wedkaa 24.05.09, 22:38 Byl ktos moze w aqua parku w Hurghadzie?Fajny,duzy park czy raczej lipa?Mozna sie wyszalec???Jakie koszta?Daleko to od hoteku sea gull? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedkaa Re: aqua park Hurghada 26.05.09, 16:41 Hmm....myslalem,ze jest jeden przy hotelu sindbad,jezeli jest wiecej to prosze o opinie do ktorego warto sie wybrac i gdzie sie znajduje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wri1 Re: aqua park Hurghada 27.05.09, 16:55 Cześć. Ja byłem w hotelu Primasol Titanic Resort & Aquapark,całkiem fajne zjeżdżalnie. www.travelzone.pl/hotele/egipt/hurghada/titanic-resort-and-aqua-park.html Odpowiedz Link Zgłoś
aniak68 Re: aqua park Hurghada 28.05.09, 09:48 witaj a jaka cena za wstęp i czy jechałeś sam czy przez biuro? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
wri1 Re: aqua park Hurghada 28.05.09, 14:18 Cześć.Ja akurat mieszkałem w tym hotelu,więc miałem za darmochę.Ale dowiadywałem się dla brata to osoba dorosła 35dol.dziecko 25dol.za 8 godzin,od 10-18(cena sierpień 2008).Taniej jest na 4 godz.ale nie pamiętam ile.Bilety kupuje się w osobnym wejściu,po prawej stronie hotelu.Nie trzeba kupować u rezydenta(oczywiście jak jest drożej).Jedynie lepiej wziąć ze sobą coś do picia i jedzenia,ponieważ na miejscu ceny są tragiczne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek99 Re: aqua park Hurghada 29.05.09, 14:17 Rozumiem, że pytasz się o kompleks Sindbad Aqua Park. Byliśmy w nim w styczniu. Bardzo fajny hotel z kompleksem zjeżdżalni. Gorąco polecam. Cena wstępu dla gości z zewnątrz wynosiła wtedy ok 30$, chyba wraz z all. Odpowiedz Link Zgłoś
ewma71 Re: aqua park Hurghada 29.05.09, 18:34 witam wasnie wróciłam z programu Sfinks organizowanego przez Exim :)) było SUPER ale nie o tym.... spalismy w tym hotelu 1 noc przed wyjazdem na Nil.... Wejscie do tego kompleks dla gości z zewnątrz to koszt 35$ jako wycieczka fakultet kosztuje 40$ i zabierają Cię z hotelu i odwożą Cię na miejsce. Na miejscu masz all. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wedkaa Re: aqua park Hurghada 07.06.09, 13:29 Potraktujcie to jako info ode mnie,moze komus sie przyda-4 czerwca bylem w sindbad aqua park i cena za wejscie to 45$ od osoby doroslej wraz z all inclusive.Dla dziecka od 3 (lub 4 nie pamietam) do 12 roku zycia 50%,do 3 (lub 4 nie pamietam)roku za darmo.Ogolnie fajnie,ale troche malo zjezdzalni,jedzenie smakowalo mi bardzo,napewno warto sie wybrac.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kubadominiak Re: aqua park Hurghada 07.06.09, 14:45 witaj, nie bardzo rozumiem fakt, że aquapark jest płatny.Nwet w wersji club all inclusiv??jade tam 19 czerwca i mam informacje, ze w tej wersji club aqupark jest bezpłatny.To jak to w końcu jest? Odpowiedz Link Zgłoś
wedkaa Re: aqua park Hurghada 07.06.09, 15:26 Dla osob z zewnatrz jest platny.Ja mieszkalem w innym hotelu dlatego placilem za wstep,dla Ciebie jest to oczywiscie za darmo.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś