Dodaj do ulubionych

Exim Tours

IP: *.total-pack.pl 17.10.03, 08:45
Prawdopodobnie będę musiał pojechać z tym biure do Egiptu. Co sadzicie na
temat tego biura, słyszałem, że nie jest najlepsze i potrafi zrobićw trąbe
swojego klienta?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Exim Tours IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.10.03, 11:06
      ja byłam z nimi w Hurghadzie, wróciłam 14 października i mój pobyt wspominam
      fantastycznie. Jechałam pełna obaw ale wcale nie zmieniono mi hotelu,
      kwaterowanie w nocy odbyło się sprawnie (10 min) Rezydentaka była dostępna 2
      razy w tyg, ale tak naprawde wcale jej nie potrzebowaliśmy, wycieczki
      wykupiliśmy u rezydenta w pakiecie, może drożej ale dla nas pewniej. Autobusy
      do Kairu i Luxoru były całkowicie sprawne i dobre, przewodnicy (szczególnie
      Mariusz w Kairze)kompetentni. Ja nie mam na co narzekać, wywiązali sie w 100% -
      Bez obaw!
      • Gość: Przemo Re: Exim Tours IP: *.gorzow.mm.pl 19.10.03, 16:53
        Byłem w Sea Gull i też wracałem 14-tego do Poznania potwierdzam wypowiedż Ewy
        Exim OK.
    • Gość: anka Re: Exim Tours IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 17.10.03, 16:24
      Ja tydzień temu wróciłam z Egiptu.Byłam właśnie z Eximem.Przed wyjazdem miałam
      pewne obawy...Wysyłałam nawet maila do hotelu z pytaniem jak układa się
      współpraca pomiędzy nimi a biurem...Wszystko było ok - żadnej zmiany hotelu,
      rezydent był obecny na dyżurach.Pozdrawiam i miłego wypoczynku!!!!
      • pc_maniac Re: Exim Tours 17.10.03, 16:26
        Sądząc po narzekaniach na różne biura podróży na tym forum, to Exim tak
        naprawdę nie na aż tak dużo negatywów jak inne biura.
    • Gość: agnienienia Re: Exim Tours IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 17.10.03, 16:34
      Nie wiem czy bedziesz "musiał", bo to dosc wzgledne, w sumie nikt nic nie musi!
      Ja nie musiałam, a pojechałam z Eximem, 26 wrzesnia wrocilam i jestem bardzo
      zadowolona. Nie mialam przykrych niespodzianek: odlot i przylot-punktualnie;
      hotel, ten, który wybrałam; rezydentka, miła, spotkanie z nia wcale nie
      ograniczało sie do wciskania na siłe wycieczek.
      Naprawde, zycze Ci równie cudownego urlopu, jak mój!!!!!!!!!!
      • Gość: ewa Re: Exim Tours IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.10.03, 17:02
        Ja też wspominam mile rezydentów, pani Ewa świerszczyńska przyszła punktualnie
        na spotkanie organizacyjne, opowiadała nam najpierw dość długo o Egipcie,
        zwyczajach, zasadach, lekach itp. Dopiero na koniec zaproponowała wycieczki,
        nie zmuszała, nie ponaglała i nie odradzała miejscowych. My trochę sie
        wahaliśmy i umówiliśmy się z nią na wieczór, do tego czasu przeszliśmy się po
        miejscowych biurach, różnica była spora, ale do przeżycia. Zdecydowaliśmy sie
        jechać z Eximem na wycieczki i nie żałowliśmy.
        Tak więc nie ma się czego obawiać!
      • Gość: wojtek Re: Exim Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 15:00
        Chodzi o to, że tą wycieczkę dostałem w nagrodę z pracy i biuro jest z góry
        narzucone.
        • Gość: ewa Re: Exim Tours IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.10.03, 15:09
          To gratulacje, gdybym ja dostala wycieczke do Egiptu chybabym oszalała,
          wróciłam parę dni temu, a już chcę tam wracać!
        • Gość: agnienienia Re: Exim Tours IP: *.dialup.supermedia.pl 20.10.03, 14:28
          TAAAAKKAAA NAGRODA!!!!SZCZERZE GRATULUJE!!!GDYBYM DOSTAŁA TAKA NAGRODE, NIE
          MARTWIŁABYM SIE NIEPOTRZEBNIE!!!CZY ZMIENILIBY MI HOTEL, CZY NIE -NIE
          OBCHODZIŁOBY MNIE TO!!!!

NIE MA CO PŁAKAC NAD MLEKIEM, KTÓRE SIE NIE ROZLAŁO, ZYCZE ZAJEBISTEGO URLOPU I
          JESZCZE RAZ SZCZERZE GRATULUJE!!!!!!!!!!!1
    • Gość: mania Re: Exim Tours IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.10.03, 23:34
      hmm... mnie Exim zamienił hotel. Miesiąc temu byłam w Sharmie i niestety na
      lotnisku dowiedziałam się, że hotelu, który pieczolowicie wybieralam NIE MA,
      mogą być bungalowy, albo inny hotel ( tej samej- ponoć-klasy). W zeszłym roku
      też byłam z Eximem, i było (poza organizacją powrotu ) o.k. Reasumując - chyba
      jak kazde biuro nie sa przewidywalmi do końca i gwarancjii nie ma....
      Zazdroszcze ci tej wycieczki, tym bardziej,że funduje pracodawca. Zaryzykować
      warto.
      pozdrowienia
      • Gość: bronus Re: Exim Tours IP: *.dami.pl 21.10.03, 09:47
        Byłem z Eximem w Hurghadzie.Dopłaciłem 150 euro do singla.W Kairze ponownie
        musiałem dopłacić 15 USD .Wcześniej zapłaciłem za wycieczkę do Kairu 40 USD i
        nikt mnie nie informował o dodatkowych opłatach.Nie chodzi o pieniądze chodzi o
        zasady.Pozatym Exim jest w porządku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka