reds-only 30.07.09, 11:35 Witajcie. Jak najtaniej można zobaczyć i zwiedzić piramidę Cheopsa? To mnie głównie interesuje. Mogę pojechać tylko po to do Egiptu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gladi3 Re: piramida Cheopsa 30.07.09, 17:04 na you tubie tez jest sporo filmikow,tam chyba najtaniej cenie abonamentu.. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: piramida Cheopsa 30.07.09, 17:51 Jak zadajesz kretyńskie pytanie to co się dziwisz że tak Ci odpowiadają? Choć doceń ich poczucie humoru!! Odpowiedzieli Ci jak na mój gust baaardzo delikatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nathalee86 Re: piramida Cheopsa 06.08.09, 11:32 przede wszystkim bardzo wczesnie ustawic sie w kolejce pod kasa zeby miec jeszcze szanse na jakiekolwiek bilety....nam sie to niestety nie udalo ale wrazenia z Chefrena rownie niezapomniane....zdecydowanie polecam wpakowanie sie do srodka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: piramida Cheopsa 06.08.09, 11:45 Najtaniej ??? Super tani las ok 1000zł lub mniej na tydzień w styczniu lub lutym. Na miejscu, fakultet do Kairu + wiza = 100$ Odpowiedz Link Zgłoś
78dario Re: piramida Cheopsa 08.08.09, 10:59 Wejściówka kosztuje 100 LE. Są dwa wejścia dziennie. Trzeba się wcześnie ustawić i mieć trochę szczęścia. Ja w Gizie buszowałem cały dzień więc miałem dość czasu by kopić bilet. Koniecznie musisz tama wejść. Pozdrawiam Dario. Odpowiedz Link Zgłoś