Gość: Miśka IP: *.lublin.pl 01.08.03, 20:16 Jak wygląda plaża przy Golden Five, jak z leżakami, parasolami, jaki piasek. I jeszcze czy rzeczywiście są takie kolejki i tłumy przy posiłkach i co tak naprawdę wchodzi w AL w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: porzeczka Re: Golden 5 IP: *.chello.pl 02.08.03, 17:35 A kiedy lecisz? Ja 05.08.2003 i wracam 20.Jak lecisz później to po powrocie odpowiem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Golden 5 IP: *.lublin.pl 02.08.03, 17:49 Lecę 8 a wracam 23, ale dzięki za dobre chęci Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: Golden 5 IP: *.wroc.zigzag.pl 02.08.03, 17:51 No, to wygląda na to że się spotkacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porzeczka Re: Golden 5 IP: *.chello.pl 02.08.03, 18:43 No to pewnie się spotkamy.Mam taką nadzieję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzeł Re: Golden 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 20:59 Golden 5 jest dobrym hotelem.Byłem tam trzy lata temu wrażenia pozostały dobre. Nie bierz pokoju w centralnym punkcie hotelu czyli w srodku. Są tam syfiate trójkątne łazienki. Kolejka za jedzeniem jak wszędzie kiedy otworzą restaurację. Co do plaży to jest bardzo fajna po bokach są małe rafy ale gołe bo wszystko jest wyzbierane przez turystów.Udanego wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Golden 5 IP: *.lublin.pl 03.08.03, 21:19 Gość portalu: Orzeł napisał(a): > Golden 5 jest dobrym hotelem.Byłem tam trzy lata temu wrażenia pozostały dobre. > Nie bierz pokoju w centralnym punkcie hotelu czyli w srodku. Są tam syfiate > trójkątne łazienki. Kolejka za jedzeniem jak wszędzie kiedy otworzą restaurację > . > Co do plaży to jest bardzo fajna po bokach są małe rafy ale gołe bo wszystko > jest wyzbierane przez turystów.Udanego wyjazdu. Dzięki za informacje. Jeszcze jedno pytanie do Ciebie o te pokoje: czyli które wg Twojego rozeznania należy brać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: Golden 5 IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 11:09 hej My lecimy tam we wrzesniu. Widzielismy super fotki tego hotelu na stronie Selecturs. Plaza tez tam jest i wydaje sie byc SUPER Sama zobacz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś