nena73 20.08.07, 11:15 Proszę o opinie tych, którzy byli (hotel, wrażenia itp...), ja byłam z Itaką w Turcji i wszystko było fantastik. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziab77 Re: Egipt z Itaką? 20.08.07, 19:00 byłam 2 lata temu w Desert Rose w Hurghadzie - bez zastrzezen moja szczegolna sympatie wzbudzial pani rezydent ktora na dzień dobry dała kazdemu kartke z numerem swojego telefonu a na spotkaniu nie namawiała na wykup wycieczek w itace i nie straszyla jakie to plagi egipskie na nas spadna za wykup wycieczek u lokalsów;-) tyle ja widzialm ale Ci którzy potrzebowali czestszego konbtaktu równiez byli zadowoleni lot bez komplikacji i na czas ( o sorrki, był 45min poslizg kiedy juz siedzielismy w samolocie bo komputerowi cos nie pasowało) i miło ze na kazde swieta dostakemy kartke z zyczeniami - podpisy oryginalne a nie ksero czy wydruk Odpowiedz Link Zgłoś
melona12 Re: Egipt z Itaką? 12.12.07, 12:55 Odradzam ITAKĘ na wyjazdy do Egiptu. Byłam raz i więcej nie skorzystam z ich oferty w jakiekolwiek miejsce, choćby najbardziej rekomendowanej. Po przylocie okazało się, że w hotelu nie ma dla nas miejsc. Rezydent trzymał nas w recepcji i tłumaczył, że może zwolnią się jakiś pokoje i może znajdziemy miejsce w hotelu, który sobie wybraliśmy i opłaciliśmy. Niestety cud się nie zdarzył. Po 4 godzinach oczekiwania wywieźli nas do innego hotelu. A następnego dnia przeprowadzaliśmy się z powrotem. Przeprowadzka oczywiście nie mogła przebiegać bez opóźnień i w ten sposób w drugi dzień na plażę poszliśmy dopiero o 15:00. Kompletna niekompetencja i brak szacunku do Klientów. Odpowiedz Link Zgłoś