Dodaj do ulubionych

Lepszy pokój

17.08.06, 20:53
Czytalam, ze aby dostac lepszy pokoj trzeba do paszportu wlozyc 5,10 dolarow.
Czy to prawda? Zalezy mi na fajniejszym pokoju i chetnie do niego "doplace"
te kilka dolarow, tylko zastanwaiam sie jak to "technicznie" zrobic i jak
zostanie to odebrane. "Doswiadczonych" :) prosze o rade.
Obserwuj wątek
    • annie2003 Re: Lepszy pokój 17.08.06, 21:18
      ja już drugi raz z rzędu dostałam apartament zamiast pokoju standardowego i bez
      żadnych dopłat, żadnych wkładek w paszporcie. wystarczył uśmiech i miła rozmowa
      w recepcji :)))
      • superigi Re: Lepszy pokój 17.08.06, 21:42
        w jakim hotelu bylas? Ja wybieram sie do Royal Palace, z tego co wyczytalam na
        forum to chyba dobry wybor :) Mam wiele obaw (tyleeee tu info o niemilych
        aspektach urlopu)i dlatego chcialabym miec dopiete wszytsko na ostatni guzik,
        lacznie z ladnym pokojem.
        • cairo7 Re: Lepszy pokój 17.08.06, 23:24
          Ja też dostaję dobre pokoje na gadkę i uśmiech(wybacz,że nie powiem jaki
          patent).Najpierw idż i zobacz co dostałaś z przydziału...może się okazać ,że
          jest super.Jeśli Ci nie pasi to wtedy zaczynasz działać.
          • superigi Re: Lepszy pokój 18.08.06, 00:13
            hej cairo7 chyba nie boisz sie ze zabiore Ci pokoj :D?
            moi znajomi dostali nie za fajny pokoj z widokiem na ulice i z wszechobecnym
            zapachem z kuchni :) poprosili o zmiane i udalo sie ale dopiero w polowie
            pobytu... niby dostali to czego chcieli, ale musieli sie przenosic i tylko
            kilka dni zyli w lepszych warunkach. Dlatego ja skoro istnieje jakas mozliwosc
            chce ja wykorzystac.
            • annie2003 Re: Lepszy pokój 18.08.06, 10:03
              byłam dwukrotnie w Amphoras Holiday Resort w Sharm (dawny Holiday Inn).
              popieram Cairo, sprawdź najpierw co Ci się trafiło z przydziału i jeśli będzie
              potrzeba, to dopiero wtedy zacznij rozmowę o ewentualnej zamianie. może się
              jednak tak zdarzyć, że hotel będzie miał pełne obłożenie i wtedy nawet
              najlepsze chęci recepcjonisty nie pomogą.. życzę udanego i spokojnego
              wypoczynku :))
    • al_fik popieram 18.08.06, 10:39
      nie uczcie ich tego!
      tez widzialem jak ludzie wkladaja $ do paszportu i za co? wystarczy poprosic, a
      najwazniejsze wiedziec czego sie chce, jezeli w hotelu nie jest mocno obłozony
      to jeszcze sie nie zdazylo zeby nie zmienili pokoju jesli po "ogledzinach" sie
      okazywalo ze sa jakies niedogodnosci,
      my np. bez niczego dostalismy suite, 2 sypialnie (sprzatacz zmieniajac reczniki
      nawet sie dziwil ze tylko we dwoje tu mieszkamy), aneks kuchenny balkon, dosc
      daleko od plazy ale za to blisko do zarelka i recepcji, na widoku na morze na
      nie zalezalo bo przy egipskim sloncu kotary i tak przez 99% w ciagu dnia musza
      byc szczelnie zamkniete
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka