lena555 16.12.07, 12:00 WItam , chetnie wybralabym sie na Sylwestra do Egiptu? Czy moze tez sie ktos wybiera sam? Czy myslicie ze jeszcze uda sie kupic wycieczke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierzbicki.pl Re: Sylwester w Egipcie 16.12.07, 12:36 Witam Możliwe że w Last Minute coś jeszcze znajdziesz. Ja wybieram się na sylwestra (od 27.12 do 3.01), na własną rękę Hurghada - Luksor i okolice, kusi mnie też Kair na 2dni. Bilety na przelot jeszcze są w centralwings. Jeśli chciałabyś dołączyć pisz na mail. Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
mimido Re: Sylwester w Egipcie 16.12.07, 15:38 Skąd wylot? JAkie biuro? Centralwings - to lot czarterowy? Proszę o jakieś dokładniejsze informacje, jeśli mozesz. Aha: na własną rękę, tzn. zakwaterowanie sam sobie organizujesz? czy wykupiłeś pakiet lot+hotel? No i cena. PS. Czy jest możliwość wykupić tylko lot bez hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
egythai Re: Sylwester w Egipcie 16.12.07, 19:32 mam wielkie obawy... a na last minut nie liczyłbym :) może jeszcze komuś zostały pojedyncze miejsca... większość hoteli - pełna samoloty - bardzo ciężko z miejscami kolego od Centralwings: ile Cię kosztował całkowity przelot w dwie strony? Odpowiedz Link Zgłoś
bert2004 Re: Sylwester w Egipcie 17.12.07, 01:51 Ja lece z Exim od 25 do 8.01 :) SHS. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.malt Re: Sylwester w Egipcie 18.12.07, 20:31 witaj na stronie centralwings znajdziesz połączenia rejsowe 982 zł w obie strony (349 zł bilet + 129 zł opłaty lotniskowe + 20zł rezerwacja online ) line4you.pl wyszukuje ceny od 3 tysięcy w góre Odpowiedz Link Zgłoś
egythai Re: Sylwester w Egipcie 17.12.07, 08:23 napisz do mnie prywatnie. chyba mogę Ci pomóc (ale bardzo pilne) egythai@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pola23.5 Re: Sylwester w Egipcie 18.12.07, 17:01 nie wiem czy jeszcze znajdziesz wycieczkę ale lot zarezerwujesz bez problemu.poszperaj w wyszukiwarkach.ja też wyjeżdżam na święta i chyba widziałam promocje na line4you.pl. jesli zarezerwujesz bilet między 15 a 23 to chyba dostajesz jeszcze jakąs karte Visa...chyba jakoś tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.malt Re: Sylwester w Egipcie 20.12.07, 20:02 Może ktoś powiedzieć czy miał przyjemność nocować w Lamira Hotel czy może udzielić informacji o nim ? Adres: Sheraton Road, Elarosa Square, El-Sakala Aria. Pokoje średnio 12-16$ - przyzwoita cena. Chcemy aby to była nasza baza wypadowa przynajmniej na 2dni Aha i czy w okolicy Sheraton Road znajdują się lokalne biura ? jesteśmy zainteresowani wycieczką do Luksoru. Odpowiedz Link Zgłoś
egythai Re: Sylwester w Egipcie 20.12.07, 20:54 Moja Droga, być może dają Vizę gratis, ale najtańszy lot z Lufthanzy na 25go grudnia kosztuje 8992PLN i 1257.40 PLN opłat lotniskowych wraz z podatkiem... to ja proponuję cenę o połowę niższą i dam Ci jeszcze butelkę szampana na wynos... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
athenabeauty Re: Sylwester w Egipcie 29.12.07, 22:44 Trudno znalezć coś na ostatnią chwilę, ale nie jest to niemożliwe. Jeśli nie trafisz na last min, to trzeba liczyć sie z wysokimi cenami (niestety ja też robię wszystko na ostatnią chwilę, ale w tym roku szczęscie mi dopisało). Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d mozesz zmarznac 20.12.07, 20:08 serio... czasem wieje tam polnocno wschodni wiatr..i wtedy o wyjsciu bez swetra mozesz zapomniec.. o kapieli nie wspominajac:) Odpowiedz Link Zgłoś