twokids 11.03.07, 10:00 Gdzie w Hurghadzie są free hot-spoty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twokids Re: hot-spoty 26.03.07, 20:59 Na terenie Hotelu Jaśmin w tym ośrodku znalazłem : tommyfriedl.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
hurghada.pl Re: hot-spoty 26.03.07, 21:16 Jest kilka miejsc: free4web.pl/Read?6148270 Odpowiedz Link Zgłoś
franceska79 Re: hot-spoty 27.03.07, 01:41 co to wlasciwie,te hot spoty??mozecie cos wiecej napisac,nigdy o tym nie slyszalam?i po co wam "to"potrzebne??? Odpowiedz Link Zgłoś
hurghada.pl Re: hot-spoty 27.03.07, 15:36 Hot spoty to miejsca, gdzie jest bezprzewodowy internet. Możesz usiąść przy kawie lub piwie, uruchomić laptopa i automatycznie łączy się on z internetem. Odpowiedz Link Zgłoś
happypuchatek Re: hot-spoty 21.04.07, 15:56 a czy ktoś zna jakieś hotspoty w dahar? Odpowiedz Link Zgłoś
twokids Re: hot-spoty 27.03.07, 21:36 franceska79 napisała: > co to wlasciwie,te hot spoty??mozecie cos wiecej napisac,nigdy o tym nie > slyszalam?i po co wam "to"potrzebne??? Ja wykorzystuję do wysyłania zdjęć bezpośrednio z aparatu fotograficznego nikon.pl/press_room/news.html?locale=pl_PL&bandwidth=broad&id=226&type_index=2 Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: hot-spoty 21.04.07, 21:22 Marzą Ci się hot-spoty w kraju, w którym wszelkie połączenia internetowe są monitorowane przez specjalne służby. Czegoś takiego w Egipcie poprostu nie ma. Jedyne co możesz natrafić, to lokalne sieci wifi, gdzie właściciel danego hotelu chciał zaoszczędzić na kłądzeniu kabli. Wyobraź sobie jakie możliwości dla ekstremistów dawałyby hot-spoty w tym kraju ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: hot-spoty 21.04.07, 21:28 Żeby nie było niedomówień: Hot spot to bezpłatne połączenie o określonym zasięgu oddane z premedytacją, przez daną instytucję, firmę, hotel. Lokalna sieć WiFi, to poprostu sieć bezprzewodowa, której właściciele czasami zapominają zabezpieczyć hasłem, czy kodem dostępu, dostęp dla niepowołanych osób. Ogólnie obie te formy dla zwykłego śmiertelnika na pierwszy rzut oka się nie różnią ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kkaminska Re: hot-spoty 21.04.07, 22:37 Co Ty gadasz ??? Chyba juz dosc dawno nie byles w Egipcie. W samej Hurghadzie jest kilka hot spotow , w Kairze cala masa. Tak tak Effcia cywilizacja i tutaj dotarla hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: hot-spoty 21.04.07, 23:09 Hm, fakt, ponad półtora roku już tam nie byłem. Jakoś w głowie mi się nie mieści, że w tym państwie coś takiego może powstać, ale cóż, jeśli w Polsce prezydent na wszelki wypadek ma dublera, to wszystko widać możliwe :o) Odpowiedz Link Zgłoś
shark1sharm Re: hot-spoty 22.04.07, 10:31 pc_maniac jestes totalnie niedoinformowany... Na lotniskach w Kairze i Sharm jest darmowy WiFi. Jest ich tam kilka do wyboru do koloru, a wiekszosc w nazwie ma dopisek FREE (czyli nie jest to zaden przypadek, ze sa darmowe). W samym Sharm od ponad roku jest Hot Spot w Makanim na Hadabie i Camel Pub w Naama Bay. Poza tym liste darmowych Hot Spotow w Sharm znajdziesz pod ponizszym linkiem (lista jest niepelna) www.jiwire.com/search-wifi-hotspots.htm?city_id=3454772 Niestety nie bardzo orietuje sie jak jest Hurghadzie, ale nepewno jest Hot Spot w Makadi Bay w holu recepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
lmysial Re: hot-spoty 22.04.07, 22:42 a jak wygląda sprawa z zostawianiem laptopa w hotelu?Wkońcu obsluga nie odpowiada.... Odpowiedz Link Zgłoś
agus530 Re: hot-spoty 30.05.07, 21:11 Dla zainteresowanych miejsca w Hurghadzie: 1. w restauracji Bulls (nieopodal hotelu Marriott), 2. w McDonaldzie w Sakalli, 3. w restauracji Cafe del Mar nieopodal Syrenki 4. w barze Praha między hotelem Bella Vista i Roma 5. pizzeria Da Nanni oraz Sharm 1.CCCP Café 2.Cobanito 3.Melodies Pizza Odpowiedz Link Zgłoś