wspomnienie88 26.09.08, 00:47 Hany, złoty ząb, tik "nerwowy", kto zna?? :) obecnie pracuje w Sindbad Aquapark w masażach :P hate, hate, hate :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konstancja15 Re: HANY hurghada 26.09.08, 00:58 ahahhahaaaaaaa... złoty ząb... no nie mogę....;)))) nie gniewaj się ale nie wytrzymałam!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja15 Re: HANY hurghada 26.09.08, 01:27 Ale co cię wzięło? ten ząb czy ten tick czy co?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wspomnienie88 Re: HANY hurghada 26.09.08, 01:46 wiesz, złoty ząb, myśle...facet coś w sobie ma :D:D heh no co tu miałam napisać, że ma czarne włosy :P Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: HANY hurghada 26.09.08, 10:02 ::)) Haniego ze złotym zębem nie znam:)o tym imieniu znam fajnego przewodnika mówi świetnie po polsku-kopalnia wiedzy jak chodzi o Egipt ma żonę joanne i synka.Ale on ustatkowany i myśle ze porządny z niego facet. Chyba nie zmienił profesji z tego co wiem i nie wstawił złota w jamie ustnej. Dobre hi hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
wspomnienie88 Re: HANY hurghada 26.09.08, 21:00 jak ktos chce podziwiac Hanego to zapraszam tu www.photoblog.pl/facecizegiptu/ Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: HANY hurghada 26.09.08, 21:31 No nie naprawde fajny facet!!!! Opisłas Go w taki zabawny sposób, że możnabyło pomyśleć że to jakis maszkaron! A tu proszę facet pełna piersią:-D Pozdrawiam i powodzenia z Twoim Habibi. Czekamy na dalsze fotki, chetnie bym cos wkleiła ale bark habibi tak naprawde nie żałuje po przeczytaniu co bardziej tragicznych opowieści miłosnych. Trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
magda3334 Re: HANY hurghada 26.09.08, 22:36 Fajnie to on tylko wygląda! Miałam okazję go poznać a teraz wiem co z nieo za ziółko!!! Mam nadzieję, że dziewczyny które miały z Casanovą do czynienia w końcu się otworzą! On nie jest nas wart!!!!! Dziewczyny!! Help! On kłamie jak z nut! Odpowiedz Link Zgłoś
wspomnienie88 Re: HANY hurghada 26.09.08, 22:45 no magda3334 ma rację :) to żaden mój habibi, no albo jeden z wielu epizódow na moich przecudownych wakacjach :) koleś jest MEGA KŁAMCĄ!!! ale przynajmniej ładnie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
dwakroki Re: HANY hurghada 29.09.08, 04:48 A nie tego szukałaś? Ciepłych słówek? Nie czepiam się, po prostu sugeruję, że wpisał się w twoje oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
wspomnienie88 Re: HANY hurghada 29.09.08, 12:20 no pewnie oczekiwałam, że będzie mnie bajerował, wykorzysta a potem zostawi, w końcu to są wakacje all inclusive... a ja głupia skorzystałam tylko z bajerowania... Odpowiedz Link Zgłoś
magda3334 Re: HANY hurghada 22.10.08, 19:57 Hej diewczyny! Wkrótce wybieram się do Hurghady i chętnie przekażę pozdrowienia Casanovie;)))))))) Jeżeli można, to proszę o podanie imienia:) będzie weselej:) Obiecuję zdać relację po powrocie:) Jeśli nie chcecie pisać na forum, to podaję maila magda3334@gazeta.pl Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś