Dodaj do ulubionych

RADISSON SAS w TABA

IP: 81.210.121.* 21.11.03, 18:31
Wielu z Was pewnie zostało zakwaterowanych w tym hotelu z Alfy Star. To
stosunkowo nowy i niedrogi (dla organizatora oczywiście;) hotel. Proszę o
opinie.
Obserwuj wątek
    • pc_maniac Re: RADISSON SAS w TABA 23.11.03, 11:26
      Przyłączam się do prośby.
      Pomimo, że w dziale:
      EGIPT-HOTELE (opinie turystów)
      zgromadzonych jest prawie 300 opinii o 70 hotelach, to o Radisson SAS jeszcze
      nikt z turystów się nie wypowiedział.

Najprostszyym sposobem aby znaleźć wszelkie przydatne informacje o Egipcie
      znajdziesz w serwisie:
      EGIPT - wszystko o ...
    • Gość: Sylwia Re: RADISSON SAS w TABA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 01:00
      Zajebisty po prostu (jedyny mankament ze na uboczu)
      • pc_maniac opis mnie powalił.. 24.11.03, 07:42
        Liczyłem, ze opiszesz ten hotel w dziale:
        EGIPT-HOTELE (opinie turystów)
        i że napiszesz tam jakieś konkrety na które oczekują kolejni turyści, a tu
        jedno zdanie :o(

---
        EGIPT - wszystko o ...
        • Gość: Sylwia Re: opis mnie powalił.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 16:32
          Opisze ale wczoraj tylko tak wstepnie napisalam z braku czasu pozdrawiam
          • Gość: reni Re: opis mnie powalił.. IP: *.udn.pl 03.12.03, 21:18
            opisz wreszcie , bo tam lece za tydzien
            • Gość: jerzy Re: opis mnie powalił.. IP: 81.10.27.* 04.12.03, 15:46
              to ja bede fajnym kumplem i pomoge kolegom:)
              mialem przyjemnosc spedzic w hotelu radisson sas w tabie dwutygodniowy urlop,
              oto moja opinia:
              hotel z tego co zdolalem sie zorientowac ma maksymalanie kilkanascie , a moze
              tylko kilka miesiecy.jest niezle wypasiony, pokoje sa bardzo przestronne, jak
              np.przed wyjazdem wpadnicie na pomysl i przywieziecie recepcjoniscie
              np.piersioweczke dobrej wodeczki:), to jest duza szansa ze przydzieli Wam
              pokoj z twz.sea view, po prostu masakra.my dostalismy pokoj z wyjsciem na
              ogrod, i widok jaki nam sie ukazal ok.5.30 rano,czyli tamtejszy rozowy wschod
              slonca po prostu rozpieprzyl nas na lopatki, najbardziej zajebiste bylo to ze
              podziwialismy to wszystko z naszego pokoju, po prostu czad!!!!!!ale wracajac
              do samego hotelu to tak, zarcie jest naprawde niezle, nie mozna narzekac,
              mozna tez wykupic opcje all inclusive.hotel ma zajebista plaze i powiem Wam,
              ze trafilem tam przez czysty przypadek, bo nas przerzucili z hotelu
              czterogwiazdkowego w sharmie, i wiecie co,my z kumplami nie narzekalismy na
              zmiane hahahaha. taba jest czadowa, nie ma tej komercji i tlumow co w sharm,
              za to piekna, dzika natura, patrzysz w lewo dzikie gory, a za chwile po
              spojrzeniu w prawo, morze czerwone, wg mnie najpiekniejsze morze swiata.
              polecam goroco i tabe i sam hotel, bo naprawde jest fajny, o przypomnialem
              sobie jeszcze maja dyskoteke i fajny bar hahaha nic tylko hulac.pozdrawiam
              kolegow, bo musze spadac,czesc
              • pc_maniac Pomyliłem nazwę z lokalizacją - opisy hotelu są!! 04.12.03, 19:11
                Oto adres gdzie już jest 5 opisów tego hotelu:
                EGIPT-HOTELE Radisson Sas Golden Resort

---
                EGIPT - wszystko o ...
              • pc_maniac Jerzy, czy to na pewno hotel w el Taba? 04.12.03, 20:42
                Cześć. Już mi się te hotele Radison SAS pomieszały, chciałbym, aby w dziale o
                hotelach były poprawne informacje, a teraz kiedy dowiaduję się, że na
                półwyspie są 2 hotele o tej nazwie to nawet nie wiem, który opis jest do
                którego :o(

Zerknij do opisów hotelu Radison SAS w Sharm na forum i zweryfikuj, czy
                wszystkie dotyczą faktycznie tego hotelu.

A gdybyś jeszcze założył tam wątek o Radison w El Tabie, to byłbym
                wniebowzięty.
                • Gość: Egipcjanka Re: Jerzy, czy to na pewno hotel w el Taba? IP: 213.131.78.* 05.12.03, 13:37
                  W zastepstwie Jerzego. Jak ktos mowi o dzikiej naturze dookola, to napewno ma
                  na mysli Radisona w Tabie (bez el).Faktycznie nowiutki i wypasiony, a widoki
                  niesamowite: przepiekne gory na wyciagniecie reki, morze z cudna rafa, zyc sie
                  chce. Sama Taba, choc niewielka (trudno ja nazwac kurortem) jest ciekawa, jesli
                  ktos lubi "koloryt lokalny"; jak nie lubi, moze siedziec w hotelu, zwlaszcza
                  jak ma all inclusive. Polecam.
                  • Gość: jerzy Re: Jerzy, czy to na pewno hotel w el Taba? IP: 81.10.27.* 05.12.03, 16:00
                    Egipcjanko, dzieki serdecznie:)tak, ten hotel, ktory Wam wczesniej opisalem
                    jest to rzeczywiscie Radisson SAS w Tabie, reszte juz znacie:)
                    pozdro
    • Gość: zdzir Re: RADISSON SAS w TABA IP: 81.210.121.* 06.12.03, 10:00
      Bóg Zapłać dobrzy ludzie za info. Generalnie tego sie spodziewałem...myśle, że
      się nie zawiodę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka