agnes.ole 18.01.08, 23:11 witam czy ktos był w delfinarium w sharmie jaka jest cena wejściówki , czy jest możliwosc zrobienia zdjęcia z delfinem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fetie Re: delfinarium w sharm 19.01.08, 00:00 My w pazdzierniku 2007 roku placilismy 25 dolarow. Zdjecie z delfinem mozna zrobic, ale po rozmowie. Bo z tego co wiem, jedni maja pozowlenie zeby zrobic a inni nie, takie to wszystko porabane. Odpowiedz Link Zgłoś
bert2004 Re: delfinarium w sharm 19.01.08, 02:16 byla teraz w delifinarium na pokazie ok 20-30 USD za osobe, jest tez mozliwosc plywania z delfinami, ale jest sporo chetnych i trzeba sie na to dosc szybko zapisac koszt (nie chce sklamac ale ok 100UDS) jak spojrze kiedys w rozpiske to napisze doklanie. Moje wrazenia z show pozytywne i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
traltus Re: delfinarium w sharm 19.01.08, 06:40 Byliśmy w 2007 roku w delfinarium w Sharmie. Pływały tylko dzieci i miały niesamowita frajde . Naprawdę super sprawa. Wstep dla tych co pływaja 120 $, widzowie 30$. Można robić zdjęcia, nie wolno filmować. Piekne zdjęcie zrobione przez obsługe kosztuje 7$, film nie wiem bo nie zamówiliśmy. Imprezę zamówiliśmy u rezydenta ale zaraz po przyjeździe do hotelu. Wiem że później były problemy. Na wyjazd do delfinarium czekaliśmy tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: delfinarium w sharm 20.01.08, 22:29 Płyta DVD z pływania z delfinami kosztowała w październiku 55$. Ale warto, naprawdę warto....:) Odpowiedz Link Zgłoś
polirinia Re: delfinarium w sharm 20.01.08, 23:12 my płaciliśmy w październiku 12$/os., w aaba sharm powiedzieli nam, że pływanie z delfinami musielibyśmy uzgodnić 4 m-ce wcześniej, no cóż, my uzgodniliśmy 15 min. przed pokazem z osobą poleconą przez "tubylca", którego zagadnęliśmy dzień wcześniej. mąż napływał się do woli. jeżeli chodzi o pokaz, to nie warto nawet za dolara, opóźniony 20 min., potem przez pół godziny przed widownią wyginają się przebierańcy w pseudoplemiennym tańcu z kolesiem w stroju goryla, który lata wśród widowni i straszy dzieciaki, w końcu frajdę z delfinami ma jeden maluch, też umówiony, kóry siedzi minutę w pontonie i jego ojciec kupuje wspomnianą płytę. jeżeli wcześniej i gdzie indziej ktoś był na pokazie delfinów, to będzie rozczarowany zupełny niesmak to wszechobecna rassija z delfinami włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
amiii8 Re: delfinarium w sharm 21.01.08, 00:27 Ja również płaciłam 12 dol. w Abba Sharm (ogólnie biura nie polecam absolutnie) al bilety można kupić. Delfinarium również za te pieniądze polecam, choć pokaz faktycznie nie jest najwyższych lotów, delfinki jak delfinki cudowne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bert2004 Re: delfinarium w sharm 21.01.08, 17:09 Nie wiem czemu nie polecanie show, jak ja bylam ( ok 3 tyg temu) wszytsko zaczelo sie o czasie i trwalo 45 min, zas nie bylo zadnego ubylaca przebranego za goryla. na pokazie plywaja 3 delfiny i show jest 1 dziennie, zaczyna sie o 15. Zas plywanie z delfianami, zalezy kiedy sie jest, np w okresie swiatecznym, gdy bylo duzo turystow, jest tez sporo chetnych, trzeba szybko sie decydowac, bo grupa moze miec max 6 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy69 Re: delfinarium w sharm 22.01.08, 12:07 Tu masz dokładne informacje co do cen : www.dolphinella.com/info.php , a jak masz aparat z dobrym obiektywem, to możesz zrobić naprawde piekne fotki za darmo. Pozdrawiam F Odpowiedz Link Zgłoś
buterfly5 Re: delfinarium w sharm 22.01.08, 13:02 Byliśmy w maju 2007, cena za wstęp u George'a z Aaba Sharm (ja, dla odmiany, polecam biuro) 12 dolarów. Pokaz rewelacja, delfiny cudowne, dzieciaczki były zachwycone, my też! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś