Dodaj do ulubionych

14.08 wylot Katowice

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 11:24
Czy ktos leci 14.08 z Katowic z biura selectours?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: 14.08 wylot Katowice IP: *.pepsico.plusnet.pl 06.08.03, 14:08
      Ja lecę z mężem i dzieckiem, ale z Eximu (do Sharm El Sheikh z międzylądowanie
      w Hurgadzie). See you ;-)
      • tosz Re: 14.08 wylot Katowice 07.08.03, 01:23
        Gość portalu: Iza napisał(a):

> Ja lecę z mężem i dzieckiem, ale z Eximu (do Sharm El Sheikh z
        międzylądowanie
        > w Hurgadzie). See you ;-)

Ja tez z Eximu i do Sharm. Jaki hotel?
        • Gość: Iza Re: 14.08 wylot Katowice IP: *.pepsico.plusnet.pl 07.08.03, 13:07
          Tosz! Lecimy do Sharm Holidays. Zagadkowy hotel, bo nigdzie nie mogę znaleźć
          opinii na jego temat. Ma 4*, jest w Naama Bay. Dziwna sprawa też jest z lotem,
          najpierw mi powiedziano, że przelot jest bezpośrednio z Katowic do Sharm
          (specjalnie o to pytałam), a później przeczytałam na rezerwacji, że jednak z
          międzylądowaniem w Hurgadzie. Ale nic to, mam nadzieję, że będzie fajnie ;-)
          Pozdrowionka!
          • tosz Re: 14.08 wylot Katowice 07.08.03, 16:14
            Gość portalu: Iza napisał(a):

> Tosz! Lecimy do Sharm Holidays. Zagadkowy hotel, bo nigdzie nie mogę znaleźć
            > opinii na jego temat. Ma 4*, jest w Naama Bay. Dziwna sprawa też jest z
            lotem,
            > najpierw mi powiedziano, że przelot jest bezpośrednio z Katowic do Sharm
            > (specjalnie o to pytałam), a później przeczytałam na rezerwacji, że jednak z
            > międzylądowaniem w Hurgadzie. Ale nic to, mam nadzieję, że będzie fajnie ;-)
            > Pozdrowionka!

Bedzie fajnie. Najwazniejsze, zeby liczba startow = liczba ladowan ;-)))
            • Gość: Iza Re: 14.08 wylot Katowice IP: *.pepsico.plusnet.pl 07.08.03, 18:17
              A gdzie Ty wylądujesz? (w jakim hotelu ;-)
              • tosz Re: 14.08 wylot Katowice 07.08.03, 23:46
                mam nadzieje ze w Tropicana Grand Oasis ;-)
                Hotel o którym mało co wiem
                T.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka