Dodaj do ulubionych

Oasis - biuro podróży

24.02.07, 15:51
Wycieczka - byłam w lutym 2007r była zorganizowana przez biuro źle. W zeszłym
roku byłam z innym biurem i było o niebo lepiej, a cenowo tak samo. Nie będę
się rozpisywać, ale przytoczę naszą rezydentkę. Poprosiliośmy o pomoc
rezydentkę Magdę.Dostałam pokój z rozwalającą się łazienką, nie dzialającą
klimatyzacją, z widokiem na urządzenia klimatyzacyjne, zaplecze kuchni i inne
śmieci z hukiem uniemożliwiającym mi sen pierwszej nocy!!! (a hotel ma **** -
więc niby dobry). Chciałam go zmienić a rezydentka stwierdziła: no co,
przecież taki hotel wybraliśmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gdzie w folderze
Oasis napisano o takim standardzie pokoi?... nawet małym druczkiem nie było.
W końcu zmieniono nam pokój, ale początek wyjazdu całkowicie mi biuro podróży
zepsuło. Wrócę jeszcze do Egiptu, ale z innym biurem...
Obserwuj wątek
    • dorotaprzybyla Re: Oasis - biuro podróży 24.02.07, 17:39
      mozesz podac nazwe hotelu bo ja lece z nimi do hurghady w czerwcu.......
      • dom_maklerski Re: Oasis - biuro podróży 25.02.07, 00:52
        Bella Vista ****
        • alela1 Re: Oasis - biuro podróży 25.02.07, 08:31
          Obiekt trzygwiazdkowy wg miejscowej kategoryzacji
          ale mimo wszystko powinni zamienic pokoj.
      • matanzas Re: Oasis - biuro podróży 25.02.07, 01:26
        dorotaprzybyla napisała:

> mozesz podac nazwe hotelu bo ja lece z nimi do hurghady w czerwcu.......

Witaj do jakiego hotelu lecisz ? ja 15 do la Pachy!
        • dorotaprzybyla Re: Oasis - biuro podróży 25.02.07, 17:09
          ja do Romy
    • mikani Re: Oasis - biuro podróży 25.02.07, 09:28
      co do biura o rezydentki Magdy pozytaj sobie może tu...dziwię się ze ona tam
      nadal pracuje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=55897800
      • asiaxp Re: Oasis - biuro podróży 25.02.07, 09:47
        ja bylam z tym biurem w Tunezji, gdzie rezydentka byla rowniez pani Magda byc
        moze to zbieznosc imion, ale rozwiez biuro nas oszukalo i skladalismy
        reklamacje. Rezydentka do kitu byla i juz nigdy nie pojade z tego biura.
        • dom_maklerski Re: Oasis - biuro podróży 25.02.07, 15:37
          A może i ja powinnam złozyć reklamację? A Ty o co składałaś i czy wygrałaś?
          • asiaxp Re: Oasis - biuro podróży 26.02.07, 09:06
            nasza reklamacja dotyczyla tego ze oferta ktora podali w katalogu nie zgadzala
            sie w pelni z tym co zastalismy na miejscu. Chodzilo np o przekaski ktore
            zagwarantowane byly w opcji all a w rzeczywistosci wiekszosci z nich nie bylo,
            o to ze mial byc polski kucharz- nie bylo, karawka wina podawana do posilku-
            smieszne to ale w tunezji nie wiedza nawet co to jest karafka.i jeszcze kilka
            innych spraw dotyczacych czystosci byly tez sprawy z kradzieza w pokoju,
            rezydentka tez kicha wielka w niczym nie umiala pomoc. W kazdym razie
            zaproponowali 10%rabatu na nastepna wycieczke z ich biura na co zesmy sie nie
            zgodzili bo smieszne by bylo jechac jeszcze raz z tym biurem, wiec
            zaproponowali zwrot malej kwoty pieniedzy no ale zawsze to cos.(na ktore
            czekalismy ok 2 miesiace dzwonilismy do biura ok 20 razy pana od reklamacji nie
            bylo nigdy zawsze mial jakas sprawe do zalatwienia az w koncu po wielkiej
            awanturze przez tel pan od reklamacji od razu znalazl sie i moglismy z nim
            osobiscie porozmawiac) Z tym ze my reklamacje napisalismy juz na miejscu i
            rezydentka ustosunkowala sie do niej rowniez na pismie, wtedy te 2 pisma
            wyslalismy razem do oasisu. Także uwazam ze to jest biuro nierzetelne nie dba o
            swoich klientow,nawet jesli obiecaja zwrocic jakies pieniadze to trzeba czekac
            na nie nie wiadomo ile. Zachecam do skladania reklamacji poniewaz uwazam ze
            trzeba wziasc sie za biura ktore nie wywiazuja sie z umowy. wybieramy oferte z
            katalogu placimy za to i oczekujemy zeby bylo to co gwarantuja w opisie hotelu
            prawda?po to wybieramy taki hotel a nie inny. Wiekszosci osob wlasnie nie chce
            sie starac o rekompensaty dlatego taz biura pozwalaja sobie na niewywiazywanie
            sie z umow. bo to ze oni zaproponuja 10%rabatu na nastepna wycieczke!!!to
            smieszne bo ja po takim doswiadczeniu na pewno juz nigdy z tym biurem nie
            pojade.
            • dom_maklerski Re: Oasis - biuro podróży 26.02.07, 12:54
              Masz rację, tez zabieram się za pisanie - ja mam uwagi w sprawie hotelu,
              jedzenia, spokoju i miłej atmosfery - czego nie było, a w zamian dobudowywano
              piętro hotelu i nawet nie mogłam okna w pokoju otworzyć, bo huk straszny przez
              calutki dzień, poza tym po godz. 10 p.m.też zdażała się im praca........ - to
              co było napisane w folderze nie zgadzało się ze stanem faktycznym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka