Gość: ROSE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 15:19 Ponownie proszę o jak najwięcej wiadomości na temat hotelu SEA STAR BEAU RIVAGE w HURGHADZIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: SEA STAR - PONAWIAM PROŚBĘ 03.06.03, 17:12 Rose, co chcesz konkretnie wiedzieć? Odpowiedziałam Ci poniżej. Dodam tylko, że 5 gwiazdek wydaje mi się ciut zawyżone, dałabym raczej 4, ale w sumie hotel jest bardzo w porządku. Jeśli masz jakieś konkretne pytania to pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROSE Re: SEA STAR - PONAWIAM PROŚBĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 10:30 MIRIAM, dzięki stokrotne za wszystkie newsy o hotelu, powiedz mi tylko jeszcze czy pokoje mają tam klimtyzację indywidualną, czy sterowaną centralnie tzn. działającą tylko przez parę godzin w ciągu dnia? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA Re: SEA STAR - PONAWIAM PROŚBĘ IP: *.tkdami.net 04.06.03, 00:27 CAŁKIEM NIEZŁY, TYLKO DALEKO DO CENTRUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: SEA STAR - PONAWIAM PROŚBĘ IP: *.acn.pl 04.06.03, 10:59 I dobrze, ze daleko od centrum. W centrum jest syf i nie ma nic do oglądania. Zawsze mozna dojechac taksówka lub ichniejszym busikiem. Odpowiedz Link Zgłoś