cameltravel 24.09.07, 10:49 KOCHANI ZMIENIŁ SIE TERMIN Z.KEOIOS;X],A NHWRGF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameltravel Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 24.09.07, 11:22 no i zablokowal sie komp i nie wpisalam jakie to zmiany wiec tak ci ktorzy wykupili na 27 z wawki i katowic mogą nieodplatnie zmienic swoj wylot na 1 listopada z tych samych lotnisk ale do hoteli: Dana Beach Sea Gull Aqua Blue Empire Remyvera wszystkich ktorzy mają w cenie dodatkowe wycieczki informuję ze te wycieczki zostaja - będa poprostu tak ustawione, żeby każdy pojechał. Kabaret Ani Mru Mru - ze względu na nagrania w Gdyni wyleci 1 listopada dopiero - z Warszawy i będzie w hotelu Dana Beach lub Aqua Blue - czekam na decyzję chlopaków w którym chcą być. Ci którzy wykupili z lotnisk lokalnych - Gdańsk, Wrocław, Szczecin na 31 - prosze o kontakt z biurem w sprawie ustalenia czy zmiana lotniska i dnia wylotu będzie dużym problemem. pozostalych informuję że mam jeszcze extra 80 miejsc z Warszawy na 1 listopada i 60 z Katowic na 1 listopada do hoteli Aqua Blue, Sea gull, Remyvera, Empire. Ceny na naszej stronie lub u mnie w biurze - zapraszam :) TO BEDZIE NAJWIEKSZA IMPREZA TEGO ROKU !! Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
irma29 Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 24.09.07, 12:38 cameltravel napisał: > Kabaret Ani Mru Mru - ze względu na nagrania w Gdyni wyleci 1 listopada dopiero > - z Warszawy i będzie w hotelu Dana Beach lub Aqua Blue - czekam na decyzję > chlopaków w którym chcą być. > > > TO BEDZIE NAJWIEKSZA IMPREZA TEGO ROKU !! > > Ewa Do kiedy Ani mru mru będzie w Egipcie? I co to za impreza? Proszę o info :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 24.09.07, 18:09 Chłopaki będą 7 dni 7 zajefajnie zakręconych dni !! z najnowszych newsów powiem wam, że do Hurghjady leci tez kabaret SMILE i Kabaret Łowcy B !!! zrobił sie KABARETON !!!!!! szczegóły: lecimy z chłopakami bawimy sie wyśmienicie !!! liczba miejsc mocno ograniczona !! pisz na priva tu nie moge nic napisać bo mnie wytną - momo, ze to zlocik maniaków Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 26.09.07, 12:29 Kabarety będa zakwaterowani w Aqua Blu - mam jeszcze ok 40 miejsc w tym hotelu - możecie mieszkac z nimi !! oj będzie sie działo !!! czekamy - kto jeszcze chce ? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 26.09.07, 14:55 A kto będzie z maniaków ??? jakieś nicki ???? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 26.09.07, 15:43 Lepiej wpisywać kogo nie będzie Amonka nie będzie, Setaca nie będzie, Derduch się waha skubany ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 26.09.07, 16:34 w/w-w formie protestu-nałożyli na siebie zakaz opuszczania kraju....do czasu,aż będzie lepiej.Derduch...dodatkowo-ma areszt domowy...straszna ta Jego żona jest.Wszelkie darowizny związane z pomocą dla w/w -proszę przesyłać do mnie:)...a ja zabiorę te dobroci do Egiptu...znaczy się lecę. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 26.09.07, 16:41 ja będę casic będzie edylaur wpadnie na chwilę reszta sama sie wpisze ?? czy mam wymieniac z listy ?? ewa Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 26.09.07, 16:48 AEKI też będzie w HRG na początku listopada, Najpierw zalicza rejs. Tylko czy taki stary, golec, może wypić szklaneczkę ASAPU , z tak znakomitym towarzystwem ??? I gdzie go szukać ???? Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 26.09.07, 21:54 eeee ja to mało znany maniak jestem ;) ale na zlocie będę!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 26.09.07, 16:43 Zara! A kto powiedział że ja nie lecę? Ze Smoczycą negocjuję tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 26.09.07, 17:15 Daj jej na osłodę jakiegoś barana....z wypchanym.....portfelem...i lecisz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 27.09.07, 13:44 derduch napisał: > Zara! A kto powiedział że ja nie lecę? Ze Smoczycą negocjuję tylko... Derdi jak Ty chłopie lecisz to ja się wacham czy aby wątroby nie zostawić w lombardzie!!!! :-o Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 27.09.07, 17:06 Sali...Ty sobie lepiej szukaj drugiej na przeszczep:).....ale jak znam życie-smoczyca wygra....tylko w bajkach smoki przegrywaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 28.09.07, 15:43 a widzieliście to ? www.ostatniemiejsca.pl/files/mailing/kabareton.html ewa Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 28.09.07, 20:17 Widzieliśmy pytanie :::: Czy my potencjalni klienci , starzy zgrzybiali , mogli bylibyśmy się no na 15 min spotkać . na szklaneczkę ?? asap i gdzie ?? i jak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 28.09.07, 22:48 hahahahhah jasne ino przynieście szklaneczkę i wkład ;) wszak spotkanie musi mieć temat i głebie ;) jak chopoki myślicie ?? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 29.09.07, 14:00 cameltravel napisał: > hahahahhah jasne ino przynieście szklaneczkę i wkład ;) wszak spotkanie musi > mieć temat i głebie ;) > > jak chopoki myślicie ?? > > Nooooo łogień jak trza.Uprzedzić ty lko trzeba Kabaretowców odnośnie Derduszka możliwości i zaangażowania w walkę z alkocholizmem /nie wychodzi niestety/.Podtrzymamy Cię na duchu i na zdrowie ;-))))).Pzdr.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 29.09.07, 14:09 Chłopak myślał że dostanie odpowiedź na swoje pytanie . Szklaneczkę ma Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 02.10.07, 20:13 no w czym problem :) przychodź ino 2 wieczorem będziemy zajęci bo koncert wtedy jest Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 02.10.07, 20:51 Rozmowa z blondynką GDZIE I KIEDY ?? Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 02.10.07, 23:30 ja ci dam blondynką !! come on !! don't bug me !! gdzie ... hmmmm proponuję na początek grunt neutralny żeby każdemu było równie daleko proponuję Bonanzę :) kiedy - myślę że albo 28 października albo 3 listopada- nie wiem kiedy nam wypadnie jeep safari i giftun bo jest opcjonalny :) a co ty proponujesz?? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 02.10.07, 23:37 Ze Bonanza to spoko, ma sie tam układy ;-) Pewnie Sonia z Samehem wpadnie, co do terminu to weź i nie piernicz, jak 28 jak mówisz że wylot 1 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angiem78 Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 03.10.07, 11:12 a nie widzieliscie tej informacji na www.hurghada.pl? jakie z Was egiptomaniaki!! "No i stało się... Where have all the cowboys gone...? W poniedziałek 3.09.2007 odbyła się ostatnia impreza w Bonanzie. Kowboje odeszli, ale miejmy nadzieję, nie na długo. Gasser (właściciel) zapowiada, że powstanie nowy bar, w nowym miejscu w Hurghadzie. " Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 03.10.07, 12:11 no tak derdi - 1 jest jeden z wylotów ale ... pierwszy wylot jest 27 z wawki wlasnie i ja nim lece i cairo :) nastepnie 31 i potem 1 listopada ale poniewaz AEKI the BIG będzie na początku listopada - to proponuję jednak okolice 3 sie spotkac a skoro aga napisala że Bonanza już zamknięta - to może w Juke Box ? a może w Liqud longe - mozna znakomicie kaca wyleczyć ?? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 03.10.07, 12:37 Bardzo BIG AEKI napisał : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=69485982&a=69608569 Myślałem że będzie podany jakiś adres nr tel. i skrzyknąć się można na miejscu. Będę w Empire, czy tam masz gości ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 03.10.07, 16:00 W empire tez kogos mamy :) numer kontaktowy: 512 383 321 - nie dzwonić - pisać :) Adres - Aqua Blue :) Safaga road :) room no - jeszcze nie mam :) ewa Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Zmiany w ZLOCIE w Hurghadzie 04.10.07, 19:01 ze znanych mi blizej - mamy Olę:) więc ja nawiedzimy :) ale Ola szuka pary do pokoju jak by co:) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel ostatni pokój w Aqua Blu na 1. 11 - centralwingsem 03.10.07, 16:15 został jeden jedyny pokoj na 1 listopada do Aqua blu - tam gdzie bedą mieszkać Kabarety. wylot z katowic lub wawy liniami centralwings Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 Do Cameltravel. 03.10.07, 16:26 A jest szansa na dwa pokoje obok siebie w Aqua Blu.N Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Do Cameltravel. 03.10.07, 18:45 siur :) na miejscu załatwimy :) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 Re: Do Cameltravel. 03.10.07, 19:53 Oj zablokowal mi sie komputer i wyslalo w polowie pisania.A na dwoch pokojach obok zalezy nam bardzo.Bedziemy mialy pod opieka dwie panie nowicjuszki w wyjazdach i musimy je pilnowac bidulki.Dojrzale kobiety nieobliczalnie zachowuja sie po spozyciu...a w dodatku same bez mezow.Pozdrawia Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Do Cameltravel. 03.10.07, 19:55 i o takie towarzycho chodzi :) hehehehe pozdrawiają Suwałki :D Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Do Cameltravel. 05.10.07, 12:21 Hmmm...ja jadę z druzyną skautów...oni będą tam zdobywać różne sprawności....więc na 100% się zajmą "pilnowaniem nowicjuszek"....:) Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Do Cameltravel. 05.10.07, 13:57 hahahahaha derdi - streszczaj się na 1 nie ma jużiejsc w Aqua Blu :) sa jedynie na 27 i to już też schodzą Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
alex_spike Re: Do Cameltravel. 05.10.07, 16:01 Hahaha... Krzyś... zapomniałeś dodac, że Ty stoisz na ich czele...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel na 1 nie ma już Aqua Blue - jest na 27 04.10.07, 20:40 na 1 listopada nie ma już wolnych pokoi w Aqua blu sa jedynie w innych hotelach na 27 jest jeszcze kilka pokoii ... dokładnie 7 szt. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: na 1 nie ma już Aqua Blue - jest na 27 07.10.07, 17:39 I jak co roku...idzie zima a "misie" zasypiają...POBUDA!!!!Jedziemy do Egiptu!! Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 Tylko 24 dni do wylotu!!! 07.10.07, 19:53 A czas leci bardzo szybko...i wrocimy i bedzie zimno a nastepny wyjazd dopiero w lutym!!!!Tolka Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Rowne trzy tygodnie!!!! 10.10.07, 20:29 hehehehe 17 :):):) hurghado drżżżżżżżżżyj :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela351 Re: Rowne trzy tygodnie!!!! 17.10.07, 21:58 Hejka.Zagladam na forum od swieta(siostra mi zdaje relacje).Jednak ostatnio tak przysiadlam i czytam i wlos mi sie jezy na glowie.Boze kochany ona jedzie na ten zjazd ale ona tam wpadnie w alkoholizm.I ja zgodzilam sie,nawet ja namawialam,niech jedzie sie odstresuje!!!Ale nie wiem czy dobrze zrobilam.Tam jedzie samo malolactwo....aniela Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel 10 dni 17.10.07, 22:59 nie martw się nie każdy z nas tak pije - zresztą niestety z przykrościa musze oświadczyć, że nie często udaje nam sie upić bo .. zwykle jest nas tylu, ze brakuje alkoholu :( a tak na powaznie nie przesadzaj nikt nie zamierza upijac sie na sztywno ! nie jestesmy dziećmi - średnia wieku to ok 30 lat wszyscy powazni i z osobami tow. :) a Ty czemu nie lecisz ?? he ? Ewa Ps: derduch i Sali nie leca - a to znaczy tylko jedno - nie zabraknie tym razem alkoholu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: Do Derducha 18.10.07, 09:11 > Ps: derduch i Sali nie leca - a to znaczy tylko jedno - nie zabraknie tym razem > alkoholu ;) No to pięknie! ja tu się staram, nakręcam Smoczycę żeby leciała, a Derduch se tak poprostu nie leci :( ojjjj nieładnie...... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela351 Re: 10 dni 18.10.07, 14:57 Zostaje zeby ona mogla jechac i wypoczac.Ja w tym czasie walczyc bede z jej dziecmi oj oj,psami i tym wszystkim co ona ma na glowie na codzien.aniela Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Efcia i Szpryce,Fryndzle Niebieskie...nu pagadim! 20.10.07, 10:46 cameltravel napisał: > nie martw się > nie każdy z nas tak pije -hahahahah,taa jasne,Ewcia Ewcia to chyba o pierwszakach mowa a i to do momentu jakichś 48 godzin ;-)))))) > Ps: derduch i Sali nie leca - a to znaczy tylko jedno - nie zabraknie tym razem > alkoholu ;) -a tu słonko to zapomniałaś dodać,że właśnie z tego powodu będą jednak ograniczenia w dostawie do hotelu ;-p - a tak wogóle to bawcie się dobrze i nie dajcie się zemście.Pozdrawiam.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś