elsalvador1 29.10.06, 16:25 Kto leci?/Marhefka juz tam bedzie/. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cle_oo Re: 24 listopad Ali Baba 29.10.06, 17:13 Efka już tam jest i pewnie wróci zanim Ty polecisz, no chyba że mi się nie pochwaliła że ma tam zamiar przezimować:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: 24 listopad Ali Baba-do cle_oo 31.10.06, 12:03 Bo Wiesz Marhewka bedzie tam znowu od 1 grudnia...to ma fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: 24 listopad Ali Baba 29.10.06, 18:20 No Widzisz,nie pochwalila sie hihi,sie zobaczymy to juz wiem.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cle_oo Re: 24 listopad Ali Baba 29.10.06, 19:38 Skoro tak się sprawy mają to możemy bezkarnie o niej poplotkować :-))) Życzę miłego wypoczynku i równiż pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cle_oo Re: 24 listopad Ali Baba 01.11.06, 20:02 Ha .... A Ty pewny jesteś że Ali Baba przetrwa najazd tych znamienitych gości, którzy teraz tam spędzają urlop? Masz jeszcze trochę czasu, może pomyśl o zmianie hotelu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: 24 listopad Ali Baba 02.11.06, 10:22 No nie strasz hehe,mam jednak nadzieje,ze cos zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
suomi77 co to za grupa i skąd?? 05.11.06, 14:36 na teneryfie byla taka grupa ,przewodnikow,czy tam sprzedajacych wycieczki i wstyd za nich bylo fakt ;/ oczywiscie nie kazdy jest taki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cle_oo Re: co to za grupa i skąd?? 05.11.06, 19:45 Hej jeśli wprowadziłam Cię w błąd to przepraszam.... To był tylko żart:-))) poprostu dość duża grupa forumowiczów poleciała do tego hotelu w tym samym terminie, a opowieści o spędzonym wspólnie czasie i wrażeniach napewno będziemy mieli okazje poczytać już za tydzień po ich powrocie. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
suomi77 OK 05.11.06, 21:44 na forum jest kazdy miły,ale potem w hotelu na miejscu Polacy patrza na siebie wilkiem i nie lacza sie w grupy jak Rosjanie badz Niemcy,a moze dlatego,ze jezdze z Mama a nie z mezem to glupio sie dolaczyc do pary :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: OK 06.11.06, 09:32 suomi77 napisała: > na forum jest kazdy miły,ale potem w hotelu na miejscu Polacy patrza na siebie > wilkiem i nie lacza sie w grupy jak Rosjanie badz Niemcy,a moze dlatego,ze > jezdze z Mama a nie z mezem to glupio sie dolaczyc do pary :)) Witaj.Nie tylko Ty to widzisz ale tak jest niestety."Nasi" patrza na siebie wilkiem ale jezeli ktos sie chce przylanczac do nas-z otwartymi rekoma zgarniamy "swojakow",tak wiec bez problemu dziewczyno przylanczaj sie do innych razem z mama-nie ma problemu.Czasem zdazaja sie "Samotnicy" i takich trzeba uszanowac.Pozdrawiam.R. Odpowiedz Link Zgłoś