izabela987 20.04.09, 15:46 witam, mam prośbę - czy ktos zna chłopaka o imieniu AWAD KHALEL.Pracuje w Hotelu AQua Blue w Hurghadzie jako barman. Proszę o pilny kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beauty.kasienka Re: AQUA BLUE 29.05.09, 12:47 Ostatnio wróciłam z AQUA BLUE i też poznałam jakiegoś Awada tylko nie wiem jak ma na nazwisko.Pracował w barze i od samego początku chodził za mną przynosił owoce i mi usługiwał.Mówił że mam piękne oczy i takie tam.Dał mi swój numer telefonu i prosił żebym koniecznie zadzwoniła do niego.A ty czemu o niego pytasz? Też ci się spodobał? Odpowiedz Link Zgłoś
1magi Re: AQUA BLUE 03.06.09, 13:42 A ja wybieram się do tego hotelu w wakacje. Co możecie powiedzieć ogólnie o chłopakach tam?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.kasienka Re: AQUA BLUE 09.06.09, 17:06 Są zajefajni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1magi Re: AQUA BLUE 10.06.09, 09:13 To fajnie. Ja co prawda nie w tym celu tam jade ale zawsze warto wiedzieć.:)Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś