Dodaj do ulubionych

WAVES hotel w Hurghadzie

IP: 62.233.189.* 13.10.03, 17:14
WAVES hotel w Hurghadzie, czy ktos mógłby coś napisać
Obserwuj wątek
    • Gość: Martinez Re: WAVES hotel w Hurghadzie IP: *.chello.pl 13.10.03, 20:43
      Witam - pc maniac poleca fajne forum z opisami hoteli, ale powiem co wiem.
      Hotel jest położony w samym centrum Hurghady - po przeciwnej stronie znajduje
      się chyba najtańszy sklep sieci Abu Ashara, gdzie można zrobić bezpiecznie i
      tanio zakupy (woda Bakara 1,5 litra kosztuje 1,25 L.E)Ale...hotel jest obecnie
      w remoncie - więc do atrakcji turystycznych trzeba dołączyć szum i warkot
      betoniarki, stukające młotki, wiercenia i inne tego typu.Plaża jest maluteńka i
      położona koło małej przystani, która jest własnością centrum nurkowego
      mieszczącego się na terenie hotelu. Dzięki temu przez hotel przewijają się
      codziennie tłumy ludzi dochodzących do statków itd...
      • pc_maniac Re: WAVES hotel w Hurghadzie 13.10.03, 23:19
        Pozwoliłem sobie dopisać również Twój opis do działu Egipt - hotele (opinie
        turystów).
        Mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe ;o)
        • Gość: Tom Re: WAVES hotel w Hurghadzie IP: *.radio.lublin.pl 14.10.03, 07:06

Z zewnątrz wyglądał jak nora, ale po dwóch tygodniach i częściowym remoncie
          elewacji zaczął przypominać hotel. Lookając zza ogrodzenia widać budyneczki
          hotelowe, a te z zewnątrz prezentowały się przyzwoicie. Plaża to ma chyba 20
          metrów długości. Gdzieś wcześniej ktoś napisał, cytuję: "głodowe porcje".

Pozdr.
          Tom
    • Gość: Przemo Re: WAVES hotel w Hurghadzie IP: *.gorzow.mm.pl 15.10.03, 23:19
      To hotel w centrum obok Sea Gull i Aqua Fan! Niedaleko jest market obecnie
      hotel ma zewnętrzny remont odświeżanie elewacji. Tyle wiem pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka