20.01.09, 10:06
Witam,
mam pytanie Gdzie jest epiej kupić maskę i fajkę do nurkowania w Egipcie czy w Polsce ?
----
Szukam opini na temat Hotelu Elysees w Hurghadzie jeżeli ktoś coś wie proszę pisać paty8@wp.pl.
Obserwuj wątek
    • zla_wiedzma Re: Gdzie? 20.01.09, 10:28

• bogna71 Re: Gdzie? 20.01.09, 10:57
      Jeżeli chcesz, żeby sprzęt Ci służył długo, to polecam sklep nurkowy w Polsce -
      można uzyskać fachową poradę, dobrać sprzęt i przećwiczyć zakładanie. Kupiliśmy
      tak nasze akcesoria i są w porządku - nic nie cieknie, pan dobrał maskę do
      małego pyska naszego kilkulatka, nie zapłaciliśmy też jakichś strasznych pieniędzy.
      Ale myśmy wiedzieli, że nie jest to zakup na jeden raz, ten sprzęt ma nam
      posłużyć jakiś czas, a dodatkowo mój chłop potrzebował szkieł optycznych, więc
      wszystko załatwiliśmy na miejscu.
      Fachowcy mówią, że w Egipcie też kupisz i będziesz pływać, ale ja jednak wolałam
      zakupy w Polsce.
      • rege2 Re: Gdzie? 20.01.09, 11:09
        W Polsce też są chińskie, to co za różnica? ..W Egipcie kupisz wszędzie, chcą
        nawet 40$, zalezy jak się targujesz..w hotelu z butami po 12$...wymieniłam $ na
        fu, to wyszło za 10$ maska i butelka wody...patrz,żeby była silikonowa, bo te
        lepiej przylegają i nic nie przecieka!...widoczność super, one lekko
        powiekszają,...znajomi kupili jakieś badziewie, wiecznie tylko wodę wylewali...
        • paty8 Re: Gdzie? 20.01.09, 14:03
          Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka