to solidne biuro podrozy. zdziwil mnie faky, ze
nie ma zadnej reklamy w dodatku turystyka w GW.
z gory dziekuje za odp
Obserwuj wątek
    • gonia333 Re: sun&fun egipt 31.07.06, 18:40
      W czwartek wróciłam z Egiptu. Byłam z Sun&Fun, nie mam im nic do zarzucenia.
      Wszystko było super.
      • kaskada4 Re: sun&fun egipt 31.07.06, 18:48
        J arówniez w czwartek wróciłam z nimi z Hurgady i wszystko było ok za wyjątkiem
        faktu że w drodze powrotnej nie mielismy miejsc w samolocie koło siebie-myslę o
        mojej rodzinie-na szczęscie dwa miejsca były obok siebie więc siedziałam tam z
        duletnia córką ale pozostałe dwa miejsca oddalone od moich o pół samolotu nie
        były obok siebie...a tam siedział mój mąz z 8-letnią córką, dla której to był
        mały kłopot. Dla mnie zreszta tez bo były momenty kiedy potrzebowałam pomocy
        męza a jego nie było...i ponoć ta sprawa lezała w gestii przedstyawiciela
        Sun&Fun który przy nadawaniu bagazu powinien zgłosić w pierwszej kolejnośc ze
        na pkładzie sa rodziny 4-osobowe z dziećmi. Ale poza ta sprawą było wsio OK!!
        • 123456q10 Re: sun&fun egipt 31.07.06, 19:07
          w czwartek wróciłam z sun fun i było wszystko super, łącznie z przemiłą
          rezydentką p. Eweliną ,dwa lata temu byłam z Exim tours , ale Sun Fun jest 100%
          lepszym biurem bez obaw.
          • isabell12 Re: sun&fun egipt 31.07.06, 19:31
            Bardzo dziekuje za Wasze odpowiedzi. Jutro z lzejszym sercem jade bookowac wyjazd.
            Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam
            • madzia112 Re: sun&fun egipt 31.07.06, 22:05
              To i ja dodam swoją opinię o biurze - wróciłam z SSH 25 lipca i już po raz
              drugi korzystałam z ich usług. Wszystko bez zarzutu, polecam !
              Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka