Dodaj do ulubionych

SUN RISE PALACIO- wszystko o b. proszę

21.07.03, 21:55
Tak jak w temacie , interesuje mnie wszystkie za i przeciw, jeszcze raz od
kogos kto tam był. Temat był wałkowany ale jeszcze raz najdrozszy hotel w
ofercie , wybieram sie jak kicha to mooże jeszcze zrezygnuje , sensowne rady
na wage wyboru...
pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwia Re: SUN RISE PALACIO- wszystko o b. proszę IP: 217.96.36.* 22.07.03, 08:32
      Nie wydaje mi się żeby ten hotel był najdroższy w ofercie bo za to co tam
      oferują to jest chyba jeden z najtańszych. Ja wróciłam 16.07. i jestem bardzo
      zadowolona chociaż zdecydowanie wole małe hotele, ten ma ponad 800 pokoi więc w
      ośrodku jest ponad 2000 osób, to jest fabryka! Ale uważam, że za takie
      pieniądze to jest super. Formuła All podobno jedna z najlepszych w Hurgadzie i
      na prawdę wszystkiego było pod dostatkiem i nikt cie nie pilnuje czy wypijesz
      jedno piwo czy dwadzieścia. Pokoje bardzo czyste codziennie sprzątane,
      codziennie zmieniają pościel i ręczniki ( ja się tam niczego nie brzydziłam )
      Jednakże znajomi porównywali SUN RISE do ALIBABY - też 5* i ten drugi wypadł
      dużo lepiej ale i cena jest o 1/3 wyższa.
      • Gość: kate Re: SUN RISE PALACIO- wszystko o b. proszę IP: 217.153.98.* 22.07.03, 10:39
        Zgadzam się z Basią, byłam i tu i tu i Alibaba bez porównania lepszy!!! All
        lepszy bo obsługujesz się sam ( z wyjątkiem alkoholi) i nikogo o nic nie
        musisz prosić! Ale też bez obawy Sun to superowy hotel i np ma obok lepsza rafę
        niz alibaba, zatem głowa do góry bedziesz zadowolony!!!!! Baw się dobrze!!!!
    • Gość: EIN Re: SUN RISE PALACIO- wszystko o b. proszę IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 22:46
      ja wróciłem z sun rise 23.07 było super
      • Gość: supergość Re: SUN RISE PALACIO- wszystko o b. proszę IP: *.pl 07.08.03, 10:15
        może jeszcze coś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka