Gość: zbig IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 19:03 Czy ktoś może mi powiedzieć coś o hotelu El Diwan.Jak daleko jest do plaży i czy ta plaża w zatoce Sharks Bay ma rafy koralowe. Czy na przełomie listopada i grudnia woda nie jest za zimna?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beduinka Re: El Diwan 26.10.03, 19:22 tutaj masz wątek na temat tego hotelu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8432615 Gość portalu: zbig napisał(a): > Czy ktoś może mi powiedzieć coś o hotelu El Diwan.Jak daleko jest do plaży i > czy ta plaża w zatoce Sharks Bay ma rafy koralowe. Czy na przełomie > listopada i grudnia woda nie jest za zimna?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duny@t-email.de Re: El Diwan IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 04.11.03, 10:24 Cześć Zbigu Ja byłem w Al Diwan w z kumplem w tym roku i słuchaj było fajnie, chociaż jedzenie jest nieciekawe i Polaków traktują nienajlepiej. Najbardziej niesamowita jest rafa. Polecam przepłynięcie się w lewo, do samrgo cypelka, jaki tam będzie widoczny ( można zobaczyć płaszczki ) Polecam również wycieczki: Tiran-można zobaczyć delfiny Quady po pustyni_mnóstwo adrenaliny I oczywiście dwudniowy Kair pozdrawiam Duny Odpowiedz Link Zgłoś