egiptdreamland1 13.05.08, 20:21 Wiadomości z wczorajszej nocy. Na Górę Synaj wystarcza wiza Sinai Only. Na górze w nocy i nad ranem ok. 15 st. C - zabierzcie ciepłe polary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal121010 Re: Jestem w Sharm, chcecie - pytajcie 15.05.08, 19:13 W jakim biurze wykupiłaś wycieczkę, czy planujesz jeszcze inne wyjazdy jeśli tak to z jakim biurem? Odpowiedz Link Zgłoś
egiptdreamland1 Re: Jestem w Sharm, chcecie - pytajcie 28.05.08, 20:14 Jestem tutaj Free Lancem - Przewodnikiem "Wolnym Strzelcem" - pracuję z różnymi biurami. Wycieczki po Synaju "objeździłam" wszystkie. Obecnie jeżdżę głównie do Jerozolimy i Petry. Jeśli masz jakieś pytania - pisz. Pozdrawiam Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
aronja Re: Jestem w Sharm, chcecie - pytajcie 03.06.08, 19:58 Mam pytnie:wybieramy się z rodziną do hotelu Radisson Sas:w necie są tak sprzeczne opinie na jego temat,może nam pomożesz? Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
michal121010 Re: Jestem w Sharm, chcecie - pytajcie 05.06.08, 09:58 Planujemy wycieczkę na góre Synaj na początku lipca czy brać polary i czy wystarczy obuwie typu adidasy. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_sliwa Re: Jestem w Sharm, chcecie - pytajcie 29.05.08, 13:33 Jadę 1 lipca do sharmu na 7 dni ,czy jest sens planować wycieczkę do Kairu ? i czy znasz cenę takiej wycieczki na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
egiptdreamland1 Re: Jestem w Sharm, chcecie - pytajcie 01.06.08, 10:59 Jeśli nie byłeś nigdy w Kairze, to jest sens zaplanować sobie taką wycieczkę i to zaraz po przyjeździe. Koszt w biurach lokalnych (autobusem) od 40-50$/1os - polski przewodnik. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malami66 Re: Jestem w Sharm, chcecie - pytajcie 04.06.08, 10:26 co Możesz powiedzieć o hotelu Conrad? Odpowiedz Link Zgłoś
izpat Re: Jestem w Sharm, chcecie - pytajcie 25.06.08, 18:23 Hej! Mam pytanko, czy byłaś również w Hurghadzie i jak Sharm wypada w porównianiu z Hurghada? W listopadzie lece do Sharm wcześniej byłam w Hurghadzie, liczę na to że się nie zawiodę i będzie tak wspaniale jak w Hurghadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
agn_74 Re: Jestem w Sharm, chcecie - HELNAN MARINA?? 29.06.08, 10:46 Cześć....czy możesz coś powiedzieć o hotelu Helnan Marina?? Są tak różne opinie, że trudno mieć jasny obraz sytuacji. Czy nadal trwa tam remont? Jakie są warunki? Dzięki, pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
crazyibox Re: Jestem w Sharm, chcecie - pytajcie 29.06.08, 22:47 Które lokalne biuro w Sharm polecasz do wykupienia wycieczek? Wiesz coś może o hotelu Albatros Beach Resort w Sharm? Odpowiedz Link Zgłoś
pmonika.o Re: Jestem w Sharm, chcecie - pytajcie 28.07.08, 13:05 Pod koniec września chciałabym wyjechać na 3 miesiące do Sharm - gdzie mogę znaleźć pracę? Jakie są koszty utrzymania? Gdzie w Polsce mogę kupić bilet? Odpowiedz Link Zgłoś
egiptdreamland1 Re: Jestem w Sharm, chcecie - pytajcie 22.09.08, 15:46 Cześć. O Hotelach niewiele wiem, bo w nich nie mieszkam, a zatem pytania na ten temat sobie darujcie. Jest zresztą na ten temat sporo postów. Co do biur lokalnych, moge spokojnie polecić Ciao Carlo obecnie ze względu na przepisy miejscowe zmieniło nazwę ale miejsce to samo i ta sama obsługa. Niezły jest równiez Orbit. Miłych wakacji Wam życzę. Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
swietysajmon Re: Dyskoteki, kluby, itd 22.09.08, 16:03 Witam A jak z jakimis klubami, dyskotekami w Sharm?! Lece 24.09 na 2 tyg. Czy sa jakies kluby , dyskoteki do ktorych mozna bez obawy pojsc ?! Pytanie 2: Jak z opalaniem topless lub tez normalnie ale w stringach?:) (oczywiscie chodzi mi o KObiety :) ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
egiptdreamland1 Re: Dyskoteki, kluby, itd 23.09.08, 19:13 W Sharm znam tylko kilka dyskotek, nie bywam. Hard Rock, Pacha, dyskoteki przy Alf Leila wa Leila; Można opalać się topless i w stringach, ale wywołać to może głupie komentarze tak ze strony rodaków, jak i miejscowych, - wybór zatem pozostawiam Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś