korina4 14.03.07, 09:01 Witam. Czy w wycieczce Kair - 2 dni jest w planie piramida schodkowa w Sakkarze. Na forum takiej informacji nie znalazłam. Pozdrawiam DV 05.06-19.06/2007 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platynka.iw Re: sakkara 14.03.07, 09:16 Raczej nie ma. To jest traktowane jako dodatkowy fakultet wiec moze sie odbyc, ale pod warunkiem, ze bedzie czas-zbierze sie odpowiednia ilosc osob-wszyscy za nia zaplaca. lepiej jak dysponujesz czasem pojedz sama. Odwiedz sakkare, memphis, Dachszur. Wyjdzie Cie to duuuzo taniej no i bedziesz miala czasu ile chcesz. Jak zbierzesz 4 oosby to bierzcie taxi. pamietaj-oni od miejscowych po kairze biora 1funta za kurs. Wiec jak dacie mu no nie wiem... ze 20$ to bedzie szczesliwy i Wy rowniez (pamietaj, by placic po zakonczeniu wycieczki) Odpowiedz Link Zgłoś
korina4 Re: sakkara 14.03.07, 09:26 Dziękuje za odpowiedź. Nie jestem tak odważna aby Kair zwiedzać na własną rękę i niestety muszę liczyć tylko na fakultety. W 2003 roku z Hurgady - Kair 2 dni w programie była Sakkara, myślałam, że to standard. Moja strata. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patka.ben Re: sakkara 14.03.07, 09:51 witaj my lecimu do sharmu 03.07(db/V) i fakultet KAIR 2 -dniowy zawiera MEMEFIS I SAKKARE .I NIE JEST DODATKOWO PŁATNY , INFO Z OPISU PROGRAMU KAIR 2 DNIOWY Odpowiedz Link Zgłoś
korina4 Re: sakkara 14.03.07, 09:55 Patka.ben a z jakiego biura ten fakultet. Ja tu w Polsce nie mogłam takich informacji znaleźć Jadę do tego samego hotelu, tyle że miesiąc wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewadas Re: sakkara 14.03.07, 10:13 Korina zapraszam Cie na opis mojej wycieczki do Kairu tytuł wątku KAIR NA WŁASNĄ RĘKĘ a przekonasz się że w Kairze jest naprawdę bezpiecznie. Nie radze jednak jechac samej tylko skompletowac towarzystwo tak jak ktoś napisał wczesniej.20$ za taksówkę to juz jest bardzo wygórowana cena. Odpowiedz Link Zgłoś
beta-2 Re: sakkara 14.03.07, 19:31 Witam. Była w Kairze 2-dniowym, co prawda w 2003 roku, ale drugiego dnia była Sakkara bez dopłaty. Wycieczka była z Alfa Star-u. Odpowiedz Link Zgłoś
ostrand Re: sakkara 15.03.07, 19:07 Wycieczka 2-dniowa do Kairu z Sharmu (organizowana przez EximTour) ma rowniez Sakkare. Odpowiedz Link Zgłoś