monilka24 09.05.08, 21:42 wie może ktoś co za lekarstwo dają w tym słynnym zastrzyku na zemstę( czyt.biegunkę, wymioty)?? może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadokama Re: zastrzyk na zemstę? 09.05.08, 21:47 Najlepsze lekarstwo......."przejść zemstę":o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
monilka24 Re: zastrzyk na zemstę? 10.05.08, 09:51 Właśnie przeszłam zemstę i moja córcia też. Byłam 3 raz w Egipcie i dopiero wtedy mnie złapało. A chodzi o to, że córeczka dostała wysypki od czegoś tam w Egipcie. Córeczka dostała zastrzyk i właśnie problem w tym, że nie zapytałam się!! na miejscu z czego to i teraz żałuję. Może po prostu to lekarstwo w zastrzyku ją uczula.... dlatego chciałabym wiedzieć co to jest?? jeśli ktoś wie to dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl po co dublujesz watki? 10.05.08, 10:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=79081459&a=79081459 Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: po co dublujesz watki? 10.05.08, 11:03 Co mają wspólnego pchły z zemstą i pytanie po co dublujesz wątki ??????? skoro w podanym linku nie ma nic o zastrzyku na zemstę Odpowiedz Link Zgłoś
monilka24 Re: zastrzyk na zemstę? 10.05.08, 21:56 Jeśli ktoś wie co za lekarstwo podaja w zastrzyku -bardzo proszę o napisanie, będę wdzięczna. Szukałam na forum, ale nie mogłam znaleźć. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: zastrzyk na zemstę? 11.05.08, 09:00 skad pewnosc, ze kazdy zastrzyk na zemste ma ten sam sklad? A na raporcie medycznym nie masz tej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
jadokama Re: zastrzyk na zemstę? 11.05.08, 09:31 W Polsce "zastrzyk na zemstę" to nic innego jak penicilina bądź surowica przeciwjadowa itd. leki te mają różne właściwości od przeciwbakteryjnych po rozkurcz mięśni gładkich ale.........no właśnie my możemy sobie tu gdybać,a od takich spraw są lekarze.Jeżeli jeden nie wie co dziecku dolega,idź do następnego,on może będzie bardziej kompetentny.:o) Odpowiedz Link Zgłoś