wiewior1 02.08.06, 20:49 Tylko tydzien i tylko nurkownanie. Jaki bylby wybór szanownych forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszgr Re: Hurghada czy Sharm? 02.08.06, 23:45 Oczywisty, jesli nurkowanie to Sharm. Odpowiedz Link Zgłoś
martinesmartynka Re: Hurghada czy Sharm? 03.08.06, 11:36 Najlepiej jechac do Hurghady,ale nigdy z Oasis'em,bo ich rezydentka wykończy psyhicznie i zepsuje całe wakacje! Byłam już kilka razy w Hurghadzie i szczerze polecam-pytajcie o co chcecie a chętnie odpowiem jeśli tylko będę mogła! Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: Hurghada czy Sharm? 03.08.06, 13:16 A z krórego miasta lepiej UDERZAĆ na wycieczki / Kair Luksor, itp/ . Pozdrawiam wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Hurghada czy Sharm? 03.08.06, 13:22 Kair - obojętnie czy z SSH czy z Hurgady - odległośc porównywalna, tyle, że z SSH nie jeździ się w konwojach i nie ma problemów z kupnem wycieczek na mieście a nie u rezydenta. Luksor - zdecydowanie z Hurgady, z SSH to tylko samolotem. Nurkowanie - zdecydowanie Synaj (Sharm, Dahab); po drugiej stronie czyli w Hurgadzie rafy są znacznie skromniejsze i zniszczone. Jesli juz na tamtym wybrzeżu, to jechac dalej na południe do Marsa el Alam. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 do miriam_73 03.08.06, 13:36 Dziekując za wyczerpującą odpowiedź - zapytam jeszcze -czy biura miejscowe w Hu i SSH działają NORMALNIE . Na forum czytałem o zamieszaniu z wycieczkami z biur miejscowych - moze Orientujesz sie czy wycieczki organizowane nadal i czy ceny wycieczek ZNACZNIE wzrosły . Pozdrawiam wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: do miriam_73 03.08.06, 15:29 W Sharmie biura działają normalnie, ze wzgledu na to, że wyjazdy z Synaju nie były i nie są konwojowane tak jak ma to miejsce w Hurgadzie. Nic mi nie wiadomo o tym by było inaczej. Natomiast w Hurgadzie, póki co, sprawa jest nadal w zawieszeniu. Gdzieś był niedawno duzy watek na ten temat - poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś