wichen 14.05.08, 14:12 Jeśli macie jakieś pytania to piszcie chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilga27 Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 14.05.08, 14:18 jak hotel, jedzenie, plaża ?? czy byleś na fakuteltach i skąd?? wiesz moze ile kosztuje doba w hotelu? gdyz wylot mamy 28.05 godz. 3 z minutami a doba hotelowa konczy sie 27.05 pewnie o 12 i zastanawiamy sie z mężem jak tą sytuacje rozwiazać żeby nie koczować w recepcji tyle godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiashek Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 14.05.08, 15:07 Witam! mam nadzieję,że odpocząłeś. Czy mógłbyś napisać jakie "zabiegi" trzeba wykonać by mieć dobry pokój, jedzonko, miejsce przy basenie? czytałam tu pare opini o bakszyszu i ciekawa jestem czy działa? Napisz proszę o cenach za taxi, busa do roznych miejsc, i co Ci przyjdzie do głowy z praktycznych uwag. ale ten czas leci.. my za 6 dni lecimy Odpowiedz Link Zgłoś
wichen Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 14.05.08, 15:19 gosiashek napisała: > Witam! mam nadzieję,że odpocząłeś. > Czy mógłbyś napisać jakie "zabiegi" trzeba wykonać by mieć dobry > pokój, jedzonko, miejsce przy basenie? czytałam tu pare opini o > bakszyszu i ciekawa jestem czy działa? Napisz proszę o cenach za > taxi, busa do roznych miejsc, i co Ci przyjdzie do głowy z > praktycznych uwag. > ale ten czas leci.. my za 6 dni lecimy Jesli chodzi o pokój to napoczątku zobaczcie jaki wam przydziela a ewentualnie potem proscie o zmiane z załacznikiem 10$. Za leżaki żadnego bakszyszu strata kasy godz. 8-9 i sama wybierasz jaki chcesz ok 70% puste o tej porze. W restauracji wybierasz sobie kelnera i pierwszego dnia dałem 3$ potem za 2 dni 2$ potem jeszcze chyba 2 razy po 1$ plus sympatyczny uśmiech i naprawde juz drugiego dnia bez pytania jak tylko siadaliśmy z wybranym daniem przy stole nie mijało 5min jak stała cola i piwko do obiadu dla mnie a dla żony wino i tak do samego końca pobytu. jeśli chodzi o taxi to do Naamy Bay 2-3$ lub 10-15 funtów nie zrazajcie sie jak powie wam wam ze chce na 10$ lub 50funtów wy mowcie np.2-3$ jak nie powie ze za mało do poprostu idzie przed siebie i zachwile podjedzie i powie ok lub podjedzie druga taxi i gwarantuje ze w ciagu 2 min pojedziecie za max 3$ do centrum taxi same pojezdzaja i pytaja czy niechcecie gdzies jechac Taxi do Old Market 5-6$ za tyle jeździlismy w 2-4 osoby Odpowiedz Link Zgłoś
wichen Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 14.05.08, 15:08 ilga27 napisała: > jak hotel, jedzenie, plaża ?? czy byleś na fakuteltach i skąd?? > wiesz moze ile kosztuje doba w hotelu? gdyz wylot mamy 28.05 godz. 3 > z minutami a doba hotelowa konczy sie 27.05 pewnie o 12 i > zastanawiamy sie z mężem jak tą sytuacje rozwiazać żeby nie koczować > w recepcji tyle godzin. Ogólnie jestem bardzo mile zaskoczony hotelem jak również osoby które poznałem podczas wyjazdu. Jeśli chodzi o jedzenie to naprawde smacznie nikt nie złapał zemsty przez cały pobyt jedzenie bardzo zróżnicowanie co 2 dzień kuchnia tematyczna np. amerykańska, francuska,beduińska naprawde jest w czym wybierac. Śniadania 6.30-10 Lunch 12.30-15 Kolacja 19-22 Barek przy nowym basenie 10-24 soki napoje drinki piwo 12-16 hamburgery oraz pizza robiona pod zamowienie oczywiscie za darmo 16-18 słodkie ciasteczka w tym barze również codziennie jest kolacja typu. grill 20-22.30 oczywiscie mozna pojsc do restauracji głownej coś zjeśc a jak ma sie ochote na grila to pojsc jescze na grill ogolnie na posiłki mozna chodzic ile razt sie chce w godzinach wydawania posiłków:) Jeśli chodzi o miejsca w restauracji to przez 8 dni nigdy nie byó problemów mozna jeśc w srodku klimatyzowanej ogoromnej restauracji jak również na zadaszonym tarasie tuz obok. Żadnego problemu z nakryciem i sztucami.Jeśli macie ochote na napoje w do obiadu lub kolacji wystarczy poprosic kelnera (wino,piwo,Sprite,Cola) przy sniadaniu podchodzi się samemu po napoje to specjalnego barku. Plaża jest w siostrzanym hotelu Sonesta Beach jakieś 10 min. piechotką lub od 9.00 do 16.30 busem hotelowym za darmo co pół godziny.Koniecznie trzeba zabrac maskę i fajke bo widoki nie zapomniane ter rypki które pływają poprostu cudo. Na plazy jest też barek hotelu Sonesta Club odpowiednio zaznaczony ale tam sa tylko napoje bezalkoholowe leżaków sporo ale proponuję chodzic na plaze ok 12-14 bo wtedy napewna znajdziecie wolny leżak ponieważ wiekszosc jest wtedy na obiedzie:) Jeśli chodzi o hotel to naprawde czysto no moze poza szklankami w barkach przy basenie niestety sa plastikowe i średnio wygladają ale za 2 dolary co drugi dzien dla barmana mielismy wszystko podawane w szklankach wiec bez problemu.Pokoje ładne i czyste choc nie zawsze z widokiem na basen ale to chyba najmniejszy problem bo kto jedzie na wakacje by siedziec w pokoju. Jesli chodzi o leżaki przy basenie to proponuje idac na sniadanie położyc recznik na wybrany leżak i w tedy wybrane miejsce gwarantowane ale nawet jak zdazyło nam sie wstac ok.12 po wycieczce do Kairu to też długo nie szukaliśmy wolnych leżaków. Jeśli chodzi o fakultety to bylismy na 3 Kair-1 dzien 60$/os. wyjazd od 0.50 z hotelu 6 rano postój 20 min ok 9.30 muzeum potem lunch w "Hard Rock" (bardzo dobre jedzenie) "fabryka" perfum, piramidy i sfinx oraz ok.10 min przejazd na wielbłądach wliczony w cenę wycieczki pózniej fabryka papirusów oraz targ w Kairze wyjazd ok 18.00 w droge powrotna. Ras Mohamed-Polecam cudowne rafy 3 zejscia do wody po ok.40min (ale polecam zabra Aviomarin bo nami troszkę bujało na łodzi) Quad Runner -2 godzinna przejazdza po pustyni w okolicach gory sw.Katarzyny ale troszkę trzęsie :) 30$/os lub 40$/2os na jednym quadzie Jeśli chodzi o wyjazd to my wracalismy dzis w nocy wyjaz z hotelu o 1.00 wylot 3.45 do Warszawy opłacaliśmy dodatkowo dobę hotelowa ale jak sie okazało zupełnie nie potrzebnie bo po rozmowie z recepcjonista okazało sie że mogliśmy opuścic pokój wczoraj do 12 oni wtedy zabieraja walizki do przechowalni i trzymają to wyjazdu a teraz najlepsze bo nie zrywaja opaski z reki przy wykwaterowaniu wiec mozna jeszcze spokojnie jesc obiad oraz kolacje jak rownież korzystac z all wie bo para która poznaliśmy nie dopłacała do nastepnej doby i mieli dalej opaski na ręce (no właśnie muszę zdjąc swoją z reki bo nadal mam :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiashek Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 14.05.08, 15:21 to zdejmuj ta opaskę bo tu już nikt Ci piwka nie poda...chyba? dzięki wielkie za super odpowiedż, napisz jeszcze ile kosztuje ta dodatkowa doba, bo nas to tez czeka, a że my z dziećmi to raczej kupimy... Odpowiedz Link Zgłoś
abramiczek Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 14.05.08, 15:50 witam ciesze sie ze Wam sie podroz udala jak i cale wakacje. 1.napisz mi prosze jakie numery pokojow sa z widokiem na 3 kompeleks basenowy (mamy dziecko a tam sa rury). 2.z jakiego biura jechaliscie na fakultety. kair wyszedl Wam dosc tanio 60$...normalnie z relacji wychodzi okolo 90$ 3.czy 7 latka wytrzyma ten kair (autobus, owczy ped, lanie batem zeby szybcije sie ruszac w muzeum i innych uzytecznosciach.) 4.ile czasu mieliscie przy piramidach? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wichen Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 14.05.08, 22:27 abramiczek napisał: > witam > ciesze sie ze Wam sie podroz udala jak i cale wakacje. > 1.napisz mi prosze jakie numery pokojow sa z widokiem na 3 kompeleks basenowy > (mamy dziecko a tam sa rury). > > 2.z jakiego biura jechaliscie na fakultety. > kair wyszedl Wam dosc tanio 60$...normalnie z relacji wychodzi okolo 90$ > > 3.czy 7 latka wytrzyma ten kair (autobus, owczy ped, lanie batem zeby szybcije > sie ruszac w muzeum i innych uzytecznosciach.) > > 4.ile czasu mieliscie przy piramidach? > pozdrawiam 1. Jeśli chodzi o pokoje przy nowym kompleksie basenów to od 600 do 1200 jesli chodzi o zjezdzalnie to niesamowita zabawa nawet dla dosrosłej na górze jest osoba odpowiedzialna za bezpieczenstwo na tych rurach 2. Jesli chodzi o wycieczki to kupilismy u rezydentki(Jowita-bardzo sympatyczna) Kair 60$ plus 3-5$ na bakszysz (dzieci 50% ceny do 12 lat) i to całe koszta wszystkie bilety wstępu opłacone pilotką była pani Jola od 30 lat mieszka w Kairze, w lokalnych biurach Kair moszna kupi już za 40$ 3. jak jechalismy do Kairu to byli ludzie nawet z 5 letniki dzieciaczkami i widziałem że dawały rade koniecznie tylko wezcie poduszki do autobusu bo strasznie niewygodnie sie sie spi z głowa na plecaku albo ubraniu :) mimo iż zamierzałem wogole nie spac to się nie udało do kairu drzemałem tak ok 2 godzin w druga strone ok 4 godz. podróż jest męczaca (stwierdzili wszyscy tzn. 8 osób z którymi sie zaprzyjaźnilismy w trakcie pobytu ,wiek 21-29lat) na drugi dzień po kairze nie bierzcie żadnego fakultetu (wyciekczki zakupione u rezydentki do kairu są w piatek i niedzile) Jeśli chodzi o szybkośc zwiedzania to nie jest zle znaczy w miare normalne tempo. Piramidy to ok.30min. panorama i jazda na wielbłądach, 30-40min miedzy piramidami, 30 min sfinx Odpowiedz Link Zgłoś
abramiczek Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 15.05.08, 07:41 super.. dzieki za konkretna odpowiedz :) pozdro serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
aggusia_z Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 22.05.08, 09:02 Witam, Bardzo interesujący opis. Jakie biuro podróży oferuje pobyt w tym hotelu? Z jakiego byłeś? Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ilga27 Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 14.05.08, 18:17 dzieki bardzo za relacje jeszcze tylko prosze o cene dodatkowej doby :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wichen Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 14.05.08, 22:05 dodatkowa doba 38$/os Odpowiedz Link Zgłoś
ilga27 Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 19.05.08, 08:29 wkoncu sie doczekalam juz jutro wyjazd i tydzien laby :))) Odpowiedz Link Zgłoś
abramiczek Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 19.05.08, 13:32 my tez... my tez !!! tyle ze 2 tygodnie ...ullalala :) ale sie ciesze...jakas makalagwe za ogon zlapie :D Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_1983 Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 20.05.08, 11:31 Napisz prosze jak tam pogodowo wyglada Sharm. Bo jutro juz wyjazd a ja ciagle sie zastaawiam czy brac cieplejsze ciuchy:) Z gory dziekuje i pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilga27 Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 28.05.08, 11:20 dzisiaj wrocilam z Sonesty - jesli chodzi o hotel to naprawde bardzo fajny 3 baseny dosc duze, aqua park z fajnymi zjezdzalniami, plaza troche ciasna, natomiast jedzenie to bardzo duzy minus tego hotelu (a mam porownanie z innym hotelem w Egipcie). Chcecie widziec więcej pytajcie?? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkowaty Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 29.06.08, 09:28 Krótkie pytanko: Czy zjeżdzalnie przy basenie są czynne przez cały dzień, czy też w wyznaczonych godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 29.06.08, 18:09 hej dzieki za info dla powracajacych z tego hotelu,lece po raz kolejny ale 1 raz do sonesta a cisza zupelna o tym hotelu,jesli ktos moglby mi wyslac pare fotek to bylbym bardzo szczesliwy,moj meil gladi-73@wp.pl lece we wrzesniu na 2 tyg z exim tours.a jak wyglada sprawa sejfu? jest w recepcji czy moze w pokojach hotelowych? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiashek Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 30.06.08, 09:06 zdjecia i opinie na holidaycheck.pl, miejsce godne polecenia, zjezdzalnie czynne 2x dziennie a sejf jest w pokojach. pozdrawiam i milych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 30.06.08, 13:02 a powiedz mi czy ten sejf jest platny osobno czy tez za free?bo sa takie dwie opcje platny i nie....dzieki za info,fajnie ze ktos tam byl woogole. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiashek Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 01.07.08, 15:11 nie martw sie, hotel jest super! sejf jest w pokoju za darmo, nie wiem nic o platnym. opinie o hotelu sa tez na www.wakacje.pl zdjecia tam tylko jednej czesci hotelu. milego pobytu i pytaj jak masz jakies watpliwosci. ach wrociloby sie tam ...na piwko pizze przy baseniku... Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 01.07.08, 15:42 rozumiem ze sejf jest w pokoju free i szyfr sie samemu ustala,tak mialem w holiday amphora w sharm, sa animacje wieczorem,w holiday ich nie bylo a fajnie jest jak sie cos wieczorami dzieje w gotelu a nie rob co chcesz.a jest jakis polski program w tv? wiem nie lece tam ogladac no ale wieczorem lubie jak sie lezy w lozku. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiashek Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 02.07.08, 09:19 animacje sa co wieczor, moze wysoki poziom to nie jest ale da sie wytrzymac, mozna tez korzystac z animacji w Sonesta beach, co do tv, my mielismy tvn, ale wiem, ze niektore pokoje nie maja chyba ustawionego tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 02.07.08, 15:36 hej a jak jest w rzeczywistosci z ta plaza? daleko od hotelu? piechota sie da pojsc czy bus lepszy? a do miasta daleko czy spacerek lepszy?fajnie ze masz dobre wrazenie bo z tym to czasem ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiashek Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 03.07.08, 09:55 ja bylam tam z 2 dzieci-6 lat i prawie 2, wiec do plazy dla nas bylo dosc daleko ale na bys nie licz bo my sie usmialismy raz jak skorzystalismy...otoz czekalismy na niego 15 min, bo jezdzi co pol godzimy, a wiozl nas moze 2 minuty! -tylko pod brame Sonesty Beach, przez krora trzeba przejsc. chodzilismy wiec piesza-15 minut-dla NAS. do miasta pisza ze blisko deptakiem, prawda jest tak , ze ten deptak do centrum to dosc dluga trasa przy plazy i restauracjach dla NAS do centrum Naama BAy pieszo 30 minut, czasami 40. (ale wez poprawke na dzieci, ktore nie koniecznie w wozku ale nogi bola...) bylismy wiec pieszo 2 razy a potem jezdzilismy taxi-2 dolary za nas, do Old market-5,6 dolarow, my mielismy taka stala cene, jak ktos nie chcial, to byl nastepny, do delfinarium tam iz powrotem i tam gosciu na nas czekal godzine-dalismy chlopu 15 dolarow, niech ma! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 03.07.08, 17:44 dzieki za informacje,ciesze sie ze w miare jestes zadowolona bo i pewnie ja bede,ciekawe jaki dostane pokoj i czy sa lepsze i gorsze? mamy wtyki w biorze podrozy to moze rezydentka nam zalatwi w miare ladny,super ze jest sejf w pokojach i free a jeszcze jak klima? jest w pokojach oczywiscie ale czy sterowana samemu czy z recepcji? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkowaty Re: Sonesta Club- Sharm dziś wróciłem 03.07.08, 18:16 Czy ten hotel jest popularny wśród Polaków ? Czy też raczej "Naszych" jest jak na lekarstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna510 Re: Sonesta Club 03.07.08, 18:37 Bylam w kwietniu : w hotelu przewazali Anglicy , oprocz tego Niemcy, Skandynawia,Wlosi, dziwnie malo Rosjan, Czesi i Polacy w mniejszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Sonesta Club 03.07.08, 22:14 troche szkoda ze malo polakow,zawsze razem wieczorem mozna skrecic mala imprezke w pokoju,a lece 9 wrzesnia moze ktos jeszcze?bylo by fajnie!!!!pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
gosiashek Re: Sonesta Club 04.07.08, 10:11 ja bylam w maju- hotel nastawiony na Angoli i Rosjan, ale Polacy sa, takze da sie cos skrecic. co do klimy-jest ok, sterowana indywidualnie. co do pokoi to odwiedzialam kilka i wszystkie byly podobne. Ja na poczatku chcialam w tych pokojach dalszych od restauracji ale nie bylo takich duzych dla 4 osob i po paru dniach porannego marszu na sniadanko (zazwyczaj tuz przed 10) dziekowalam za pokoj blisko recepcji i restauracji. a tak wogole to ja jestem bardzo zadowalona!-nie jestem ztych osob co sie strasznie czepiaja zle zrobionych fug w lazience... a i nie przerazajcie sie ze w czesci pokoi nie ma okien-tylko kolorowe w drzwiach balkonowych-jest przyjemnie chlodno, bo przez wielkie okno wpada duuuuzo zaru-to zaleta, nie wada-brak okna oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Sonesta Club 04.07.08, 10:46 ja raczej upierdliwy nie jestem i bedzie ok martwi mnie tylko ta plaza ze troche daleko bo pamietam ta rafe i rybki plywajace,nic trzeba bedzie podjechac lub podejsc na plaze,a jak wyglada tam plaza tzn lezaki za free dla nas czy tylko dla gosci sonesta beach? Odpowiedz Link Zgłoś
joannizell Re: Sonesta Club- doba hotelowa 04.07.08, 22:58 Witam serdecznie! (: Wybieramy sie do Sonesta Club(all inclus.) w połowie lipca. Nasza doba hotelowa kończy się o godz. 12 w południe,praktycznie od tej godziny jestesmy pozbawieni pokoju,mamy dostać wspólny pokój na bagaże,a do kraju wylatujemy w nocy.I tu pytanko: chcemy dopłacić za pokój i w nim zostać do momentu wylotu,czy jest taka mozliwość i ile to kosztuje?czy są z tym problemy?proszę o odpowiedź.Pozdrawiam!(: Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Sonesta Club- doba hotelowa 06.07.08, 21:29 pewnie bede mial ten sam problem,ale chyba najlepiej spytac w biorze podrozy z ktorego sie leci i tyle? fajnie ze w miare dobre opinie sa o tym hotelu i malo polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiashek Re: Sonesta Club- doba hotelowa 07.07.08, 08:49 witam Was! my mielismy tak samo, doba konczyla sie o 12 a odbierali nas z hotelu o 24, wiec ladnych pare godzin na basenie gratis!!!! sluchajcie, juz o tym gdzies pisalam, my z 2 dzieci spedzilismy ten dzien przy basenach, bo ten pokoj, ktory daja to przynajmniej jak my bylismy to nie zaden pokoj tylko bagaze do przechowalni bagazu a my moglismy skorzystac z prysznica w fitness clubie. to tyle.my zrezygnowalismy z wykupienia pokoju bo byl dla nas drogi a i tak calydzien bylismy poza pokojem-kosztowal 90 dolarow, trzeba sie tez dowiedziec czy sa wolne bo moze byc hotel oblozony. my od 12 do 17.- 18 bylismy na basenie, w miedzyczasie obiadek, pizze, piwko, potem sie wykapalismy ubralismy na wyjazd i na kolacje, potem przy barze, dzieci lataly az zasnely na lezakach i 24-wyjazd... da sie zrobic, a bez dzieci to juz wogole luzik. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Sonesta Club- doba hotelowa 07.07.08, 10:04 hej a powiedz mi jak wyglada sprawa plazy,tzn jest pomost nad rafa i drabinka do wody? tak zazwyczaj bywa i czy widac ta rafe i te rybki,nie wiem jak jest w tym hotelu ale jak bylem w innym to bylo super,zabieram 1 raz tam mloda zonke i tyle jej naopowiadalem jak jest pieknie w porownaniu do tunezji jak rok temu bylismy,mam nadz ze sie nie rozczaruje... Odpowiedz Link Zgłoś
czajkowaty Re: Sonesta Club 07.07.08, 10:33 Witam Dzięki za wszystkie wyczerpujące odpowiedzi. Zapewne korzystaliście z suchego prowiantu przy okazji wycieczek fakultatywnych - proszę napiszcie co wchodziło w jego skład ? Jakie napoje nazwijmy je "wyskokowe" serwują w sonesta Club w ramach all inc. ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiashek Re: Sonesta Club 07.07.08, 11:33 pomost jest i drabinka rowniez, rafa jest ale prawde mowiac nie dotarlam a rybek...kochany, wiecej niz na snurkowaniu w Ras Mohamed... jak w rybnym , przejsc sie nie da, bardzo mi sie to podobalo, nawet kamera spokojnie dalo sie filmowac. kanapek nie bralismy ale widzialam u znajomych-kanapki, pomidorek, owoce, soczki? chyba tak. a w sonest serwuja wszystko-tylko ich cuba libra i inne cudnie brzmiace nazwy-gin, wodka, whisky, ja zostalam przy piwku-slabe ale smaczne na szczescie i jak tak z nudow przy basenie sie popija to dziala. alez mi smaka narobiliscie, wezcie mnie z soba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czajkowaty Re: Sonesta Club 08.07.08, 21:02 Witam Pytanie moje dotyczy owadów. Znajoma mówiła mi, że dosyć uciążliwe są komary. Czy to rzeczywiście prawda, że w takim klimacie o tej porze roku wystepują ? - zastanawiam sie czy w związku z tym zabierać z kraju jakieś preparaty ? Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Sonesta Club 09.07.08, 00:52 te owady to w tym hotelu czy w egipcie? zadnych nie ma tylko raz z samego rana cos mnie gryzlo na plazy ale to wszedzie cos lata na swiecie,chyba najlepiej to wez dobry krem z wysokim filtrem bo slonce pali strasznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiashek Re: Sonesta Club 09.07.08, 09:38 co do owadow to w dzien nie ma ale jak czekalismy na wyjazd do polnocy pozarly nas komary...takie male zarloki...to tyle a w hotelu- no czasem sie zdarzyl, zdązyl wejsc bidulek ale juz nie wyszedl... Odpowiedz Link Zgłoś