baby79 07.08.08, 12:12 CZy znacie Ahmeda z Alfa Star pochodzi z Kairu, przywozi turystów z lotniska i na lotnisko, jeżdzi na wycieczki do Kairu, Jerozolimy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baby79 Re: Ahmed z Alfa Star 07.08.08, 12:46 baby79 napisała: > CZy znacie Ahmeda z Alfa Star pochodzi z Kairu, przywozi turystów z > lotniska i na lotnisko, jeżdzi na wycieczki do Kairu, Jerozolimy aha pracuje w Sharm Odpowiedz Link Zgłoś
olin1980 Re: Ahmed z Alfa Star 07.08.08, 16:03 Tak,ja znam.To mój narzeczony,a co chcesz od niego?? Odpowiedz Link Zgłoś
baby79 Re: Ahmed z Alfa Star 08.08.08, 08:00 Tak się składa, jeśli o tego samego chodzi (z wykształcenia jest archeologiem, u nas był w Kiroseiz), że chciał się ze mną ożenić i przyjechać do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
sebyzbarma Re: Ahmed z Alfa Star 08.08.08, 09:42 Chcial sie ozenic, zeby przyjechac do Polski, czy przyjechac do Polski, zeby sie ozenic? Czy planuje kontynuacje malzenstwa u siebie w kraju, czy zdecydowanie w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
baby79 Re: Ahmed z Alfa Star 08.08.08, 09:48 Chciał wziąść ślub i zamieszkać w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
olin1980 Re: Ahmed z Alfa Star 08.08.08, 10:39 Żartujesz chyba,mi mówił to samo.Ale trudno,jakoś sobie z tym poradzę,widocznie jesteś ładniejsza i fajniejsza ode mnie i pewnie chce układać sobie życie z tobą.Życzę wam dużo szczęścia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebyzbarma Re: Ahmed z Alfa Star 08.08.08, 11:01 > Chciał wziąść ślub i zamieszkać w Polsce. Domyslam sie, ze wiesz na czym stoisz i nie bedziesz potem plakac, ze podejrzewasz, ze ozenil sie z Toba dla wizy ;) Olin, pozdrawiam i zycze wytrwalosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sebyzbarma Re: Ahmed z Alfa Star 08.08.08, 11:05 Pytam z czystej ciekawosci: czy kazdy archeolog z wyksztalcenia ma prace, w ktorej “przywozi turystów z lotniska i na lotnisko, jeżdzi na wycieczki do Kairu”? Olin, wiesz cos? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
d-omi Re: Ahmed z Alfa Star 08.08.08, 11:12 > Pytam z czystej ciekawosci: czy kazdy archeolog z wyksztalcenia ma > prace, w ktorej “przywozi turystów z lotniska i na lotnisko, jeżdzi > na wycieczki do Kairu”? > Olin, wiesz cos? ;) Nie każdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ohbunny Re: Ahmed z Alfa Star 12.08.08, 18:26 a nie wiecie jak ma na nazwisko? bardzo mi na tym zalezy aaa i czy w ogole mowimy o ahmedzie z hurghady? :) Odpowiedz Link Zgłoś
baby79 Re: Ahmed z Alfa Star 08.08.08, 11:07 Zgadza się, już będąc tam wiedziałam o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebyzbarma Re: Ahmed z Alfa Star 08.08.08, 11:11 baby79 napisała: > Zgadza się, już będąc tam wiedziałam o co chodzi :) Gratuluje rozwagi. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ohbunny Re: Ahmed z Alfa Star 12.08.08, 18:33 a nie wiecie jak ma na nazwisko? bardzo mi na tym zalezy aaa i czy w ogole mowimy o ahmedzie z hurghady? :) - nie wiem czy tamto sie wyslalo :( Odpowiedz Link Zgłoś
tunidra Re: Ahmed z Alfa Star 05.09.08, 23:19 chodzi o mustafe z Sharm el sheikh; on jest archeologiem z kairu Odpowiedz Link Zgłoś
baby79 Re: Ahmed z Alfa Star 08.09.08, 10:44 mówił,ze ma na imię Ahmed, ja byłam w lipcu w Egipcie i poznałam go w drodze do hotelu Kiroseiz Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Ahmed z Alfa Star 14.09.08, 08:46 baby79 napisała: > mówił,ze ma na imię Ahmed, ja byłam w lipcu w Egipcie i poznałam go > w drodze do hotelu Kiroseiz Twoja naiwność w tym wątku mnie poraża. Odpowiedz Link Zgłoś