myszka75.1 09.08.08, 18:35 witam proszę o poradę wykupiłam wczasy do sunny days el palacio w HURGANDZIE. CO sądzicie o tym biurze i hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: egipt z Oasis 09.08.08, 18:47 o biurze sadze tyle co wiem od pracownika tegoz:czesto w Egipcie zmieniaja hotele, ale moze skoro masz El palacio, ktory luksusem nie grzeszy to moze Ci go nie zmienia. A na drugi raz zadaj takie pytanie ZANIM zaplacisz za wczasy. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: egipt z Oasis 09.08.08, 21:25 myszka75.1 napisała: > czy Oasis jest aż tak tragiczny? nie wiem czy jest tragiczny bo z nimi nie bylam.Nie martw sie na zapas bo to nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
ajo1711 Re: egipt z Oasis 10.08.08, 01:47 Witam, jeśli chodzi o hotel to Ci nie pomogę, a do biura Oasis nie mam zastrzeżeń. Byłam z nimi w lipcu w Hurghadzie i o dziwo hotelu mi nie zmieniono(Desert Rose 5*), mam nadzieję że i u Ciebie wszystko pójdzie zgodnie z planem. Nie martw się na zapas, bo niewiele już możesz....udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
kleofas21 Re: egipt z Oasis 11.08.08, 07:44 Ja bylam z nimi w tunezji i bylo super Odpowiedz Link Zgłoś
agga80 Re: egipt z Oasis 11.08.08, 08:23 Ja bylam z nimi w serenity makadi(5*) i nie mam im nic do zarzucenia- no moze po za rezydentka-byla nieuchwytna, ale nam na szczescie nie byla potrzebna. Organizacja wyjazdu b. dobra. Odpowiedz Link Zgłoś