Dodaj do ulubionych

najbardziej luksusowy hotel

07.03.09, 19:23
w egipcie jaki poelcacie ,nalepiej zeby mozna bylo korzystac z jacuzzi ,piekne
pokoje ,czyste ,pyszne i roznorodene jedzenie ,bogate atrakcje turystyczne
,piekne duze baseny (zjezdzalnie) ,kajaki,pontony i inne ciekawe rozywki ,
Obserwuj wątek
    • 45s11 Re: najbardziej luksusowy hotel 07.03.09, 19:30

Napisz jeszcze czy w przedziale cenowym
      1000-1500 zł, HB, czy w wesrsji Super All za 1500-2000 zł,na 2 tyg.
      • jennifer87 Re: najbardziej luksusowy hotel 07.03.09, 19:32
        interesuje mnie opcja allinlusive -na tydzien(7 dni) do 2500zl na glowe:)
        • toosiak Re: najbardziej luksusowy hotel 07.03.09, 21:06
          no tak, i potem sie czyta "wspomnienia" zlotoklamkowcow za 2 tysie =]
          • strus1977 Re: najbardziej luksusowy hotel 07.03.09, 21:09
            Dokładnie, z takim nastawieniem na "luksus" i z taką kasą lepiej
            daruj sobie wyjazd. Takie rzeczy tylko w Erze..
        • darrek4 Re: najbardziej luksusowy hotel 07.03.09, 22:17
          jennifer87 napisała:

> interesuje mnie opcja allinlusive -na tydzien(7 dni) do 2500zl na glowe:)

To chyba będzie Burj al Arab tylko że w Dubaju :) Stawka dzienna
        • 2rd Re: najbardziej luksusowy hotel 13.03.09, 18:55
          nie sciemniaj chyba ze myslalas o dobie za ta sume.
    • fllowy Re: najbardziej luksusowy hotel 07.03.09, 20:23
      oj to "najbardziej luksusowego" z tych 2500 się raczej (NA PEWNO) nie za zrobić
      co najwyżej "w miarę przyzwoity", ale to już nie będzie pasowało do Twojego
      tematu ;)
      Pozdrawiam
    • colin1974 Re: najbardziej luksusowy hotel 07.03.09, 20:36
      Najbardziej luksusowy hotel do 2500zł ,może za dobe to prędzej.

• wojtek37k Re: najbardziej luksusowy hotel 07.03.09, 22:41
        Ja proponuje Four Season w Sharmie jest bardzo dobrze sytuowany ,
        jako jeden z nielicznych porosniety czymś trawopodobnym , serwis
        najwyższej jakości cena jest ok 500$ doba ze śniadaniem . Mogę
        zaproponować jeszcze Renesans Golden View , miał tytuł hotelu roku w
        2007 na Synaju , wygrał nawet z Four Season . Tam jednak bedzie
        taniej i będzie All Inkl. cena tygodnia kształtuje się w okolicy
        4000,- , niestety z żadnym z tych hoteli nie ma zjeżdżalni . Oba
        hotele są przy pięknych rafach .

Pozdrawiam Wojtek
        • nikita1983 Re: najbardziej luksusowy hotel 10.03.09, 08:40
          Zgadzam się z Wojtkiem najlepszy hotel to Four Season ale ciężko jest znaleźć
          ofertę z naszych biur na ten hotel, przynajmniej ja szukając 2 miesiące temu
          miałam z tym problem.
    • kasia_p45 Re: najbardziej luksusowy hotel 07.03.09, 22:34
      Moze ten: Hotel Steigenberger Al Dau Beach ?
      • toosiak Re: najbardziej luksusowy hotel 07.03.09, 22:56
        niee, ten juz za drogi...
    • 45s11 Re: najbardziej luksusowy hotel 07.03.09, 23:22

My God...Jennifer87- robi sobie jaja,a tu w odpowiedzi takie poważne
      posty.!!!!! Ona i tak już zarezerwowała pole na campingu w Giżycku
      gdzie czekają , >piękne duze baseny (zjezdzalnie) ,kajaki,pontony i
      inne ciekawe rozrywki<,.Ale niech fantazjuje dalej...Będzie wesoło...
      • wojtek37k Re: najbardziej luksusowy hotel 07.03.09, 23:52
        Ja jeszcze nie dopisałem , ale w Renesans są jeszcze wille z
        prywatnymi basenami , wejscie do basenu prosto z tarasu willi . W
        willi niestety tydzień trochę droższy :-(
        • toosiak Re: najbardziej luksusowy hotel 08.03.09, 01:57
          lol =D

no troche pewnie drozej =P ale tylko troche, wiec moze sie koszty nagnie w imie
          luksusu...

• kulka_2 Re: najbardziej luksusowy hotel 11.03.09, 13:42
            polecam hotel Sunrise Select Garden ***** lub Sunrise Mamluk*****, można
            korzytać z udogodnień typu baseny, bary, restauracje z jednego i drugiego hotelu
            bo leza o bok siebie i należą do jednej sieci. Rosjan nie ma tylu co w innych
            hotelach raczej francuzi , niemcy, anglicy , czesi, itp. zobacz sobie opis
            http://www.egipt.cititravel.pl/Wycieczki/Egipt/Sunrise-Select-Garden-Beach.html?pid=7&tripTransport2=AIR&tripCountryName=&tripPrice=-&tripOperator=0&nazwaKodHotelu=sunrise%20select&tripStartflight=12.03.09&tripHotel_category=&pidName=Wycieczki&tripDays=&tripTransport=&tripTrip_range=0&tripFrom=&tripBoard=5&tripRoom=&offercode=413910870&fromList=1

no i jest w wersji ultra all inclusive - m.in. masaz w cenie , ma naprawdę
            super spa - nie tylko z naswy lecz prawdziwe centrum odnowy, z klimatyzowana
            super wyposazoną salą do ćwiczeń.
            • g_point do kulka_2 11.03.09, 13:55
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=88442056
              Autorka pytania juz była tam.... i wróciła niezadowolona.
              Sam poczytaj dlaczego, doczytaj reszte linkow i wyciagnij wnioski.
              Pozdrawiam.
              Uwazny obserwator rzeczy ulotnych i dziwnych
              GP
              • toosiak Re: do kulka_2 11.03.09, 14:49
                "Co dziennie zostawialismy napiwki za posprzatanie
                a tylko raz zrobili nam ozdoby z recznikow"

- Skandal! Powinna napisac reklamacje do BP!

"hotel ladny ,jezdzenie obrzydliwe ,pokoje ladne bez wiekszych rewelacji bylam w
                tym roku w lipcu :) pozdrow odemnie mahomeda :)"

- hahaha, no tak, wszytsko fe, ale habibi sie znalazl!

"to fakt byla moja pierwsza
                podroz na wakacje za granice ,do innych nie mam porownania ,ale przyznam
                szczerze bylam troche zawiedziona ,no wlasnie i glownie jedzieniem ."

- Tym bardziej jesli to pierwsza podroz, nalezalo sie przygotowac, min ze
                znajomosci kuchni kraju docelowego podrozy...ale chyba za wyoskie progi..

"Pamietam
                jak przyjechalismy o 23 i dostalismy juz same zimne resztki z kolacji to mnie
                najbardziej wkurzylo.Te cale show pod golym niebem pokazywane co wieczoru bylo
                nudne ,tylko czlowiek ktory kladla sie na noze byl fajny;).A jedzenie naprawde
                fatalne!! i nie tylko ja tak narzekalam rozmawialam ze wszystkimi polakami
                znajdujacymi sie wtym hotelu i rowniez narzekali na jedzenie,wszystko samkowalo
                podbnie ,jałowo ,malo przyprawione ,malo rybnych potraw o kurczaku nie
                wspomne... Takze chodzilismy do wloskiej na kolacje tam mozna bylo dostac
                kawalek rybki w sosie krewetkowym i tam bylo smacznie ale ta glowna restauracja
                porazka!!!"

O LOL!

to sie teraz zastanawiam, jakaz to hrabina z pani jennifer jest, skoro nigdzie
                za granica wczsniej nie byla...ale kreweteczki i kuchnie 24h dla siebie by
                chciala... no co za zenada...

a argument o "wszystkich polakach" i ich gustach jakos mnie nie dziwi...
                • malik12345 Re: do kulka_2 11.03.09, 18:31
                  to rzeczywiście hotel musiał być beznadziejny skoro nie serwowali w
                  nim kurczaka,kotleta schabowego,zupy pomidorowej oraz placków
                  ziemniaczanych...... ale panno Jennifer--te
                  wszystkie ..udogodnienia.. znajdziesz nad Polskim morzem--więc chyba
                  tam Twoje miejsce

I pojedzie taka wiocha w świat,nie dowie sie niczego o kraju do
                  którego jedzie i potem przypina Polaką pinezke...
                  • simpleneta Re: do kulka_2 25.03.09, 20:35
                    Znalazłam hotel spełniający wymagania autorki postu - MAGIC LIFE
                    Sharm el Sheikh Imperial . Niestety 2 tygodnie latem dla 1 osoby to
                    6,5 tysiąca, 2 osoby to 13 tys. ( oferta TUI). Ale za to chyba nie
                    będziem się do czego doczepić . Miłycjh wakacji :)
                    • cairo7 Re: do kulka_2 26.03.09, 01:57
                      Pojechaliscie po autorce pytania...mam straszną satysfakcję ,że
                      opiekun forum tego nie wyciał...i bardzo dobrze..widać jak na dloni
                      gownozjadztwo....piszących.Co was boli ,że ktoś szuka dobrego hotelu?
                      Jak ma w glowie cenniki z ubieglego roku to cena 2500 za tydz..fajny
                      wypas mozna bylo...ino nikt nie odpowiedzial na temat!!!Polskie
                      pieklo:)Dziwie sie niektorym stalym podroznikom,ze ulegli presji.
                      Do zalożyciela postu...hotele za 2500 za tydz niestety niechetnie
                      maja zjezdzalnie,bo nikt z tych co maja te 2500 nie chce siedziec
                      caly dzien w pisku bachorow.A jak ktos sie upiera przy 2500zl
                      dziennie to mam super oferty na Karaiby,Kenie lub Daleki wschod...w
                      cenie 3 dni za 2 tyg.Ja pewnie tez czesto po pijaku sie wpieprzam w
                      cudze wątki...ale po co odpisywac nie na temat???Nie jestem sam??jak
                      sie ciesze:)
                      • toosiak Re: do cairo7 26.03.09, 10:24
                        widac po poracy glebszych wlacza sie |obrona ucisniosnych|
                        albo wypiles za malo, albo za duzo...

dla mnie to jest parnaoja, jak ktos oczekuje za 2500 pln luxu...wybacz!
                        Natoamist wiem ze takich turysscikow to pelno, bo placa 2 tysie i wymagania z
                        kosmosu...Albo ktos zdaje sobie sprawe ze swoich mozliwosci i wie jakie sa
                        realia, albo wyzej ... niz tylek ma!

Ty se bron tej "slomy z butow", a ja z niej bede szydzic.
                        Oboje mamy do tego orawo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka