ooo7 28.07.08, 16:37 Mam w sumie zrezerwowoany parking płatny, ale ktoś tu pisał, ze mozna w miarę bezpiecznie zostawić auto w pobliżu lotniska i przejsć na piechotę. WIecie gdzie- zawsze by stówka zoatała w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela351 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 17:15 -Smieszny jestes.Najlepiej to z kapcia idz na lotnisko wtedy bedzie najtaniej......oj juz cie widze na tych wakacjach... Odpowiedz Link Zgłoś
jadokama Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 18:08 aniela351 napisała: > -Smieszny jestes.Najlepiej to z kapcia idz na lotnisko wtedy bedzie > najtaniej......oj juz cie widze na tych wakacjach... Niestety On nie jest śmieszny, taka jest smutna rzeczywistość że za granicę zaczęli latać "turyści z oszczędności".......niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
shily Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 17:59 u mnie w gdansku normalnie autobusem mozna podjechac, bez zadnego problemu. a co do parkingu to on nie jest az taki drogi. :o Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 18:39 A przepraszam, czy korzystanie z darmowego parkingu to jakaś ujma na honorze??!! Jak mozna wogóle w ten sposób komuś odpowiadać? Niczyj interes jaka jest zasobność portfela pytajacego i na co zamierz swoje pieniądze wyadwać-chamstwo i prostactwo-dziekuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl przed KTÓRYM lotniskiem? bo tych w PL jest 28.07.08, 19:17 kilka....a nikt tu duchem swietym nie jest. Po pierwsze stac Cie na wyjazd to i na parking tez Cie stac powinno. Po drugie np. w Pyrzowicach mozesz miec z kuponem rabat 50%. Po trzecie sa tez parkingi inne niz lotniskowy -tak jest wlasnie w Pyrzowicach.Pytanie tylko, co w sytuacji gdy na posesji u Zenka ktos Ci auto zarysuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kawo53 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 20:28 Pytasz poważnie czy żart ?? Jedziesz na wczasy a "stówki" brak ??? No tak .... sąsiadom trzeba zainponować ... "Oni mogą to ja też". Oj ...... Odpowiedz Link Zgłoś
gryjt Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 20:43 Ale wymądrzacie się, a pytanie jak kazde inne. Moga być pytania dot. targowania , oszczedzania na bakszyszu, czy biletach wstępu to może byc pytanie dot. parkingu. Nie każdy zaraz jedzie do 5* tylko może pozwiedzać. Inna rzecz to czy warto ryzykować i zostawicsamochód bez dozoru. Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 21:09 No wiec używajce sobie do woli normalnie chce mi sie ryczeć że ludzie są tacy okrutni. Na ten wyjazd oszczędzaliśmy trzy lata. Jedziemy do hotelu 5* bo ja jestem poważnie chora i w zwiazku z tym nie mogę ryzykować w ppewnych wzgledach. W chwili obecnej po tak dużym wyrzeczeniu 100zł to dla nas dużo. Nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek będzie nas stac na taki wyjazd, nie wiem ile czasu bedziemy go odrabiać. Być moze też to nasz ostatni wyjazd. Nie widzę nic złego w moim pytaniu a tymbardziej w pozostawieniu samochodu na normalnym parkingu. Nie mam zamiaru porzucać samochodu na środku skrzyżowania czy na stacji benzynowej a w moim mieście jest bardzo duzo parkingów zarówno płatnych jak i bezpłatnych. Nie wiedziałam, ze w pobliżu okęcia nie ma możliwosci. No cóż ale ja tylko jestem chamem który sie pcha na zgraniczne wczasy a nie stać go na praking. Tak tak wiem-dla takich jak ja pozostaje siedzenie na balkonie. Jeszcze raz wielkie dzieki, za życzliwosć tolerancję i wyrozumiałość. Niestety nie jestem w stanie odszukac podobnego wątku, ale załozyłam go gdyż czytałam że ludzie polecali sobie parking koło okęcia. Tylko na tamtym wątku nikt nikomu nie ubliżał i jak sie okazało wielu ludzi zostawia samochody koło lotniska. Ale to chyba było forum o innym kraju. Wielbiciele egiptu jak widać potrafią tylko pluć jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7928 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 21:40 Nie przejmuj się obłuda jest wszechobecna. Takie typki nie mają odwagi powiedzieć nic w oczy, dają sobą pomiatać na co dzień to internet jest dla nich polem do popisu. Grunt to anonimowo. A co do parkingu to myślę, że dalej od lotniska znajdziesz za 50 zł. a komunikacja miejska nie jest zła. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 21:42 Niektore biura podrozy maja podpisane umowy z parkingami i wtedy ma sie rabat-prosze sprawdzic w biurze podrozy z ktorego wyjezdzacie. Nie wiem skad na Okecie bedziecie jechac, ale moze ma sens by ktos ze znajomych Was zawiozl a potem odebral? Pytanie z innej beczki:czy jest sens wyjezdzac jesli na miejscu trzeba sie liczyc z kazdym groszem? Znalam kiedys ludzi, ktorzy podczas wyjazdu na Slowacje koniecznie chcieli pojechac do Wiednia-tak tez zrobili, co z tego skoro nie mogli sie napic kawy ani zjesc Sachera. Odpowiedz Link Zgłoś
escada92 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 21:52 Ale wy wszyscy jesteście beznadziejni,nic Wam nie zrobiła a tak na nią "wjeżdzacie", no i co z tego,że chce oszczędzić 100 zł, może nie każdy ma tyle pieniędzy co Wy, a może tylko tak piszcecie, bo zadrościcie tego, że sami nigdzie nie wyjeżdzacie za granicę, jednym słowem żałosne. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela351 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 22:09 Ojejciu tak mi przykro moze kanapki zrobie na droge i podrzuce na lotnisko...Ja wszystko rozumie ,ze ciezko zarobic,ze wyjazd zycia ale bez przesady.Moze lepiej zastanowic sie trzeba bylo przed wyjazdem czy jest on taki wazny.Ja jesli bym miala niestabilna sytuacje materialna to bym w zyciu nie pchala sie na wyjazdy zagraniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl do escady i kkkkk4 29.07.08, 08:39 w czym macie problem, co wam przeszkadza w tym tekscie: "Niektore biura podrozy maja podpisane umowy z parkingami i wtedy ma sie rabat-prosze sprawdzic w biurze podrozy z ktorego wyjezdzacie. Nie wiem skad na Okecie bedziecie jechac, ale moze ma sens by ktos ze znajomych Was zawiozl a potem odebral? Pytanie z innej beczki:czy jest sens wyjezdzac jesli na miejscu trzeba sie liczyc z kazdym groszem? Znalam kiedys ludzi, ktorzy podczas wyjazdu na Slowacje koniecznie chcieli pojechac do Wiednia-tak tez zrobili, co z tego skoro nie mogli sie napic kawy ani zjesc Sachera." kkkk skoro jestes taki madry to moze zawiez autorke na lotnisko co? Tak sie sklada, ze nie raz i nie dwa odwozilam do Pyrzowic znajomych i mniej znajomych, i PRZEPRASZAM najmocniej, ze tym razem Okecie nie jest mi po drodze! Niestety nadal u nas pokutuje:zastaw sie a postaw sie a potem jest lament. I kto tu jest chamem i prostakiem? Spojrz na swoj jadowity post skierowany do mnie....masz racje zenula. Odpowiedz Link Zgłoś
escada92 Re: do iberii 29.07.08, 12:11 Iberia ja do Ciebie nic nie mam, nic złego na ciebie nie napisałam, to,że ludzie są beznadziejni to się nie odnosiło do Ciebie, tylko do tych, którzy oceniają tę kobietę a jej nie znają, pozdraWIAM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl do escady 29.07.08, 12:37 drzewko wskazuje, ze pisalas do mnie , stad moja poprzednia odp. Odpowiedz Link Zgłoś
escada92 Re: do iberii 29.07.08, 13:32 Napisałam, że sie zgadzam z kkkk4 z tym, że niesłusznie oceniają kobietę, to nie miało żadnego związku z Tobą, nie mam nic do Ciebie, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
isia1000 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 29.07.08, 14:25 ja bym załozycielki postu wcale tak nie żałowała tylko jeśli znam odpowiedź to odpowiedziałbym na pytanie bez zbędnych komentarzy, które można zostawić dla siebie.A na marginesie wielokrotnie przekonałam sie że ci, którzy właśnie maja pieniądze i nie muszą przesadnie oszczędzać maja na tyle mózgu, że szukaja rozwiązań które jakies tam oszczędności przynoszą-czasem to nie skąpstwo a gospodarność.A Ci drobni ciułacze, rozwalaniem uciułanych pieniążków na prawo i lewo leczą w wakacje swoje kompleksy i udaja innych, zamozniejszych niż są w rzeczywistości-i to jest żałosne a nie autorka, która zapytała o tańszy parking! Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 22:04 O zesz! Co za banda skur.... A co was obchodzi dlaczego ktoś chce jechać właśnie tam a nie gdzie indziej nawet jeżeli ciułał na ten wyjazd całe życie- czy musisz pani iberia.pl analizować czemu ktoś wybrał egipt zamiast pacanowa- kogo obchodzi kogo ty znasz i gdzie ten ktoś pojechał- czy nie mozna po prostu pomóc zamiast rozkładać życie człowieka na czynniki pierwsze, wypytywać i od razu przypinać mu etykietkę golasa, hama i prostaka?!! Jakby chcieli zeby ktoś ich zabrał z lotniska to by nie pytali gdzie zostawić samochód chyba logiczne. Poziom jaki reprezentują tacy ludzie jak wiekszosć to odpowiadajacych to po prostu poniżej gruntu. Jak można tak kogoś psychicznie upokarzać? Ludzie jak wy możecie patrzec na siebie wogóle w lustrze, jak mozecie życ sami ze swoją nienawiścią. A co w tym kurna złego że ktos pyta o parking? My zostawiamy czasem na parkingu dla pracowników lotu, rano wszystkie miejsca są wolne, nasi znajomi na pobliskiej stacji chyba orlen zostawiali (choć to troche nie za bardzo). Kobieto jedź na wakacje swojego życia, nie przejmuj sie obłudą tych ochydnych ludzi, mam nadzieję ze nie spotkam ich w zyciu na swojej drodze czego i Tobie życzę. Dla mnie to forum jest skończone-żenuła na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
escada92 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 22:11 kkkkk4 napisała: > O zesz! Co za banda skur.... > A co was obchodzi dlaczego ktoś chce jechać właśnie tam a nie gdzie > indziej nawet jeżeli ciułał na ten wyjazd całe życie- czy musisz > pani iberia.pl analizować czemu ktoś wybrał egipt zamiast pacanowa- > kogo obchodzi kogo ty znasz i gdzie ten ktoś pojechał- czy nie mozna > po prostu pomóc zamiast rozkładać życie człowieka na czynniki > pierwsze, wypytywać i od razu przypinać mu etykietkę golasa, hama i > prostaka?!! Jakby chcieli zeby ktoś ich zabrał z lotniska to by nie > pytali gdzie zostawić samochód chyba logiczne. Poziom jaki > reprezentują tacy ludzie jak wiekszosć to odpowiadajacych to po > prostu poniżej gruntu. Jak można tak kogoś psychicznie upokarzać? > Ludzie jak wy możecie patrzec na siebie wogóle w lustrze, jak > mozecie życ sami ze swoją nienawiścią. A co w tym kurna złego że > ktos pyta o parking? My zostawiamy czasem na parkingu dla > pracowników lotu, rano wszystkie miejsca są wolne, nasi znajomi na > pobliskiej stacji chyba orlen zostawiali (choć to troche nie za > bardzo). Kobieto jedź na wakacje swojego życia, nie przejmuj sie > obłudą tych ochydnych ludzi, mam nadzieję ze nie spotkam ich w zyciu > na swojej drodze czego i Tobie życzę. Dla mnie to forum jest > skończone-żenuła na maxa. Podzielam Twoją opinię w 100%, Ci ludzie są po prostu żałośni, nie znają tej osoby a oceniają. Miłego urlopu w Egipcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
27ewelinka Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 22:15 kkkkk4 w 100% podpisuję się pod tym co napisałeś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeef26 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 29.07.08, 12:27 kkkkk4 napisała: > O zesz! Co za banda skur.... > A co was obchodzi dlaczego ktoś chce jechać właśnie tam a nie gdzie > indziej nawet jeżeli ciułał na ten wyjazd całe życie- czy musisz > pani iberia.pl analizować czemu ktoś wybrał egipt zamiast pacanowa- > kogo obchodzi kogo ty znasz i gdzie ten ktoś pojechał- czy nie mozna > po prostu pomóc zamiast rozkładać życie człowieka na czynniki > pierwsze, wypytywać i od razu przypinać mu etykietkę golasa, hama i > prostaka?!! Jakby chcieli zeby ktoś ich zabrał z lotniska to by nie > pytali gdzie zostawić samochód chyba logiczne. Poziom jaki > reprezentują tacy ludzie jak wiekszosć to odpowiadajacych to po > prostu poniżej gruntu. Jak można tak kogoś psychicznie upokarzać? > Ludzie jak wy możecie patrzec na siebie wogóle w lustrze, jak > mozecie życ sami ze swoją nienawiścią. A co w tym kurna złego że > ktos pyta o parking? Popieram kkkk4 w 100%..życzę autorce watku wczasów życia,,,,a iberii zachłysnięcia się tą kawą w Wiedniu...... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl do jeef 29.07.08, 12:39 jeef26 napisał: > Popieram kkkk4 w 100%..życzę autorce watku wczasów życia,,,,a iberii zachłysnię cia się tą kawą w Wiedniu...... kotku:zycz a bedzie ci zyczone i nie zycz drugiemu co tobie niemile....hipokryto. Jesli mnie nie stac na Karaiby to tam nie lece-dla mnie proste, ale jesli ktos lubi sie katowac tym, ze wykosztuje sie na jakis wyjazd a na miejscu bedzie liczyl kazdy grosik to prosze bardzo.Dla mnie to bez sensu.I chyba mam prawo wyrazic swoje zdanie, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: do jeef 29.07.08, 12:45 A co jest złego w liczeniu każdego grosika??? Bo nie bardzo rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do ewano 29.07.08, 13:20 ewano2 napisała: > A co jest złego w liczeniu każdego grosika??? Bo nie bardzo > rozumiem... chodzilo mi o ograniczanie sie z powodu niskich funduszy.Czyli zastaw sie a postaw sie,rozumiem spelnianie marzen ale czy za wszelka cene? Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: do ewano 29.07.08, 13:44 iberia.pl napisała: >>rozumiem spelnianie marzen ale czy za > wszelka cene? > Oczywiście!! Marzenia tylko za wszelką cenę! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do ewano 29.07.08, 13:51 ewano2 napisała: > iberia.pl napisała: > > >>rozumiem spelnianie marzen ale czy za > > wszelka cene? > > > Oczywiście!! Marzenia tylko za wszelką cenę! ???? no coz, mozna i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: do ewano 29.07.08, 14:04 iberia.pl napisała: > > >! > > ???? no coz, mozna i tak. Trzeba, Iberia, trzeba. Inaczej cóż pozostaje? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do ewano 29.07.08, 15:31 ewano2 napisała: > iberia.pl napisała: > > > > >! > > > > ???? no coz, mozna i tak. > > Trzeba, Iberia, trzeba. Inaczej cóż pozostaje? Spelniam swoje marzenia, lecz nie takim kosztem, ale co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: do ewano 29.07.08, 15:39 Marzenia spełnia się każdym kosztem. Inaczej szkoda życia. Ale może nie wszystkim... Pozdrawiam tych, którzy spełniają swoje marzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sgtpirx Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 22:18 Ok, każdemu trzeba pomóc, takie wątki trafiają się również jak ktoś np jedzie do Berlina i z tamtąd chce upolować lastminute. Ja mam do lotniska w prostej linii 2 km mieszkam w Raszynie, znam dość dobrze temat parkingów w okolicy. Powiem szczerze że nigdy nie jechałem na lotnisko własnym samochodem chyba że po kogoś, lecąc na wakacje zawsze biorę taksówkę tak poprostu jest mi wygodniej. Tzw. parkingi przy lotnisku, owszem są w niedużej odległości lub nawet graniczą z lotniskiem tylko nie z tej strony gdzie potrzeba, żeby z takiego parkingu dojechać do lotniska trzeba je objechać dookoła, terminale są od ul Żwirki i Wigury, czyli jeśli zostawisz samochód na takim parkingu, to jedna opcja że parking dowozi cie do lotniska w ramach świadczonej opłaty za parkowanie, albo w zależności od położenia parkingu czeka cię jazda przynajmniej 2 lub 3 autobusami, co prawda nie daleko bo po kilka przystanków, ale z tego co mi się wydaje z pętli na Okęciu przy której są parkingi nie jedzie bezpośrednio na lotnisko żaden autobus - powiem szczerze że CHYBA - bo autobusem jechałem ostatni raz z 10 lat temu. Tuż przed lotniskiem po prawej stronie około 400-500 metrów są zaraz przy ulicy miejsca postojowe dla samochodów za które nie trzeba płacić, ale zostawiając tam samochód choć to jest tuż przy głównej ulicy to tak jak byś napisała kartkę złodziejowi - bierz co chcesz wracam za tydzien - nie wiem ile kosztuje dzien parkingowy na parkingach płatnych od strony Raszyna ale wiem że dowożą i odbierają klientów z lotniska oczywiście w miarę możliwości. Jeżeli jest tak jak piszesz że jesteś chora i trzy lata zbierałas na wycieczkę możesz zostawić samochód u mnie na podwórku, mam w Raszynie dom i działeczkę nie chce od ciebie kasy, ale na lotnisko odemnie co prawda w prostej linii jest blisko ale jak planujesz dojechać autobusem to 2 przesiadki, jak taksówką to 30 zł bo to strefa podmiejska, ale zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka1 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 23:13 szkoda nerów i łez na ludzi, którzy nie są tego warci.. życzę Ci miłego pobytu w Egipcie :)) serdecznie pozdrawiam. A. Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 29.07.08, 11:55 Nie tłumacz i nie przejmuj się! Ciekawe, że jak ktoś pisze o oszczędzaniu na wycieczkach w Egipcie i kupowaniu ich nie u rezydenta tylko w jakimś szemranym biurze, to jest OK, a jak chce oszczędzić na parkingu to już się dziwią! Ja tam osobiście wolałabym oszczędzić na parkingu! Odpowiedz Link Zgłoś
wrongder Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 29.07.08, 15:37 ewano2 napisała: > Nie tłumacz i nie przejmuj się! > Ciekawe, że jak ktoś pisze o oszczędzaniu na wycieczkach w Egipcie i > kupowaniu ich nie u rezydenta tylko w jakimś szemranym biurze, to > jest OK, To całkiem inna sprawa, nie dać się okraść rezydentowi na cenie wycieczki to chyba logiczne? Dać to ja mogę 100pln ale na 1 pln okraśc się nie dam > a jak chce oszczędzić na parkingu to już się dziwią! > Ja tam osobiście wolałabym oszczędzić na parkingu! Możesz sobie oszczędzać na parkingu jak jeździsz jakimś parchem, moje tytanowe felgi są z pewnością droższe niż Twój samochód(Quinnmallory może potwierdzić, sam był w szoku jak zobaczył :-))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 29.07.08, 15:40 Mnie odwożą na lotnisko, nie muszę się sama wieźć... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 29.07.08, 15:43 ewano2 napisała: > Mnie odwożą na lotnisko, nie muszę się sama wieźć... a ja jezdze sama, nie musze nikogo fatygowac, a poza tym tak lubie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 29.07.08, 15:56 To było do kolegi, dla którego samochód jest chyba przedłużeniem...;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
alteaxl Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 20.08.08, 18:44 nie dziwie się że jeździsz sama ja z taka osobą jak ty nawet za darmo bym nie pojechał,wydaje mi się że jesteś zakompleksioną kobietą zwaną (starą panną)ktora na forum daje upust swojej ułańskiej fantazji.Patrząc na ilośc postów nie robisz nic poza siedzeniem przy kompie(normalny człowiek jeszcze żyje,pracuje,zajmuje się rodziną) a ty nic żal mi ciebie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 20.08.08, 18:47 alteaxl napisała: > nie dziwie się że jeździsz sama ja z taka osobą jak ty nawet za > darmo bym nie pojechał,wydaje mi się że jesteś zakompleksioną > kobietą zwaną (starą panną)ktora na forum daje upust swojej > ułańskiej fantazji.Patrząc na ilośc postów nie robisz nic poza > siedzeniem przy kompie(normalny człowiek jeszcze > żyje,pracuje,zajmuje się rodziną) a ty nic żal mi ciebie bardzo. wow, coz za wnikliwa analiza domoroslego pseudopsychologa:-DDD Zanim kogos ocenisz spojrz najpierw w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
sgtpirx Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 22:24 P.S. jeśli lecisz do Hurghady 28 sierpnia rano to nawet zawioze cię na lotnisko bo sam lecę na 2 tyg. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ewekub Re: Gdzie zostawiacie samochód przed lotniskiem? 28.07.08, 22:31 Ludzie, ale jesteście żenujący :-( Autor wątku niech się nie przejmuje komentarzami nowobogackich mądral na tym forum. PORAŻKA... Odpowiedz Link Zgłoś
emma65 Re: Dzięki Ci sgtpirx za rzeczową odpowiedź :) 29.07.08, 11:17 A to już przerażenie mnie ogarniało jak czytałam to "uajdanie". Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: Dzięki Ci sgtpirx za rzeczową odpowiedź :) 29.07.08, 11:58 Ale, co ciekawe, pytanie gdzie najtaniej kupić alkohol nie zasługuje już na takie potępienie... Ech, a to Polska właśnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
last.modliszka76 Jakis obłed !!! 29.07.08, 12:34 to jakiś istny obłed coż złego jest w pytaniu a tańszy parking. A ja myśle ze aniela351 taka przemądrzala a ja na żaden wyjazd nie stać , łazi i loguje sie juz nie na jednym formu i głupoty wypisuje, jaka to ona nie jest nowobogacka i gdzie to ona nie była. Do łopaty i uczciwie zarób i odkładaj może ciebie bedzie stac na wyjazd z pacanowa do stolicy !! A oooo sie nie przejmuje jedzie na wakacje i doskonale sie bawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Jakis obłed !!!??? 29.07.08, 13:24 last.modliszka76 napisała: > to jakiś istny obłed coż złego jest w pytaniu a tańszy parking. tanszy czy moze niemal gratisowy ? Bo jest jednak roznica. > A ja myśle ze aniela351 taka przemądrzala a ja na żaden wyjazd nie stać , łazi i loguje sie juz nie na jednym formu i głupoty wypisuje, jaka to ona nie jest nowobogacka i gdzie to ona nie była. Do łopaty i uczciwie zarób i odkładaj może ciebie bedzie stac na wyjazd z pacanowa do stolicy !! wow, coz za kulturka...piekna osobista wycieczka, tylko po co? Czy to, ze ktos gdzies zabral glos i wynika z tego, ze byl tu i owdzie to od razu znaczy, ze jest nowobogacki? >>A oooo sie nie przejmuje jedzie na wakacje i > doskonale sie bawi :) amen. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela351 Re: last modliszko76 29.07.08, 23:27 A tu sie mylisz z reguly sie nie udzielam,chyba ze puszczaja mi nerwy na durne pytania.Nowobogacką nie jestem ciezko pracuje.W dodatku mam dopiero 22.l i od 4.l zarabiam sama na swoje wyjazdy..Zaliczylam ok 7 wyjazdow do Egiptowa.Jednak wiem ile one mnie kosztuja wyrzeczen.Wiec mi nie wciskaj droga pani pacanowa-bo moze sama sie tam wybierz i podkuj sobie co nieco.A kity na temat choroby,zlej sytuacji materialnej,wycieczki marzen, mozna wciskac ale w jakiejs fundacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
last.modliszka76 o to pojechałac 30.07.08, 09:25 ale mi teraz pojechałac prawie sie wzruszyłam !!! gratuluje takiej ilości wypraw brawo poprostu wszyscy jestesmy pod wrażeniem , tak samo ty mozesz kity wciskac jak twierdzisz ze ktos o swojej chorobie. mało może o zyciu wiesz, czy to cos złego ze ktos to długo odkładał na wyjazd pyta o tańczy parking. sama twierdzisz ze odkładasz na wyjazdy wiec nie wiadomo skad ten perfidny atak na oooo7. ktos prosił o rade a nie o złoscliwe docinki. mało o życiu jeszcze wiesz najwidoczniej skoro tak mowisz !!! milych wakacji i obys nigdy nie musiala opowiadac bajek w zadnej fundacji Odpowiedz Link Zgłoś
sgtpirx Re: Ech te kobiety chciałoby się rzec BABY 20.08.08, 19:50 ooo7 pewnie dawno pojechała i wróciła, przez co problem sam się rozwiązał a panie dalej kumkają, licytując sie czyj diabeł jest starszy, hmmmm powiem tak pewnie się naraże i zaraz mi panie do spółki dołożą jednocząc front, ale nie jestem ani staro bogackim ani nowo bogackim, w egiptowie pyłem x razy (nie chcę wymieniać cyfry bo jeszcze bardziej byście mi pewnie starały się dokopać) ale to forum nie jest po to żeby się obrzucać błotem, go zgonu. A tak szczerze to Egipt to wczasy dla ludzi przeciętnych (chodzi mi o kasę) bogaci lataja na Seszele lub na Malediwy ewentualnie robia objazdówkę ale nie po Nilu ale dookoła świata. Obie panie pozdrawiam i kłaniam się zazdroszcząc zacięcia. Odpowiedz Link Zgłoś