Gość: zong IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 21:37 Jakie hotele oferuje triada, czy to dobre biuro? czy warto jechac na 7+7 (zwiedzanie i wypoczynek) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tramp Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 11:57 W Egipcie to Triada się napewno nie specjalizuje. Masz tylu touroperatorów zajmujących się Egiptem, że lepiej poszukaj innego. P.S. Ja osobiście nie mam dobrego zdania o Triadzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: 89.0.1.* 14.05.03, 15:14 Niestety tak jak moj poprzednik mam nienajlepsze (malo powiedziane) zdanie o tym biurze, wiec lepiej wybrac inne biuro. Chocby to bylo jedyne biuro na swiecie to juz nigdy z nimi nie pojade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 16:40 Wakacje spędzamy z Triadą Od trzech lat. Zawsze dostałem tyle ,ile zapłaciłem.W tym roku też jedziemy z Triadą . Pamiętaj standart zależy od ceny, my wybieramy **** i jesteśmy zadowoleni i ze standartu i z ceny. Wybież termin 4.lipca (7+7 Egipt****)to się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.acn.pl 14.05.03, 23:03 Ludzie kochani, ale po co z Triada,na która wszyscy narzekaja. Zobaczcie oferty biura podrózy Alfa Star. Swietne hotele, swietne strony. !00 % informacji. mozna leciec juz za 1400 złotych. ja jade z nimi do Sheratona za 1850 złotych. To duzo? Chyba nie. ten sam hotel w Alladynie kosztuje 2700, a czym sie rózni? niczym. Big Blue ma go za ok 2000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 21:48 Jnteligentny człowiek po przeczytaniu paru wypowiedzi(tych na +i-) nie pisze "wszyscy narzekają".Nic nie piszesz Beatko czy byłaś gdzieś z Triadą - myśle że nie. Domyślam się że bardzo Ci zależy na poprawieniu kondycji Alfa Star.Nigdy z tym biurem nigdzie nie byłem ,ale jeżeli w ten sposób "chwytacie "klientów, to daleko wam do Triady. ZADOWOLONY Z USŁUG TRIADY (to dla Beatki) z pozdrowieniami Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: 89.0.1.* 15.05.03, 09:50 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Wakacje spędzamy z Triadą Od trzech lat. Zawsze dostałem tyle ,ile zapłaciłem.W > > tym roku też jedziemy z Triadą . Pamiętaj standart zależy od ceny, my wybieramy > > **** i jesteśmy zadowoleni i ze standartu i z ceny. Zgadzam sie, ze za super hotel 5* nie mozna zaplacic tyle ile za 2*, ale jezeli wycieczka ma trawc 5 dni (moj wyjazd z Traida do Wiednia) to chyba nie polega to na tym, ze 5-tego dnia 0 7 rano jestesmy juz z powrotem w Warszawie? Przewodnika praktycznie nie bylo, bo ten pan co z nami byl to nie byl przewodnik - pogadal 15 min i "a teraz macie 2 godziny wolne". To jest zorganizowana wycieczka????? Alfa Star jest znacznie lepsze, ale jezeli chodzi o wybranie atrakcyjnej oferty to polecam stone www.tagitouristik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:42 Nigdy nie twierdziłem że Triada to super biuro.(Jadąc z nimi pare lat temu do Hiszpanii, pilotka nie znała ani jednego języka obcego).Ale byłem z Triadą w Turcji (7+7) gdzie pilotka Natalka znała biegle cztery. Przy okazji polecam Turcję 7+7.Świetna impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
2castro Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? 15.05.03, 10:33 Byłam z nimi w Turcji i na Sycylii w formule 7+7.Uważam to za swietny pomysl i oba wyjazdy uwazam za udane.Rzeczywiscie jesli jest możliwosc ,a nie wiem czy w Egipcie TRIADA oferuje , wybierz wariant ****- w turcji byl drozszy zalednie o 200 zl a różnica kolosalna.Natomiast biuro zdecydowanie najlepsze na rynku biorac pod uwage cena/jakosc +pomysly programowe.A wpadki maja pewnie jak kazdy.Wydaje mi sie ,że kazde biuro dzialajace na rynku pow. 5,6 lat mozna smialo polecac,gdyz niezadowoleni turysci i prasa nie dała by im spokoju . Ja UWAZAM ŻE SIE NIEZAWIEDZIESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata A ja czytałam w zeszłorocznym sezonie opinie o Tr IP: *.acn.pl 15.05.03, 13:29 Czytałam opinie i juz na samo czytanie miałam gesia skórke. Uwazam, że Triada to dno. Mozna znaleźć lepsze biura za prawie takie same pieniadze. 100, czy 200 złotych to nie majątek, a czasem je warto wydac. Odpowiedz Link Zgłoś
psii Re: A ja czytałam w zeszłorocznym sezonie opinie 15.05.03, 16:23 Nie zgadzam sie z Tobą , Beata.Nie jestem specjalym fanem Triady aczkolwiek wybieram sie do Egiptu na 7+7 18.07 z nimi. Wydaje mi sie ,że kazde biuro ma wpadki i ja o takich w wykonaniu Triady tez słyszałem i czytałem.Tylko ,że dotyczy to wszystkich jednakowo. Z triada byłem 2 lata temu w turcji i wg mnie było tak sobie .Tyle,że to nie ze względu na serwis biura a Turcje ,która mi poprostu nie leży.Kilkoro uczestników mimo wszystko napisało reklamacje sam nie wiem na co .Fakt ,pogoda była średnia.Jeżeli miałbym polegać na opinii tego typu osób , sorry ale w życiu nie pojechałbym z żadnym biurem.Więc wolę sobie wyrobić opinie sam a tak ,mówiąc,że Triada to dno obrażasz mnie jako byłego i przyszłego uczestnika Triady i innych korzystających z tego biura. ps.Sorry ,że sie zagotowałem ,ale nie lubie jak ktoś ma taki styl jak ty . Na twoje pocieszenie byłem z Big BLue w zeszłym roku i też ich broniłem jak ktoś napisał,że to złodzieje Arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: A ja czytałam w zeszłorocznym sezonie opinie IP: *.acn.pl 16.05.03, 10:11 Ale jaki styL? Nie mam zamiaru sie z Toba kłócic i polemizowac. Z Triada byli moi znajomi, powiedzieli, ze pierwszy i ostatni raz. lepszy juz chyba Almatur z tych tanich biur. Z Big Blue byłam w zeszłym roku na Krecie w hotelu Minoa palace - 5 gwiazdek, nowiutki, bylam bardzo zadowolona, ale marudy też tam były. W Turcji byłam 2 razy, jestem zauroczona Turcja, pewnie jeszcze nie raz tam pojade, byłam z biurem SDS Holiday i była cudowna organizacja, niestety hotelu, w którym bylam nie ma już w ofercie, bylam w Karamburum - 4 gwiazdki. Teraz jade z Big Blue do Egiptu do Sheraton Miramare i wiem, że dobrze wybralam. Mam tylko jedna zasadę, zawsze zanim pojade szukam hotelu w Internecie, sprawdzam jaki jest. Jesli nie ma go w necie, to go nie biore, tzn., ze jest dziadowski. Ten sposób moge polecic wszystkim, przynajmniej nie będziecie rozczarowani. I mam jeszcze jedna zasade, zawsze 4 lub 5 gwiazdkowe hotele. Wole wydac pare złotych wiecej, ale przynajmniej wiem, ze bedzie wysoki standart uslug i pyszne jedzenie, a nie tylko ser zółty na sniadanie, jak mieli niektórzy w innych hotelach 3 gwiazdki i dżemik. Pozdrawiam wszystkich. Uważam, ze jesli sie samemu zadba o siebie, tosie czlowiek nie zawiedzie. A z Big Blue wcale nie trzeba kupowac wycieczek na miejscu, bosą faktycznie drodzy. Zawsze można sie podłączyc do jakiegos innego biura w hotelu i pojechac z nimi. W koncu Big Blue musi na czymś zarobic skoro na hotelach zarabia bardzo mało (przynajmniej tak mi sie wydaje), bo uważam, ze 1800 złotych za tydzien w hotelu Sheraton Miramare o bardzo wysokim standarcie, to sa smieszne pieniądze. Inne biura maja ten hotel za duzo więcej. Pozdrawiam Cie serdecznie i służę linkami, jesli bedziesz chciał gdzies pojechac. I nie kłóc sie ze mna, bo ja nie mam na to ochoty i czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
2castro Re: A ja czytałam w zeszłorocznym sezonie opinie 16.05.03, 10:39 Zgadzam sie z psii, troche nie ładnie odpisałaś na moją opinie.Nie jesteś najmądrzejsza,paniusiu.Widocznie dla ciebie najwazniejsze zeby wyjechac i to najlepiej drogo,aby sie to tu ,to tam pochwalić.Ja poprostu chce miec to za co zapłaciłam i Triada zawsze mi to gwarantowała.Bardzo sie ciesze ,że uważasz Triade za dno, bo przynajmniej nie ma ryzyka cie spotkać na wyjeżdzie ,bo swoimi opiniami i wymądzaniem możesz popsuć urlop. Pozdrawiam Cie psii, mam nadzieje że jak wrocisz z Egiptu to napiszesz coś bo też sie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: A ja czytałam w zeszłorocznym sezonie opinie IP: *.acn.pl 16.05.03, 14:35 Juz kolejny razem spotykam sie z tym, ze jak komus cos nie na reke to zaczyna wyzywac ludzi od paniuś i tym podobnych. W takich sytuacjach zastanawiam sie po co jest forum. Chyba po to, zeby wymieniac opinie, a nie po to, żeby kogos wyzywać. ja równiez sie ciesze, ze z Toba nie jade. Każdy jedzie z takiego biura na jakie je stac i do takiego miejsca na jakie je stac. Jeżdżę bardzo duzo i niejednokrotnie spotkalam sie ze szczypiacymi sie Polakami, żałowali sobie kupic loda. Mam to szczeście, ze ostatnio nie natrafiałam na takich, bo to obciach. Jak kogos nie stac, to niech jedzie nad polskie morze. Tam jest taniej. Po co sie pchać gdzies dalej. I cieszę sie, ze jestem paniusia, bo przynajmniej spie w porzadnym łóżku, w porzadnym hotelu i nie zastanawiam się czy mi karaluch wejdzie do ucha. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
2castro Re: A ja czytałam w zeszłorocznym sezonie opinie 16.05.03, 15:36 Zapomniałaś dodać ,że jeszcze sie pochwalić przed znajomymi jak to masz dobrze, bo cie stać.Jesteś może jedną z tych co opowiada o tym przy wszystkich rodakach przy hotelowym basenie.HA,ha,ha.I pieniadze wyciągasz z plastikowej torebki tak zeby wszyscy widzieli. Ha,ha,ha. Chodzi tylko o to abyś uszanowała innych i biura z którymi podrózują.A to że cie stać może tylko oznaczać ,że np. przepłacasz.Jakbyś zaobserwowała to większośc biur ma te same hotele tylko cena inna.Ja jeżdze z Triadą ty z kimś tam i ok. Dla mnie biuro jest w porządku-płace mam wygodne łóżko i karalucha nie widziałam (aczkolwiek w przeciwieństwie do ciebie nie sądze aby to miało oznaczać czy biuro jest dobre czy złe -bo robactwo miałam i w **** hotelu z neckermannem) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: A ja czytałam w zeszłorocznym sezonie opinie IP: *.acn.pl 16.05.03, 15:40 Koncze te dyskusje z Toba. Przepraszam, ale szkoda mi na Ciebie czasu. Nawet nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Do 2castro IP: *.acn.pl 16.05.03, 15:37 POrównaj sobie oferty: Twoja ukochana Triada oferuje hotel Sheraton Miramar również, tyle, ze kosztuje od nich 2149 złotych za 8 dni, www.triada.pl/show.php?ID=1053089128x1453543215&X=27292905&ZB= a z Big Blue ten sam hotel 1800. www.bigblue.pl I kto na tym lepiej wychodzi? A podobno jest tansze, dla biednych. HAHAHAHAHAHAHAHAHHA P.S. Nie jestem pracownikiem Big Blue, zebys mnie nie posadziła Odpowiedz Link Zgłoś
2castro Re: Do 2castro 16.05.03, 16:19 HA,HA,HA,HA,HA,HA ale numer ,no cóż ,ale sie ubawiłam . Sprawdziłam.HA,HA,HA,HA W Triadzie Sheraton Miraramar i to w lipcu kosztuje 1750 za 8 dni z opłatami w przywołanym przez Ciebie Big Blue w tym terminie 1850 zł.(SPRAWDZAŁAM O 15.55 w triadzie i 15.59 w big blue- chyba sie nie zmieniło) Beata, ty mnie przerażasz: 1.Nie umiesz porównywac cen- co potwierdza moją opinie że przepłacasz 2.Po raz kolejny chce ci wytłumaczyć,że chodzi tylko o twój szacunek dla ludzi i biur z którymi jeżdza.Ty cały czas stosujesz metode porównawczą mówiąc ,że TRiada to dno a to co ty wybierasz jest cacy. Abyś dobrze zrozumiała na twoim własnym przykładzie.Ja jade do Sheraton Miramar za 1750 zł ,ty z Big BLue do Sheraton Miramar za 1850 zł i ok.Mamy tak samo wygodne łóżko i ew. tego samego karalucha (bądz nie ) w uchu.Ty zapłaciłaś wiecej ja mniej.Nie mam nic do tego- tylko ja nie mówie Big Blue jest dno bo ty jeżdzisz i sobie poczytaj co o nich pisza.Szanuje Big Blue bo działa na rynku a i byłam z nimi tez kiedyś.I tylko o to chodzi. A tak wystawiasz sobie świadectwo. Panienka co nie liczy sie z pieniążkami i niestety nie umie liczyć do trzech- ale jest szcześliwa ,że może uznawać co jest dobre a co złe>Chyba chcialabym cie poznać HA,HA,HA,HA,HA,HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Do 2castro IP: *.acn.pl 16.05.03, 16:40 Zadzwon do big blue i dowiedz sie ile kosztuje. Ja płaciłam 1800 wczoraj. ceny na ich stronach są nieaktualne. Hotel Le meridien kosztuje teraz 1600. Szkoda, że tam jedziesz. mam nadzieje, że w innym terminie. Nie mam najmniejszej ochoty Cie poznać. Wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
2castro Re: Do 2castro 16.05.03, 16:51 Ojej przepłaciłaś,super -ciesze sie z tobą.Będziesz miała co opowiadać przy basenie.Kupiłaś drożej - mogłaś jeszcze drożej-z cen katalogowych>Czyżby paniusia zaczeła oszczedzać? No,no,no bella. Jak tak dalej pójdzie to za rok nie starczy nawet na Mielno poza sezonem w pokoju wieloosobowym. Na pewno cie poznam - będzie uroczo.Tylko prosze nie wypominaj mi ze kupiłam taniej i przezto mam gorsze łóżko i karaluch wchodzi mi do ucha mimo ,że będziemy dzwi w dzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Do 2castro IP: *.acn.pl 16.05.03, 16:43 ale polecam Ci strony (a co mi tam, taka zmija nie jestem) www.elgouna.com Znajdziesz tu wszystko. Sa nawet mapy lagun i zdjecia. mi te strony wystarczyły, żeby podjac decyzje. Zasyfiała Hurgada, czy El Gouna. I błagam nie pisz do mnie wiecej. nie chce mi sie juz z Toba dyskutowac. nie mam na to czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Do 2castro IP: *.acn.pl 16.05.03, 16:46 EGIPT Hurghada Egipt El Gouna Hotel Sheraton Miramar 20-06-2003 27-06-2003 2149 8 i gdzie te Twoje ceny????? Brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś
2castro Re: Do 2castro 16.05.03, 16:59 Przepraszam pomyliłam sie .Na stronie internetowej,pod Wakacyjnym Szokiem Cenowym Egipt termin 20.06-27.06 1594 zł. No i co malutka .Wstyd mi za ciebie no chyba że jesteś blondi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Do 2castro IP: *.acn.pl 16.05.03, 17:07 Ale to jest Twój problem. nie widzisz, ze je masz ze soba? Chyba podałam ci cene przekopiowana. Zostawiam bez komentarza. Mnie na stac na 1800, ciebie na 1500. Twój problem. Nie mój. I z Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
2castro Re: Do 2castro 16.05.03, 17:20 To ja ci na to zwracałam uwage i szanuje twój wybór,ty mojego i podobnych mnie nie (niezależnie czy mnie stać czy nie)- ale ty wszystko przeliczasz na pieniądze. Zycze Ci udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Do 2castro IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 18:45 Brałem wcześniej udział w dyskusji.Teraz wracam. Popieram Cię 2castro w zupełności .Paniusia w swojej zapalczywości nie była w stanie nawet się dowiedzieć ,że Triada dla stałych klientów stosuje zniżki do dwudziestu paru procent.Ale i tak pewnie nie wie ile to jest. Z pozdrowieniami dla myślących - Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.acn.pl 16.05.03, 18:53 Oj jakie wy dzieci jestescie. A co mnie paniusie obchodza jakies znizki. Mam to głeboko. Stać paniusie na jechanie w swiat bez znizek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 19:48 Beatko to przecież Ty przekonywałaś wszystkich że Triada to Be!że droga !a inne biura cacy.To jest wasza dyskusja, ale w twoich wypowiedziach jest brak logiki. Mnie przekonali Andrzej i 2castro.Myśle że ty jeżdzisz ale palcem po mapie. Bez odbioru, przekonany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.acn.pl 16.05.03, 20:04 Bez odbioru no własnie. palcem mi sie nie chce, w rzeczywistosci lece w czerwcu. A to co Wy opowiadacie to sa jakies beznadziejne rzeczy. Widze co ludzie pisza na temat Triady w necie i słysze co ludzie mówią, ze to dno. ja nigdy z nimi nie byłam. Byłam natomiast z Big Blue i byłam bardzo zadowolona. Ale jak juz mówiłam, kazdy ma prawo wybrac co chce. jedźcie sobie nawet na kosmos i nawet ze swietym mikołajem w saniach. mnie to juz nie interesuje. Dyskusja z Wami jest dennna, zwyczajnie denna. Mi nie zalezy na 50 złotych, a jak pannie, która ze mna dyskutuje zalezy to niech oszczedza, kupi sobie za to lody, czy nie wiem co jeszcze. ja uważam, że Triada jest do d...y i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJ Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 20:22 Ja Ciebie też nie widziałem .Ludzie w necie mówią że jesteś denna. Czy to znaczy że jesteś do du..y? Dobrze że jedziesz w czerwcu ,ja lecę wlipcu (z Triadą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terrr Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.tkdami.net 16.05.03, 21:56 na objazdówkach z triady nie wychodzisz z autokaru przez 7 dni, współczuje tym na pustyni w Egipcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zong Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 22:38 kto by pomyslał ze moim pytaniem wywolam taka dyskusje...chociaz nie mam tak do konca przekonania czy triada to dobry wybor ale jedno wiem - jade do egiptu. dzieki za wszystkie opinie i do zobaczenie (byc moze)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat. Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 22:46 Straszny koszmar.Za dopłatą przejme ten trud na siebie. Jezu! przez tydzień zwiedzać zabytki Egiptu. Coś potwornego! Odpowiem tylko na poważne oferty z dopłatą conajmniej 100$ Oferty proszę kierować - Wielka głupota @ Terrr- czuć Beate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.acn.pl 17.05.03, 11:38 Czyzby pat, Woj i 2castro to ta sama osoba? Jakis dziwny zbieg okolicznosci nadawania listów z lublina z tego samego serwera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka kwa Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.go.net.pl / 192.168.1.* 17.05.03, 22:22 z triadą byłam 6 razy, i na objazdówkach i na wczasach. nie planuję zmiany biura na inne, zwłaszcza,że jestem stałym klientem i mam różne "przywileje". Spędziłam z nimi tydzień w Egipcie i nie mam nic do zarzucenia. Pamiętajmy,że niewiele w rzeczywistosci zalezy od biura, nie zapewni nam ono udanego wypoczynku, jesli sie sami nie postaramy. a jesli chodzi o hotele to biura podróży też nie mogą miec wpływu co się w nich dzieje(chodzi mi o wczasy, bo objazdówki to co iinego) Odpowiedz Link Zgłoś
2castro Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? 19.05.03, 09:34 Blondi,Beata ,dedektyw ,podróZnik -wszystko w jednym.Dziewczyno w Lublinie byłam ostatnio jak byłam mała. Rzeczywiście szkoda gadać z Blondi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.acn.pl 19.05.03, 09:45 Brak mi słów, mam cie głeboko. daruj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
psii Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? 19.05.03, 10:16 SZOK ,dziewczyno,szok- czy ty wogóle masz znajomych? Zresztą szkoda się nad Tobą pastwić, bo wpadniesz w dół.Skończcie tę dyskusje z Beatą -przecież to chory człowiek- w jej wypowiedziach nic nie trzyma sie kupy a jeszcze obraża wszystko i wszystkich.Z jednym sie zgadzam to jest absolutne DNO. POZDRAWIAM, ps.pamietaj o zielonych papierach przed wyjazdem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.acn.pl 19.05.03, 10:29 Tak, tak, oczywiscie. I lecze sie u psychiatry. hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.acn.pl 19.05.03, 11:49 A ja uważam, że Beata ma racje. Triada to dno. A to Wy zachowujecie sie jak stado baranów, czemu sie czepiacie dziewczyny, zrobiła wam cos? mam wrazenie, ze reprezentujecie biuro Triada, które własnego tyłka broni, bo za chwile nikt z nimi nie bedzie chciał nigdzie jeździć. jak wejdziemy do Europy to takie tandetne biuro zginie. Konkurencja je zadusi. Beata trzymaj sie i nie dawaj tym kretynom. Odpowiedz Link Zgłoś
2castro Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? 19.05.03, 12:21 Aga , prosze cie(chyba,że jestes koleżanką Beaty).Chodzi tylko o to aby nikogo nie obrażać-bo wtedy będziemy mieli wrażenie ,że na forach robią porachunki tylko pracownicy biur podróży.No to dla kogo są takie fory jak ten jak nie dla ludzi którzy chcą zaledwie o coś dopytać lub coś zweryfikować.Ja powtórze,byłam i z Triadą i z Big Blue i Z NECKERMANEM i z każdego wyjazdu wróciłam zadowolona.No wiec byłam z inną TRiadą czy z innym Big Blue? A Beate ocenili inni. Od początku brak konsekwencji.Wie tylko to ,że jej wybór jest właściwy a reszta to dno.Mam nadzieje ,że kończy tę przykrą dyskusje pozdrawiam ps.mam nadzieje ,że to rozumiesz Aga,bo inaczej takie fora jednak nie mają sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.acn.pl 19.05.03, 13:31 Wybacz castro, ale uwazam, ze ona ma racje i prawo do własnego zdania. A jesli sie jej czepiacie to wcale się nie dziwie, że ma Was gdzies. I nie jestem jej kolezanka. Zwyczjnie, czytam to co Wy napisaliscie i to co ona napisała i porównuje. To jest normalny człowiek, tylko ja podk....cie. Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
karar Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? 19.05.03, 14:53 Sorry ,że sie wtrącam-Aga - ale ta Beata naprawde jest szurnieta.Co prawda castro niepotrzebnie jej docinała - ale umówmy sie że to dwie baby- niemniej dawno nieczytałem takiego głupiego wywodu.Normalny przygłup.Czepia sie wszystkiego jakaś histeryczka z domieszką egocentryczki WYGŁUP ROKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.acn.pl 19.05.03, 15:05 Ale ja jestem zupełnie normalna. Nienawidzę tylko jak ktos stara mi sie cos udowodnic, a wiem, że nie ma racji. Moi rodzice byli z Triada we Francji. Tez dosyc duzo wyjeżdżają, ale ze wzgledu na finanse raczej na imprezy autokarowe. Maja porównanie z firma Reinboow Tour. mama powiedziała mi, że to tragedia, ochydne tanie hotele, wszystko zorganizowane najtańszym kosztem. Wiec niech ta panna nie mówi mi, jaka ja jestem i jakie jest to biuro. kazdy ma prawo do własnego zdania. Dodam, że rodzice byli równiez z Almaturem w Hiszpanii i też twierdzili, że nie ma porównania. ponadto Triada jest bardzo droga dla kogos kto chce wypoczac i cos zwiedzić za srednie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Czy byl ktos w Egipcie z Triada? IP: *.acn.pl 19.05.03, 16:00 Oczywiscie chodzi mi o to, ze Triada jest gorsza od Reinboow i Almatura. Odpowiedz Link Zgłoś
2castro DO Beaty i wogóle 19.05.03, 15:51 Nareszczie doczekałam sie opinii i to z uzasadnieniem.To jest twoje zdanie i za każdym razem je szanowałam.Ja osobiście nigdy nie naciełam sie na Triade,bo np.hotele maja (co tez uzgodniłysmy)wszyscy te same.Na pewno kazde biuro ma wpadki wielokrotnie zapewne niezalezne od siebie.Tak czy inaczej życze ci abyś takowych nie miała nigdy z żadnym biurem ani tym co cenisz ani tym które dla ciebie jest dziś dnem szczerze najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosapl Re: DO EGIPTU Z TRIADĄ IP: *.chello.pl 19.07.03, 12:00 tylko dziwne ze jak moj znajomy chcial kupic w maju egipt w triadzie to miejsc juz niebylo na sierpien a w NECKERMANNIE znalazl nawet na czerwiec/lipiec. Z tego wynika ze ludzie wola jechac z triada niz z neckermannem. Wiec TRIADA niejest takim dnem skoro tyle wycieczek sprzedali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: DO EGIPTU Z TRIADĄ IP: *.CNet.Gawex.PL 19.07.03, 13:29 Właśnie wróciłam z Hurghady, po 7 + 7 z Triadą. Część obiazdowa była super. Na części pobytowej fatalnie spisał się rezydent p. Kwiecień - źle wychowany, niekompetentny, bez podstawowych informacji, bez chęci udzielania pomocy ludziom, którzy płacą na jego pensję. Odpowiedz Link Zgłoś