Gość: Dominika IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 11:24 Czy ktos leci 14.08 z Katowic z biura selectours? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: 14.08 wylot Katowice IP: *.pepsico.plusnet.pl 06.08.03, 14:08 Ja lecę z mężem i dzieckiem, ale z Eximu (do Sharm El Sheikh z międzylądowanie w Hurgadzie). See you ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tosz Re: 14.08 wylot Katowice 07.08.03, 01:23 Gość portalu: Iza napisał(a): > Ja lecę z mężem i dzieckiem, ale z Eximu (do Sharm El Sheikh z międzylądowanie > w Hurgadzie). See you ;-) Ja tez z Eximu i do Sharm. Jaki hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: 14.08 wylot Katowice IP: *.pepsico.plusnet.pl 07.08.03, 13:07 Tosz! Lecimy do Sharm Holidays. Zagadkowy hotel, bo nigdzie nie mogę znaleźć opinii na jego temat. Ma 4*, jest w Naama Bay. Dziwna sprawa też jest z lotem, najpierw mi powiedziano, że przelot jest bezpośrednio z Katowic do Sharm (specjalnie o to pytałam), a później przeczytałam na rezerwacji, że jednak z międzylądowaniem w Hurgadzie. Ale nic to, mam nadzieję, że będzie fajnie ;-) Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
tosz Re: 14.08 wylot Katowice 07.08.03, 16:14 Gość portalu: Iza napisał(a): > Tosz! Lecimy do Sharm Holidays. Zagadkowy hotel, bo nigdzie nie mogę znaleźć > opinii na jego temat. Ma 4*, jest w Naama Bay. Dziwna sprawa też jest z lotem, > najpierw mi powiedziano, że przelot jest bezpośrednio z Katowic do Sharm > (specjalnie o to pytałam), a później przeczytałam na rezerwacji, że jednak z > międzylądowaniem w Hurgadzie. Ale nic to, mam nadzieję, że będzie fajnie ;-) > Pozdrowionka! Bedzie fajnie. Najwazniejsze, zeby liczba startow = liczba ladowan ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: 14.08 wylot Katowice IP: *.pepsico.plusnet.pl 07.08.03, 18:17 A gdzie Ty wylądujesz? (w jakim hotelu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tosz Re: 14.08 wylot Katowice 07.08.03, 23:46 mam nadzieje ze w Tropicana Grand Oasis ;-) Hotel o którym mało co wiem T. Odpowiedz Link Zgłoś