Gość: magda IP: 62.233.189.* 13.10.03, 17:14 WAVES hotel w Hurghadzie, czy ktos mógłby coś napisać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martinez Re: WAVES hotel w Hurghadzie IP: *.chello.pl 13.10.03, 20:43 Witam - pc maniac poleca fajne forum z opisami hoteli, ale powiem co wiem. Hotel jest położony w samym centrum Hurghady - po przeciwnej stronie znajduje się chyba najtańszy sklep sieci Abu Ashara, gdzie można zrobić bezpiecznie i tanio zakupy (woda Bakara 1,5 litra kosztuje 1,25 L.E)Ale...hotel jest obecnie w remoncie - więc do atrakcji turystycznych trzeba dołączyć szum i warkot betoniarki, stukające młotki, wiercenia i inne tego typu.Plaża jest maluteńka i położona koło małej przystani, która jest własnością centrum nurkowego mieszczącego się na terenie hotelu. Dzięki temu przez hotel przewijają się codziennie tłumy ludzi dochodzących do statków itd... Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: WAVES hotel w Hurghadzie 13.10.03, 23:19 Pozwoliłem sobie dopisać również Twój opis do działu Egipt - hotele (opinie turystów). Mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: WAVES hotel w Hurghadzie IP: *.radio.lublin.pl 14.10.03, 07:06 Z zewnątrz wyglądał jak nora, ale po dwóch tygodniach i częściowym remoncie elewacji zaczął przypominać hotel. Lookając zza ogrodzenia widać budyneczki hotelowe, a te z zewnątrz prezentowały się przyzwoicie. Plaża to ma chyba 20 metrów długości. Gdzieś wcześniej ktoś napisał, cytuję: "głodowe porcje". Pozdr. Tom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: WAVES hotel w Hurghadzie IP: *.gorzow.mm.pl 15.10.03, 23:19 To hotel w centrum obok Sea Gull i Aqua Fan! Niedaleko jest market obecnie hotel ma zewnętrzny remont odświeżanie elewacji. Tyle wiem pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś