Gość: wojtek IP: *.total-pack.pl 17.10.03, 08:45 Prawdopodobnie będę musiał pojechać z tym biure do Egiptu. Co sadzicie na temat tego biura, słyszałem, że nie jest najlepsze i potrafi zrobićw trąbe swojego klienta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Exim Tours IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.10.03, 11:06 ja byłam z nimi w Hurghadzie, wróciłam 14 października i mój pobyt wspominam fantastycznie. Jechałam pełna obaw ale wcale nie zmieniono mi hotelu, kwaterowanie w nocy odbyło się sprawnie (10 min) Rezydentaka była dostępna 2 razy w tyg, ale tak naprawde wcale jej nie potrzebowaliśmy, wycieczki wykupiliśmy u rezydenta w pakiecie, może drożej ale dla nas pewniej. Autobusy do Kairu i Luxoru były całkowicie sprawne i dobre, przewodnicy (szczególnie Mariusz w Kairze)kompetentni. Ja nie mam na co narzekać, wywiązali sie w 100% - Bez obaw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Exim Tours IP: *.gorzow.mm.pl 19.10.03, 16:53 Byłem w Sea Gull i też wracałem 14-tego do Poznania potwierdzam wypowiedż Ewy Exim OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Exim Tours IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 17.10.03, 16:24 Ja tydzień temu wróciłam z Egiptu.Byłam właśnie z Eximem.Przed wyjazdem miałam pewne obawy...Wysyłałam nawet maila do hotelu z pytaniem jak układa się współpraca pomiędzy nimi a biurem...Wszystko było ok - żadnej zmiany hotelu, rezydent był obecny na dyżurach.Pozdrawiam i miłego wypoczynku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Exim Tours 17.10.03, 16:26 Sądząc po narzekaniach na różne biura podróży na tym forum, to Exim tak naprawdę nie na aż tak dużo negatywów jak inne biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnienienia Re: Exim Tours IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 17.10.03, 16:34 Nie wiem czy bedziesz "musiał", bo to dosc wzgledne, w sumie nikt nic nie musi! Ja nie musiałam, a pojechałam z Eximem, 26 wrzesnia wrocilam i jestem bardzo zadowolona. Nie mialam przykrych niespodzianek: odlot i przylot-punktualnie; hotel, ten, który wybrałam; rezydentka, miła, spotkanie z nia wcale nie ograniczało sie do wciskania na siłe wycieczek. Naprawde, zycze Ci równie cudownego urlopu, jak mój!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Exim Tours IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.10.03, 17:02 Ja też wspominam mile rezydentów, pani Ewa świerszczyńska przyszła punktualnie na spotkanie organizacyjne, opowiadała nam najpierw dość długo o Egipcie, zwyczajach, zasadach, lekach itp. Dopiero na koniec zaproponowała wycieczki, nie zmuszała, nie ponaglała i nie odradzała miejscowych. My trochę sie wahaliśmy i umówiliśmy się z nią na wieczór, do tego czasu przeszliśmy się po miejscowych biurach, różnica była spora, ale do przeżycia. Zdecydowaliśmy sie jechać z Eximem na wycieczki i nie żałowliśmy. Tak więc nie ma się czego obawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Exim Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 15:00 Chodzi o to, że tą wycieczkę dostałem w nagrodę z pracy i biuro jest z góry narzucone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Exim Tours IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.10.03, 15:09 To gratulacje, gdybym ja dostala wycieczke do Egiptu chybabym oszalała, wróciłam parę dni temu, a już chcę tam wracać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnienienia Re: Exim Tours IP: *.dialup.supermedia.pl 20.10.03, 14:28 TAAAAKKAAA NAGRODA!!!!SZCZERZE GRATULUJE!!!GDYBYM DOSTAŁA TAKA NAGRODE, NIE MARTWIŁABYM SIE NIEPOTRZEBNIE!!!CZY ZMIENILIBY MI HOTEL, CZY NIE -NIE OBCHODZIŁOBY MNIE TO!!!! NIE MA CO PŁAKAC NAD MLEKIEM, KTÓRE SIE NIE ROZLAŁO, ZYCZE ZAJEBISTEGO URLOPU I JESZCZE RAZ SZCZERZE GRATULUJE!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Exim Tours IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.10.03, 23:34 hmm... mnie Exim zamienił hotel. Miesiąc temu byłam w Sharmie i niestety na lotnisku dowiedziałam się, że hotelu, który pieczolowicie wybieralam NIE MA, mogą być bungalowy, albo inny hotel ( tej samej- ponoć-klasy). W zeszłym roku też byłam z Eximem, i było (poza organizacją powrotu ) o.k. Reasumując - chyba jak kazde biuro nie sa przewidywalmi do końca i gwarancjii nie ma.... Zazdroszcze ci tej wycieczki, tym bardziej,że funduje pracodawca. Zaryzykować warto. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronus Re: Exim Tours IP: *.dami.pl 21.10.03, 09:47 Byłem z Eximem w Hurghadzie.Dopłaciłem 150 euro do singla.W Kairze ponownie musiałem dopłacić 15 USD .Wcześniej zapłaciłem za wycieczkę do Kairu 40 USD i nikt mnie nie informował o dodatkowych opłatach.Nie chodzi o pieniądze chodzi o zasady.Pozatym Exim jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś