Dodaj do ulubionych

ALE MAM STRACHA!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 14:47
Mam wykupiony pobyt w Egipcie od 05.08 (Exim) a słyszę "oszukani turyści" lub
groźba ataków terrorystycznych w tym porywanie samolotów przez szaleńców.
Zapłaciłam wcale nie małą kasę i żal trochę się wycofać, ale chyba życie
cenniejsze tym bardziej że lecę z całą swoją rodziną
pozdrawiam tych również się bojących
k.
Obserwuj wątek
    • monia76 Re: ALE MAM STRACHA!!! 30.07.03, 14:50
      Gość portalu: kasia napisał(a):

> Mam wykupiony pobyt w Egipcie od 05.08 (Exim) a słyszę "oszukani turyści" lub
      > groźba ataków terrorystycznych w tym porywanie samolotów przez szaleńców.
      > Zapłaciłam wcale nie małą kasę i żal trochę się wycofać, ale chyba życie
      > cenniejsze tym bardziej że lecę z całą swoją rodziną
      > pozdrawiam tych również się bojących
      > k.

ja to sie tylko boje, ze nas alfa star przeniesie z aida verdi do innego
      hotelu ;-)
      • Gość: Ala Re: ALE MAM STRACHA!!! IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 15:25
        Przeczytaj, moze sie uspokoisz ;)
        www.egipt.pl/opinie_info2.phtml?id_opinie=2345&id_dest=
        Mysle, ze nie ma co panikowac, jak na razie wszystcy wracja z Egiptu zywi... ;-)
      • Gość: marta Re: ALE MAM STRACHA!!! IP: 80.48.150.* 17.08.03, 23:06
        monia76 napisała:

> Gość portalu: kasia napisał(a):
        >
        > > Mam wykupiony pobyt w Egipcie od 05.08 (Exim) a słyszę "oszukani turyści"
        > lub
        > > groźba ataków terrorystycznych w tym porywanie samolotów przez szaleńców.
        > > Zapłaciłam wcale nie małą kasę i żal trochę się wycofać, ale chyba życie
        > > cenniejsze tym bardziej że lecę z całą swoją rodziną
        > > pozdrawiam tych również się bojących
        > > k.
        >
        > ja to sie tylko boje, ze nas alfa star przeniesie z aida verdi do innego
        > hotelu ;-)

i jest to b. prawdopodobne. nas to spotkalo. wylondowalismy na egipspko-ruskim
        wygnajewie pt. princess palace.
    • oryginal Re: ALE MAM STRACHA!!! 30.07.03, 15:32
      Oj, nie ma się czego bać. Serio. Bo inaczej to sobie wakacje zatrujesz,
      niepotrzebnie.
    • Gość: Eva Re: ALE MAM STRACHA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 17:24
      Nie Ty jedna. Ja tez sie okropnie boje ale zaden terrorysta nie przeszkodzi mi
      w zobaczeniu Egiptu !!!
    • Gość: iwka Re: ALE MAM STRACHA!!! IP: *.wroc.zigzag.pl 30.07.03, 17:50
      Ja mój hotel wybierałam długo i starannie, wiec jeśli Alfa mi go zmieni, to
      bardzo się zdenerwuję.
      mam nadzieje , że wszystko bedzie dobrze, chociaż słuchając ostatnich wieści
      też mam stracha.
      • Gość: mat Re: ALE MAM STRACHA!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 20:20
        W sobotę wróciłem .Byliśmy całą rodziną.Zwiedzaliśmy tereny gdzie od 15 lat nie
        zaglądali turyści.Czuliśmy się bezpiecznie.Byliśmy cały czas konwojowani przez
        policję.Nie słyszałem podczas dwutygodniowego pobytu o jakimkolwiek incydencie.
        • Gość: Przemo Re: ALE MAM STRACHA!!! IP: *.gorzow.mm.pl 17.08.03, 23:28
          W piątek napisałem maila do eximu i poprosiłem o udzielenie gwarancji na
          piśmie że będę w hotelu który wykupiłem (Sea Gull przecież wybrałem konkretny
          a nie chybił trafił) i o 14 śniadań i obiadokolacji. Jestem nastawiony
          pozytywnie na wyjazd ale jak mnie wkurzą to zrobie im opinie w bardzo mocnym
          uderzeniu i Sajgon na tym forum. Jeżeli coś można jeszcze zrobić to napiszcie.
          Jak dostane odp. od Eximu to dam znać. Pozdrawiam.
          • Gość: krabe Re: ALE MAM STRACHA!!! IP: 217.30.159.* 18.08.03, 08:56
            tez wylatuję z eximem 24 sierpnia do royal rojany i także boję się czy trafię
            do wybranego hotelu. ale z tego co wiem to exim nie robi taki numerów jak
            alfa , przynajmniej na taką skalę.... a może się mylę. mam do ciebie prośbe-
            prześlij mi na skrzynkę angecra@wp.pl wzór takiego pisma z prośbą o udzielenie
            gwarancji na pobyt w konkretnym hotelu. tez chciałabym coś takiego do nich
            napisać. dziękuje z góry. a kiedy lecisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka