sibon11 22.07.07, 18:11 Witam. Mam pytanie czy lepiej zrobić dopłatę do all inclusive w Polsce czy w Egipcie?Chodzi o wycieczkę 14-dniową z rejsem po Nilu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wp2007 Re: dopłata do all inclusive 22.07.07, 18:33 A czy jestes pewna ,że potrzebujesz all? W kazdym hotelowym pokoju masz lodówkę. Cola , soczki i woda w sklepach tańsze niz w Polsce. W 40 st upale jesć sie nie chce. Podam przykład . Doplata do all na tydzień to chyba 300zł= 600EF. Cola -2l -4ef , woda-1,5l- 2EF duza pizza 20-30 ef. Osobiscie odradzam all , ale jak po uwazaniu. WP2007 Odpowiedz Link Zgłoś
fiolka1985m2 Re: dopłata do all inclusive 23.07.07, 10:43 JA tez sie niedawno zastanawiałam nad wersją All. Lece z chlopakiem,wiec on moze bardziej narzekac na jedzenie niz ja. Nie wieszialam ze we wszystkihch hotelach sa akurat lodowki wypelnione piciem (oczywiscie do zaplaty), ale czy to prawda,ze tak jest wszędzie???? Wp2007 napisz jak to dokładnie z tym jest,tzn z tymi lodowkami :) Bo do tej pory bylam w Tunezji, Bułgarii, Grecji, Włoszech itd. i nigdzi enie bylo tych lodówek, oprócz wTurcji - i to tylko w hotelu gdzi espalam 1 noc na wycieczce :) POzdrawiam AGa Odpowiedz Link Zgłoś