Gość: Zdesperowana IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 13.08.03, 14:47 POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! czy ktoś już był w hotelu Le Meridiem w Makadi Bay k/ Hurghady???????? Bardzo, bardzo prosże o opinie. Pozdrawiam, Jovi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwka Re: Le Meridiem Hurghada IP: *.wroc.zigzag.pl 13.08.03, 17:33 Spokojnie... poszukaj na tym forum lub w wyszukiwarce. Sama rozważałam ten hotel i szukałam info. Były same pozytywne opinie, nawet ktoś pisał , że pełen luksus. Jeszcze na stronie www.egipt.pl w opiniach możesz znaleźć cos o tym hotelu, lub wpisz w google nazwę hotelu i poszukaj w grupach dyskusyjnych. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana Re: Le Meridiem Hurghada IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 14.08.03, 09:30 Dzięki Iwka za pocieszenie. Już sznupałam po opiniach i opisach tego hotelu - są zbyt entuzjastyczne jak na Egipt :)))))))))))))))) dlatego czekam na opinie ludzików którzy tam byli. Dzięki za słowa otuchy, Pozdr. Jovi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Le Meridiem Hurghada IP: 213.25.39.* 14.08.03, 10:13 Sam tam nie byłem ale rozmawiałem w samolocie w czasie powrotu z Hurghady i ludziska wyrażali się z absolutnym entuzjazmem o tym hotelu. Sam wiem od rodziny, że Makadi Bay jest super (byli w Iberotelu) a z ich opowiadań Le Meridien jest absolutnie the best. Życzę superanckich wakacji. PS. Z tego co pamiętam w Makadi Bay rafa jest dostępna nawet z plaży - ale Ci zazdroszczę. Jeśli będziesz miała okazję wypłynąć łodzią na nurkowanie polecam położoną w pobliżu Makadi Bay rafę Abu Haszisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana Re: Le Meridiem Hurghada IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 14.08.03, 11:36 Dzięki Piter, Twoje słowa to balsam na ma obolałą dusze bo na dodatek lecę z tym " obrzydliwym" BB. Co od rafy to nastawiam się na nieustające nurkowanie :))))))))))) Zawsze możesz się zabrać z nami, zapraszamy Pozdr. jovi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Le Meridiem Hurghada IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 11:42 Hej Wlasnie wrocilem z tygodniowego pobytu w tym hotelu. Hotel super, zarelko nie do przejedzenia moze troszke monotonne ale w domu lepiej nie jem. Fajna rafka blisko brzegu wszelkie udogodnienia. Czulem sie nieco jak na Titanicu - do kolacji gra orkiestra hehe. Mankamantem sa ceny np woda 1.5 - 7LE , piwo 15- 18LE, kawa herbata 6-9LE itd oraz dojazd do Hurghady np na zakupy 20LE w obie strony od lebka - busy do Meridien nie dojerzdzaja. Wazne jest to ze w recepcji mozna placic tylko w $ lub euro - chyba ze sie ma kwit z banku ze sie wymienilo. Ogolnie 4+. Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdesperowana Re: Le Meridiem Hurghada IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 18.08.03, 08:23 Dzięki za uspokojenie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś