wp2007 04.06.07, 12:21 Czy mozna na jakimś morskim fakultecie spotkac delfiny/ fakultet z Hurg/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anik731 Re: Delfiny Hurgarda 04.06.07, 15:13 Witam jak najbardziej płynąc na Giftun. Ja osobiscie widziałam nawet były bardzo blisko, chociaz moze sie tak zdarzyc ze ich nie bedzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Delfiny Hurgarda 04.06.07, 15:24 na rejsie (z nurkowaniem) na Paradise Island Odpowiedz Link Zgłoś
cleopathre Re: Delfiny Hurgarda 04.06.07, 15:41 Potwierdzam...płynęłam na Paradise Island ( Mahmaya Island ) i były delfiny...Rewelka...zwariowałam jak dziecko..Pływa się statkiem a one skaczą obok...Oczywiście nie tak jak na amerykańskich filmach..ale robi wrażenie jak wyskakują z wody... Odpowiedz Link Zgłoś
dora19791 Re: Delfiny Hurgarda 04.06.07, 15:49 30.05 wrocilam z Egiptu.Plynelismy na snurkowanie,z Hurghady na Giftun i z Sharm na Tiran i nie udalo nam sie nigdzie zobaczyc delfinow:(Jednak za rok tam chcemy wrocic i mam nadzieje,ze wtedy szczescie nam dopisze:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
furka17 Re: Delfiny Hurgarda 04.06.07, 17:53 można je spotkać w kilku miejscach ale jak zawsze wszystko zależy od szczęścia. Kilka razy spotkaliśmy je na El Fanadir. Zazwyczaj przepłyną i tyle. W zeszłym roku na El Fanadir nurkowie zeszli pod wodę , córka została na łodzi bo chorowała na uszy i to ona pływała z delfinami , które kręciły się trochę przy łodziach , a pozostałe osoby nurkujace nawet ich nie widziały. Odpowiedz Link Zgłoś
zibibobi Re: Delfiny Hurgarda 04.06.07, 18:39 Wróciłem pod koneic maja z Hurghady. Wracając katamaranem z raf przyplatały się nam 3 delfiny, które przez parę minut przy ogłuszającym stukaniu, gwizdaniu, itp. zabawiały uczestników wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Delfiny Hurgarda 04.06.07, 19:57 Ależ oczywiście - płacisz - masz. To tylko kwestia wykonania telefonu. Umawiasz sie na godzinę i miejsce.. Podobnie jest z zółwiami - ale uwaga ! Czesto są bardzo zapracowane więc zrób rezerwację z wyprzedzeniem. Osobne stawki oczywiście obowiązują za "Żółwie Ninja".. Ale tu jest atrakcja bo można je karmić pizzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
kadrom Do sharmdiver 04.06.07, 20:08 sharmdiver Skąd w Tobie tyle złośliwego sarkazmu ? Raz odpowiadasz fachowo na pytania i pomagasz innym, innym razem "nabijasz" się z każdego i ze wszystkiego. Nie możesz sobie odpuścić tych złośliwostek ? Czy to taki rodzaj humoru ? Bo ja odbieram to raczej jako złośliwości... Jeśli się mylę, to wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Do sharmdiver 04.06.07, 20:59 Mylisz się. Wybaczam. Sharmdiver Wspaniałomyślny Odpowiedz Link Zgłoś