klonek121 06.04.08, 12:45 Był ktos w tym hotelu? jakie wrażenia z pobytu czy warto wybrac ten hotel.Mam jeszcze jedno pytanie ile km.jest z Hurgady do kairu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colin1974 Re: hotel le pacha 06.04.08, 13:05 Byłem obok w sąsiadującym Minamarku ,La Pacha wygląda na fajny hotelik ,niezła plaża jak na hotel w centrum .No właśnie jeśli lubicie centrum to dobry wybór z jednej strony plaża ,morze i ogród z basenem , a z drugiej wychodzisz prosto w centrum Hurghady z kafejkami i sklepami.Do Kairu o ile pamiętam ok 500 km wyjazd w nocy ok 1-2 ,na miejscu rano-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onlyjadokama Re: hotel le pacha 06.04.08, 13:24 Tu masz ciekawe, nie tylko rodaków spostrzeżenia :www.holidaycheck.pl/hotel-informacje+o+podro%C5%BCy_Hotel+Le+Pacha+Resort-hid_91350.html Odpowiedz Link Zgłoś
klonek121 Re: hotel le pacha 06.04.08, 13:47 Dziekuje za informacje.Mam do wyboru 2 hotele hurgadzie alladyn lub le pacha.Alladyn z tego co czytałam na tym forum jest fajnym hotelem,le pacha z tego linku wywnioskowałam ze tez spoko.Teraz nie wiem na którego postawic. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: hotel le pacha 06.04.08, 14:59 Byłem w zeszłym roku w czerwcu w La Pacha pisz na gazetowego maila pozdrawiam Darek Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: hotel le pacha 06.04.08, 15:00 Tak jak pisałem jeśli lubisz bliskość centrum to wybierz La Pache ,a jeśli odległość od centrum (ok 15 km) nie sprawia Ci różnicy to bez wątpienia wybierz Alladyna . Odpowiedz Link Zgłoś
onlyjadokama Re: hotel le pacha 06.04.08, 15:27 Piszesz "czytałem na tym forum" A wejdź na ten link spójrz na strzałkę po prawej stronie i wróć jeszcze raz na poprzedni link spójrz na strzałkę po prawej stronie. Weź pod uwagę opinie wszystkich Europejczyków a nie tylko tych którzy piszą na tym forum. Byłem w La Pacha ale nie zachwalałem go celowo "bo każdy żyd swój towar chwali"Po lekturze wielu forów i opini dopiero zadecyduj.Pozdrawiam www.holidaycheck.pl/hotel-informacje+o+podro%C5%BCy_Hotel+Ali+Baba+Palace+Village-hid_8571.html Odpowiedz Link Zgłoś