Gość: zdzir IP: 81.210.121.* 21.11.03, 18:31 Wielu z Was pewnie zostało zakwaterowanych w tym hotelu z Alfy Star. To stosunkowo nowy i niedrogi (dla organizatora oczywiście;) hotel. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc_maniac Re: RADISSON SAS w TABA 23.11.03, 11:26 Przyłączam się do prośby. Pomimo, że w dziale: EGIPT-HOTELE (opinie turystów) zgromadzonych jest prawie 300 opinii o 70 hotelach, to o Radisson SAS jeszcze nikt z turystów się nie wypowiedział. Najprostszyym sposobem aby znaleźć wszelkie przydatne informacje o Egipcie znajdziesz w serwisie: EGIPT - wszystko o ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: RADISSON SAS w TABA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 01:00 Zajebisty po prostu (jedyny mankament ze na uboczu) Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac opis mnie powalił.. 24.11.03, 07:42 Liczyłem, ze opiszesz ten hotel w dziale: EGIPT-HOTELE (opinie turystów) i że napiszesz tam jakieś konkrety na które oczekują kolejni turyści, a tu jedno zdanie :o( --- EGIPT - wszystko o ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: opis mnie powalił.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 16:32 Opisze ale wczoraj tylko tak wstepnie napisalam z braku czasu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: opis mnie powalił.. IP: *.udn.pl 03.12.03, 21:18 opisz wreszcie , bo tam lece za tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: opis mnie powalił.. IP: 81.10.27.* 04.12.03, 15:46 to ja bede fajnym kumplem i pomoge kolegom:) mialem przyjemnosc spedzic w hotelu radisson sas w tabie dwutygodniowy urlop, oto moja opinia: hotel z tego co zdolalem sie zorientowac ma maksymalanie kilkanascie , a moze tylko kilka miesiecy.jest niezle wypasiony, pokoje sa bardzo przestronne, jak np.przed wyjazdem wpadnicie na pomysl i przywieziecie recepcjoniscie np.piersioweczke dobrej wodeczki:), to jest duza szansa ze przydzieli Wam pokoj z twz.sea view, po prostu masakra.my dostalismy pokoj z wyjsciem na ogrod, i widok jaki nam sie ukazal ok.5.30 rano,czyli tamtejszy rozowy wschod slonca po prostu rozpieprzyl nas na lopatki, najbardziej zajebiste bylo to ze podziwialismy to wszystko z naszego pokoju, po prostu czad!!!!!!ale wracajac do samego hotelu to tak, zarcie jest naprawde niezle, nie mozna narzekac, mozna tez wykupic opcje all inclusive.hotel ma zajebista plaze i powiem Wam, ze trafilem tam przez czysty przypadek, bo nas przerzucili z hotelu czterogwiazdkowego w sharmie, i wiecie co,my z kumplami nie narzekalismy na zmiane hahahaha. taba jest czadowa, nie ma tej komercji i tlumow co w sharm, za to piekna, dzika natura, patrzysz w lewo dzikie gory, a za chwile po spojrzeniu w prawo, morze czerwone, wg mnie najpiekniejsze morze swiata. polecam goroco i tabe i sam hotel, bo naprawde jest fajny, o przypomnialem sobie jeszcze maja dyskoteke i fajny bar hahaha nic tylko hulac.pozdrawiam kolegow, bo musze spadac,czesc Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Pomyliłem nazwę z lokalizacją - opisy hotelu są!! 04.12.03, 19:11 Oto adres gdzie już jest 5 opisów tego hotelu: EGIPT-HOTELE Radisson Sas Golden Resort --- EGIPT - wszystko o ... Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Jerzy, czy to na pewno hotel w el Taba? 04.12.03, 20:42 Cześć. Już mi się te hotele Radison SAS pomieszały, chciałbym, aby w dziale o hotelach były poprawne informacje, a teraz kiedy dowiaduję się, że na półwyspie są 2 hotele o tej nazwie to nawet nie wiem, który opis jest do którego :o( Zerknij do opisów hotelu Radison SAS w Sharm na forum i zweryfikuj, czy wszystkie dotyczą faktycznie tego hotelu. A gdybyś jeszcze założył tam wątek o Radison w El Tabie, to byłbym wniebowzięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egipcjanka Re: Jerzy, czy to na pewno hotel w el Taba? IP: 213.131.78.* 05.12.03, 13:37 W zastepstwie Jerzego. Jak ktos mowi o dzikiej naturze dookola, to napewno ma na mysli Radisona w Tabie (bez el).Faktycznie nowiutki i wypasiony, a widoki niesamowite: przepiekne gory na wyciagniecie reki, morze z cudna rafa, zyc sie chce. Sama Taba, choc niewielka (trudno ja nazwac kurortem) jest ciekawa, jesli ktos lubi "koloryt lokalny"; jak nie lubi, moze siedziec w hotelu, zwlaszcza jak ma all inclusive. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Jerzy, czy to na pewno hotel w el Taba? IP: 81.10.27.* 05.12.03, 16:00 Egipcjanko, dzieki serdecznie:)tak, ten hotel, ktory Wam wczesniej opisalem jest to rzeczywiscie Radisson SAS w Tabie, reszte juz znacie:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzir Re: RADISSON SAS w TABA IP: 81.210.121.* 06.12.03, 10:00 Bóg Zapłać dobrzy ludzie za info. Generalnie tego sie spodziewałem...myśle, że się nie zawiodę. Odpowiedz Link Zgłoś