Dodaj do ulubionych

Hurghada czy Sharm?

02.08.06, 20:49
Tylko tydzien i tylko nurkownanie. Jaki bylby wybór szanownych forumowiczów?
Obserwuj wątek
    • mariuszgr Re: Hurghada czy Sharm? 02.08.06, 23:45
      Oczywisty, jesli nurkowanie to Sharm.
    • cameltravel Re: Hurghada czy Sharm? 03.08.06, 10:58
      SHARM
      Ewa
    • martinesmartynka Re: Hurghada czy Sharm? 03.08.06, 11:36
      Najlepiej jechac do Hurghady,ale nigdy z Oasis'em,bo ich rezydentka wykończy
      psyhicznie i zepsuje całe wakacje! Byłam już kilka razy w Hurghadzie i szczerze
      polecam-pytajcie o co chcecie a chętnie odpowiem jeśli tylko będę mogła!
      • wp2007 Re: Hurghada czy Sharm? 03.08.06, 13:16
        A z krórego miasta lepiej UDERZAĆ na wycieczki / Kair Luksor, itp/ .
        Pozdrawiam wp2007
        • miriam_73 Re: Hurghada czy Sharm? 03.08.06, 13:22
          Kair - obojętnie czy z SSH czy z Hurgady - odległośc porównywalna, tyle, że z
          SSH nie jeździ się w konwojach i nie ma problemów z kupnem wycieczek na mieście
          a nie u rezydenta.
          Luksor - zdecydowanie z Hurgady, z SSH to tylko samolotem.
          Nurkowanie - zdecydowanie Synaj (Sharm, Dahab); po drugiej stronie czyli w
          Hurgadzie rafy są znacznie skromniejsze i zniszczone. Jesli juz na tamtym
          wybrzeżu, to jechac dalej na południe do Marsa el Alam.
          • wp2007 do miriam_73 03.08.06, 13:36
            Dziekując za wyczerpującą odpowiedź - zapytam jeszcze -czy biura miejscowe w
            Hu i SSH działają NORMALNIE . Na forum czytałem o zamieszaniu z wycieczkami z
            biur miejscowych - moze Orientujesz sie czy wycieczki organizowane nadal i czy
            ceny wycieczek ZNACZNIE wzrosły . Pozdrawiam wp2007
            • miriam_73 Re: do miriam_73 03.08.06, 15:29
              W Sharmie biura działają normalnie, ze wzgledu na to, że wyjazdy z Synaju nie
              były i nie są konwojowane tak jak ma to miejsce w Hurgadzie. Nic mi nie wiadomo
              o tym by było inaczej. Natomiast w Hurgadzie, póki co, sprawa jest nadal w
              zawieszeniu. Gdzieś był niedawno duzy watek na ten temat - poszukaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka