raczek07 01.08.08, 13:58 Czy Ktoś wrócił nie dawno z tego hotelu ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akmail8 Re: Iberotel Club Fanara 02.08.08, 22:21 Witaj raczku wróciłyśmy dwa dni temu jeżeli masz jakieś pytania odpowiem. Remont- bo o niego pewnie chcesz zapytać jest , w okolicach basenu i w głównym budynku. Dla osób siedzących nad basenem trochę moze to być nieprzyjemne uczucie - słychać roboty, młoty i kopanie. W El medinie- tam w budynku głównym masz dostep tylko do el mediny i sklepików - reszta wyłaczona. My mieszkałysmy w recidens i to na samym końcu- cudownie, cicho piekny widok bo na ogród a te opoiweści że daleko do morza- ludzie nie wiedzą co oznacza słowo daleko- spacer tymi alejkami to przyjemność- dodatkowo bliziutko do małego basenu- czasem po prostu wskakiwałam tam na pół godzinki aby popływac w czasie ewentualnego zejscia z plaży. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek07 Re: Iberotel Club Fanara 03.08.08, 10:13 Witam Serdecznie! A jak ogólne wrażenia z hotelu - podobało się ?? Wypoczeliście ? Byliście gdzieś na wycieczkach ? Napisz jeszcze czy 12 letni niejadek znajdzie coś dla siebie na posiłkach? I jak temperatury - mocno dokuczają ? Dziękuję za informację~! Odpowiedz Link Zgłoś
akmail8 Re: Iberotel Club Fanara 04.08.08, 15:13 Witaj Wszystko było super- hotel super jedzenie świetne mysle że kazdy tam cos dla siebie znajdzie. Odpoczełysmy- mimo że zrobiłysmy sporo wycieczek- jerozolima, Kair, Abu Galum, Tiran, góra mojżesza, moto safari i nurkowanie. Hotel absolutnie co polecenia o czym wiesz. Nie polecam Abu Galum to chyba jedna jedyna wycieczka która nie była warta poswięcenia jej całego dnia. W genialny sposób oderwałam się od codziennych zajęć i aż szko0da znów wracać do nich. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
raczek07 Re: Iberotel Club Fanara 04.08.08, 17:29 Kair ?? Jedno dniowa czy samolotem ?? Przecież to bardzo daleko - jak zniosłyście taką podróż? Ja myślę o Petrze ( jednak raczej samolotem ). Trochę boję się tych upałów. Bardzo Ci dziękuję za wszystkie informacje, jeśli przypomni Ci się coś o czym warto abym wiedziała - napisz proszę. Wylot mamy 26.08. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ziemba75 Re: Iberotel Club Fanara 06.08.08, 23:24 z Fanary wróciłem dzisiaj, w okolicach basenu wymieniali kafelki i już skończyli. Czy coś dalej będą robili przy dużym basenie nie wiem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
raczek07 Re: Iberotel Club Fanara - do Zemba75 07.08.08, 10:38 Napisz prosze jak ogólne wrażenia z pobytu ?? Czy trzeba coś zabrać przeciw komarom ?? Może jakieś wskazówki ?? Lecę za dwa tygodnie do Fanary. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ziemba75 Re: Iberotel Club Fanara - do Zemba75 07.08.08, 11:40 Komarów w hotelu nie ma w ogóle, ogólnie wszystko jest ok. Ja mieszkałem w domku 305 prawie na samym końcu i byłem bardziej zadowolony niż ci którzy prosili o kwaterunek w części RESIDENCE bliżej plaży ( czyli tak pośrodku hotelu ), gdyż Ja miałem bliżej choćb do wodopoju. Ręczników też nie musisz brać, Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Jak masz zamiar kupiś tam sprzęt do snurkowania to proponuję zaopatrzyć się w Polsce ( oni mają chyba nienajlepszej jakosci ) gdyż znajomy kupił płetwy to się powyginały, rurka przeciekała. Wiem że można w Fanarze wyporzyczyć sprzęt, ale ja nie kożystałem, wolałem mieć swój. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek07 Re: Iberotel Club Fanara - do Zemba75 07.08.08, 12:00 Ok. dziękuję ! Sprzęt mam swój. Napisz jeszcze, czy byliście gdzieś na wycieczkach i z jakiego biura. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemba75 Re: Iberotel Club Fanara - do Zemba75 07.08.08, 12:34 Byłem w Jerozolimie z ABBĄ i wszystko było ok. ( poza przypadkiem, że podczas jazdy kierowca zasnął za kierownicą, normalnie się osunął na kierownicę i zasną, jedno szczęście że zobaczył to gość który siedział w przedniej części autokaru i instynktownie zaragował i zaczął nim trzepać a ten od razy zachamował. Ale to przecież nie wina biura. ) Z wycieczkami jest jak z reklamą DOSI " Jak nie widac różnicy to po co przepłacać ". Resztę wycieczek zaliczyłem poprzednim razem i też kożystałem z miejscowych biur. Odpowiedz Link Zgłoś